Anna Wiśniewska 20.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Olka, w jakiej roli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ucznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja też gram rolę ucznia tyle tylko że nie w przedstawieniu Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja 15 grudnia będę pierwszy raz widzem w przedszkolu Maluchy dają pierwsze świąteczne przedstawienie Ale będzie czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja 15 grudnia będę pierwszy raz widzem w przedszkolu Maluchy dają pierwsze świąteczne przedstawienie Ale będzie czad Będą pierwsze łzy wzruszenia A teraz już mówię dobranoc i lecę spać, bo pewnie z godzinka mi została do pobudki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A ja smutki czerwonym winem zalewam Aniu ....co za smuteczki Cię napadły? mam nadzieję ,że z nowym dzionkiem świat wydaje sie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 własnie dziś jej stuka 7 m-cy Gratulacje i ....pierdzioszki raczkuje juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A ja smutki czerwonym winem zalewam Aniu ....co za smuteczki Cię napadły? mam nadzieję ,że z nowym dzionkiem świat wydaje sie lepszy A takie tam... egzystencjalne Dziś już ok. Patrzę na dwa smyki brojące od rana i smucić się już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A ja smutki czerwonym winem zalewam Aniu ....co za smuteczki Cię napadły? mam nadzieję ,że z nowym dzionkiem świat wydaje sie lepszy A takie tam... egzystencjalne Dziś już ok. Patrzę na dwa smyki brojące od rana i smucić się już nie mogę patrzenie na beztroski świat dziecka to najlepsza terapia na świecie ......dostaje codziennie kilku-minutowy filmik ze Stasiem i jak mam smuteczek to wciąż oglądam i wciąż ...i uśmiecham sie ...i jest ok ....taka to Stasio-terapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ja nawet jak moi cos zbroją to długo się nie potrafie na nich gniewac a juz jak słyszę pseplaszam to już w ogóle wymiekam ...tez bardzo lubie patrzeć jak moi brykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Mój Pawełek jeszcze nie bryka, za to dużo je i kupy robi Mój syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Mój Pawełek jeszcze nie bryka, za to dużo je i kupy robi Mój syn celebruj te chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Doberek! Kawusia poranna dla wszystkich! http://www.edika.jura.com/en/recipe_cl_cafe-latte_330x300.jpg No to ja wstaję i lecę porządki po chorobie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ja nie chcę być weteranką za stara jestem, żeby umierać Cześć Mordeczki moje kochane dzięki Froszka za linka ale ja przy takich rekordzistach jak Wy to ooo taka malutka jestem u mnie wszystko po staremu , żadnych dzieci więcej wszystkim gratuluję nowych potomków i wnuków ponieważ Małżek nie chce ze mną budować więc znalazłam sobie nowego bzika buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ponieważ Małżek nie chce ze mną budować więc znalazłam sobie nowego bzika buziole dobrze, że nie nowego Małżka Witam sobotnio. W Gorzowie (i 8 km pod) piękna słoneczna pogoda 14stopni, nic tylko trawę kosić i grila rozpalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki za kawkę BTW ze mnie to marna rekordzistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ponieważ Małżek nie chce ze mną budować więc znalazłam sobie nowego bzika a co to za bzik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Mój Pawełek jeszcze nie bryka, za to dużo je i kupy robi Mój syn Marjucha -gratuluje synka niech rośnie zdrowo na pocieche rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Magi, wszelki duch Pana Boga chwali! To Ty jeszcze hasła na fm nie zapomniałas? No mówże - jakiego bzika masz nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 no ja też jestem ciekawa jak niewiemco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts