fizyk 19.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam serdecznie. Ciekawe, czy ktoś (oprócz Frosi) mnie pamiętam? Przypomnę: 14. Ania Wiśniewska - 108 15.fizyk - 103 16. Majka, retrofood - 98 Chyba też należę do "wytrwałych". pozdrawiam i dziękuję za PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no wiesz co fizyk! takie pytanie ! ja pamiętam pisz co u Ciebie słychać? jak dzieciaczki - pamiętam jak czekaliśmy na narodziny Waszego trzeciego maleństwa Funia super fotka śliczny brzusio Hani bym nie poznała, pamiętam jej fotki w mikołajkowym przebraniu jak była maleńką kruszynką ty chyba niedawno rodziłaś ? Dziewczyny dziękuję za gratulacje moja Alunia to wcześniaczek, trochę się pospieszyła z przyjsciem na świat - było trochę problemów na początku ale nie takich jak u Frania Agneski. Za to teraz po roku po problemach nie ma już śladu i mała roznosi mi chałupę jak każdy maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wróciłam od doktora. Krztusiec mam! I od tego duszę się kaszlem i od tego duszenia taka słaba jestem. Grypa bankowo nie, za niska temperatura, płuca nie zajęte. Kurczę, tego arbuza to na pewno wypróbuję, wygląda tak apetycznie, że szok! Póki co leżę, biorę antybiotyk , piję jak smok, bo mam ciągle sucho w ustach. Nie wiem, jeszcze kilka lat temu takich różnych świństw nie było, a to ptasia, a to świńska, jakieś krztuśce... A marudna jestem... Zawsze tak mam, jak się źle czuję... kurcze dps-ia dbaj o siebie żeby jakich komplikacji nie było najważniejsze że choroba zdiagnozowana , leki podane, teraz to już tylko lepiej może być! trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wow, Funia, jaką piłeczkę fajną miałaś! U nas to rośnie ilość zachorowań mocno, już kilka szkół zamknęli, bo pogoda sprzyja grypie, a kilka autokarów młodzieży wróciło z jakichś obozów z Hiszpanii i przywlekli grypę hiszpańską/świńską (nomen omen ). No i teraz boję się wysłać młodego do szkoły, on astmę ma... Wiecie co? Trzeba przestać już o tych chorobach, mówmy o czymś przyjemnym. Co dobrego robicie dziś na kolację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.11.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Skonczyłam piec ciasta mojemu M. na jutro do pracy bo ma urodzinki 3 blachy , bedą chłopaki mieli słodki poczatek weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Co dobrego robicie dziś na kolację? zgłodniałaś? to dobry znak U mnie dzisiaj sałatka z pora z jakiem, groszkiem i majonezem. ullerowa jakie ciasta upiekłaś? u mnie hitem jest ciasto z pianką i owocami z wątku o wypiekach ( coś mi się kołacze że wg twojego przepisu) szybko się robi i jest pyszne. Ja za to bym sernika zjadła, od dawna za mną chodzi ale nie mam dobrego sprawdzonego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.11.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Co dobrego robicie dziś na kolację? zgłodniałaś? to dobry znak U mnie dzisiaj sałatka z pora z jakiem, groszkiem i majonezem. ullerowa jakie ciasta upiekłaś? u mnie hitem jest ciasto z pianką i owocami z wątku o wypiekach ( coś mi się kołacze że wg twojego przepisu) szybko się robi i jest pyszne. Ja za to bym sernika zjadła, od dawna za mną chodzi ale nie mam dobrego sprawdzonego przepisu sernik, królewiec i szarlotka z bezą szybko i bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 jak szybko i bezboleśnie to podziel się przepisem na sernik już zazdroszczę kolegom meża jutrzejszej uczty wszystkiego najlepszego dla jubilata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.11.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 jak szybko i bezboleśnie to podziel się przepisem na sernik już zazdroszczę kolegom meża jutrzejszej uczty wszystkiego najlepszego dla jubilata no wszystko do malaksera i na blache i po bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Co dobrego robicie dziś na kolację? zgłodniałaś? to dobry znak U mnie dzisiaj sałatka z pora z jakiem, groszkiem i majonezem. ullerowa jakie ciasta upiekłaś? u mnie hitem jest ciasto z pianką i owocami z wątku o wypiekach ( coś mi się kołacze że wg twojego przepisu) szybko się robi i jest pyszne. Ja za to bym sernika zjadła, od dawna za mną chodzi ale nie mam dobrego sprawdzonego przepisu sernik, królewiec i szarlotka z bezą szybko i bezboleśnie KURDE, KURDE, KURDE, a ja przez Tośkę na diecie bezbiałkowej. ps. Młodsze dziecię - 3 miesiące, starsze - 4 lata (to znaczy że jestem z Wami kuuuuupę czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jestem!!!! Jak ktoś chce pigwowca to chętnie połowę oddam - trzeba jeno pomóc przy wykopaniu tego cuda!!!! Cześć wszystkim, jak to miło Was widzieć w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no wiesz co fizyk! takie pytanie ! ja pamiętam pisz co u Ciebie słychać? jak dzieciaczki - pamiętam jak czekaliśmy na narodziny Waszego trzeciego maleństwa Oj - trochę się działo. Jak zapewne część z Was pamięta, to ja i moja Fizula jesteśmy trochę "inni" i trzecie dziecko (podobnie jak drugie) chcieliśmy urodzić w domku. I urodziliśmy! A położna spóźniła się tylko 15 minut Kiedyś zamieszczę sprawozdanie. Ależ to było 3 lata temu! Tzn 21 listopada minie 3 lata od porodu. Oczywiście - nie zawsze było i jest z górki ... kiedyś napiszę Ależ tu mnóstwo rekordzistów jest. I w zasadzie "same olimpijczyki" Obiecuję, że ze względu na Wasze Towarzystwo - będę zaglądał! A teraz jestem częstym gościem na forum carawaningowym Spodobało mi się spędzanie wakacji w domku ... na kółkach (czyli przyczepce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Zazdroszczę Wam tych udanych ciast. Ja akurat z wypiekami to sobie nie bardzo radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.11.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Zazdroszczę Wam tych udanych ciast. Ja akurat z wypiekami to sobie nie bardzo radzę ja tez ale mam pare wypróbowanych zawsze wychodzacych i szybkich przepisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Aniu to spróbuj tego z pianką (bezą) i owocami jest beznadziejnie proste moja 12 latka sobie z nim radzi ullerowa no boski ten przepis na sernik fizyk pamiętam te wasze perypetie porodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jestem!!!! Jak ktoś chce pigwowca to chętnie połowę oddam - trzeba jeno pomóc przy wykopaniu tego cuda!!!! a daleko na wycieczkę z saperką trzeba się udać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Już właśnie szukam pigwy na allegro, żeby sobie wkopać na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja miałam w tym roku pierwsze owoce, sztuk 6 Starczyło na 0,75 nalewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 odsączone owoce pigwy z nalewki smażyłam 2 godziny w cukrze z wodą ....teraz pije herbatke z łyżeczką przesmażonych owoców ....mniammm.....deliszys ps...nie ściiemniały tak mocno jak w przepisie i herbatka jest jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Po tę pigwę to pod Czaplinek, jakby ktoś chciał Na razie walczymy z wykopaniem jej z miejsca, w którym aktualnie przebywa - jest ogromna i zasłania mi całe okno!!!! Ew-ka, a one muszą być z nalewki??? Można zrobić coś bez spirytu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts