Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dla wytrwałych;)

ullerowa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 590
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień doberek! :D

Ja to poproszę linka jakiegoś do tych ciast, inaczej za cholerę nie znajdę... :oops:

Przepisów, znaczy się... :lol:

Dzisiaj chyba zacznę zdrowieć, bo po raz pierwszy od 4 dni obudziłam się z normalną temperaturą. :D

Allegro, właśnie! :o

Tylko ja to jestem gorącą zwolenniczką sadzenia wiosną dopiero, więc wtedy poszukam pigwy na allegro. :D

Fizyk, a przyczepę kupiliście własną czy wypożyczacie? W sumie mnie też się marzy, że kiedyś pojedziemy sobie z Sołtysem... 8)

dzień dobry

arbuzik też coś dla mnie tylko o ten rum mam pytanie bo na zdjeciu i większy i mniejszy słoiczek to jakoś proporcjonalnie mniej do małego słoiczka rumu dawać czy jak leci :D

Żaba nie ściemniaj mów kiedy Śub :D

do tego mniejszego wlałam kieliszek rumu.

Najlepsze są właśnie słoiki o tych wielkosciach....mozna bez bólu głowy skonsumować...

Oooo, cześć, Aga! :D :D :D

Dziękuję za życzenia zdrowia, jest zdecydowanie lepiej, jutro prawie na pewno będe mogła wstać. 8) :D

No Frosia, jak widzę, wszystkich nas tu spędziła - i ma rację, dobra z niej dziewczyna! 8)

A Ullerci to medala trza by dać za ten wątek! :wink:

Wusia, a gdzie tam za późno, wsadzasz wczesną wiosną, kiedy ziemia jest jeszcze na wierzchu lekko zmarznięta, i potem, jak tylko słonko lekko przygrzeje, wszystko rusza do życia - Ty wiesz, jaki one wtedy mają power, żeby rozwijać korzenie i rosnąć? Kochana, nic nie dorówna temu cudowi! 8)

Kurczę, wszystkim młodym mamom - wieeeeeelkie gratulacje - jakie jednak życie jest piękne!!! :D :D :D

No i zjedli wszystkie ciasto :o

nic to upieklam nastepne zeby w domu tez coś było :roll: :lol: :lol: :lol:

poza tym pranie zrobiłam i zakupy i mamie spódnicę skróciłam :o

takie oczy zrobiła bo zajęło mi to tylko pół godzinki włącznie z rozstawieniem i schowaniem maszyny :p

Starszemu tez lepiej już trochę, laurke tacie wymalował :lol:

wszystkim zdrówka życze

a ja znikam pranie wieszać :wink:

Dzięki Ewcia za linka!

Co robicie? Ja właśnie rozpoczęłam wielki reeeelaaaaks :wink:

Witajcie piątkowo

Ja leczę doła psychicznego pracą :wink:

Właśnie robię sobie przerwę...pierwsze kurze po pracach w moim domu usunięte.

Mam wrażenie, że się tego nigdy z domu nie pozbędę :o

Fizyk a ja Ciebie też pamiętam :D

To ja jeszcze powiem dobranoc i chyba przed snem zapodam sobie i mężusiowi po kieliszeczku malinówki.

I do wyrka trzeba spadać bo nie wiadomo o której pobudka bedzie :wink: :)

A jutro rano nie będzie odsypiania bo do szkoły trzeba lecieć, zachciało się babie na stare lata :wink: