Ew-ka 19.11.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Braza pewnie można bez spritu ,ale ja wykorzystałam te z nalewki http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=234 tu masz link do róznych przetworów z pigwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dzień doberek! Ja to poproszę linka jakiegoś do tych ciast, inaczej za cholerę nie znajdę... Przepisów, znaczy się... Dzisiaj chyba zacznę zdrowieć, bo po raz pierwszy od 4 dni obudziłam się z normalną temperaturą. Allegro, właśnie! Tylko ja to jestem gorącą zwolenniczką sadzenia wiosną dopiero, więc wtedy poszukam pigwy na allegro. Fizyk, a przyczepę kupiliście własną czy wypożyczacie? W sumie mnie też się marzy, że kiedyś pojedziemy sobie z Sołtysem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry zdrowiej DPS-iu prędziutko ja sie nie znam ale według mnie to już troche późno na sadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Fizyk, a przyczepę kupiliście własną czy wypożyczacie? W sumie mnie też się marzy, że kiedyś pojedziemy sobie z Sołtysem... Kupiliscie własną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 O jejku jak miło widzieć tyle starych mordek Funia gratuluje drugiej córci To ja też mam trzecią córcię info dla tych co nie wiedzą, własnie dziś jej stuka 7 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 DPsia dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry arbuzik też coś dla mnie tylko o ten rum mam pytanie bo na zdjeciu i większy i mniejszy słoiczek to jakoś proporcjonalnie mniej do małego słoiczka rumu dawać czy jak leci Żaba nie ściemniaj mów kiedy Śub do tego mniejszego wlałam kieliszek rumu. Najlepsze są właśnie słoiki o tych wielkosciach....mozna bez bólu głowy skonsumować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.11.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 O jejku jak miło widzieć tyle starych mordek Funia gratuluje drugiej córci To ja też mam trzecią córcię info dla tych co nie wiedzą, własnie dziś jej stuka 7 m-cy Dzięx i gratuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Oooo, cześć, Aga! Dziękuję za życzenia zdrowia, jest zdecydowanie lepiej, jutro prawie na pewno będe mogła wstać. No Frosia, jak widzę, wszystkich nas tu spędziła - i ma rację, dobra z niej dziewczyna! A Ullerci to medala trza by dać za ten wątek! Wusia, a gdzie tam za późno, wsadzasz wczesną wiosną, kiedy ziemia jest jeszcze na wierzchu lekko zmarznięta, i potem, jak tylko słonko lekko przygrzeje, wszystko rusza do życia - Ty wiesz, jaki one wtedy mają power, żeby rozwijać korzenie i rosnąć? Kochana, nic nie dorówna temu cudowi! Kurczę, wszystkim młodym mamom - wieeeeeelkie gratulacje - jakie jednak życie jest piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.11.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No i zjedli wszystkie ciasto nic to upieklam nastepne zeby w domu tez coś było poza tym pranie zrobiłam i zakupy i mamie spódnicę skróciłam takie oczy zrobiła bo zajęło mi to tylko pół godzinki włącznie z rozstawieniem i schowaniem maszyny Starszemu tez lepiej już trochę, laurke tacie wymalował wszystkim zdrówka życze a ja znikam pranie wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dzięki Ewcia za linka! Co robicie? Ja właśnie rozpoczęłam wielki reeeelaaaaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dzięki Ewcia za linka! Co robicie? Ja właśnie rozpoczęłam wielki reeeelaaaaks Witajcie piątkowo Ja leczę doła psychicznego pracą Właśnie robię sobie przerwę...pierwsze kurze po pracach w moim domu usunięte. Mam wrażenie, że się tego nigdy z domu nie pozbędę Fizyk a ja Ciebie też pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 W ramach relaksu - oglondywam sobie Harrego Pottera na Blurayu Ps. dobry wieczór piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ja doła psychicznego że jutro tyle sprzątania, zakupów itp. leczę piwkiem i chipsami dps-ia nie mogę znaleźć tego przepisu, wklepię go w wolnej chwili braza to my prawie sąsiadki jesteśmy, w twoje okolice na biwaki jeździłam dawno, dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Teska dzięki zapamiętam sobie uwielbiam arbuzy DPS-ia mnie chodziło że teraz za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ja smutki czerwonym winem zalewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To ja Martini zbeszczeszczę spritem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i cytryną dla zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To ja jeszcze powiem dobranoc i chyba przed snem zapodam sobie i mężusiowi po kieliszeczku malinówki. I do wyrka trzeba spadać bo nie wiadomo o której pobudka bedzie A jutro rano nie będzie odsypiania bo do szkoły trzeba lecieć, zachciało się babie na stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 a'propo szkoły, brałam dziś udział w przedstawieniu szkolnym Mamoniu jak odbierasz naszą lokalną telewizję to możesz mnie podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts