jamles 25.11.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 .............. Rano zapominam ze byłam chora czyli imbir potęguje ..... sklerozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja zaparzam zwykłą herbatę (czarną albo zieloną), daję łyżkę miodu, gruby plaster cytryny i dwa - trzy plasterki CIENIUTKIE imbiru. Rozgrzewa, łagodzi ból gardła i jest całkiem smaczne, choć ostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.11.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja czasami zaparzam sobie sam imbir (swiezy pokrojony w plasterki) , slodze miodem i..pije smakuje srednio dobrze ale zdrowe jest zdobylam (!!!) 4 SZTUKI (!!!) owocow pigwy (!!!) mysle na oko , ze to tak ok.pol kilo co??? bede kombinowac NALEWECZKE , bo z takiej ilosci to nalewka nie wyjdzie depeeska Olka pisala dzisiaj matme probna ( a Mlody byl w szkole???) , mowi ,ze bylo trudne kupila sobie jakies pomoce z matematyki , bo nietego sie czuje w tym przedmiocie , wiec chce sie jak najlepiej przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kurcze wlasnie wyczytalam , ze Tomek1950 wrocil na forum a wy mi nic ani slowkiem faaaaaaaaaaaaaaajnie co ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No zawsze gadasz, że czytasz, to co mieliśmy piskać? Młodego do szkoły wygnałam, też matme pisali i też mówi, że trudniejsze było to niż ta ministerialna próbna matura. Niemniej, jak zawsze, jest dobrej myśli. Co oczywiście absolutnie nie oznacza, że faktycznie było dobrze. A jak Oli poszło? Myśli, że ile % zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Mój młody też dziś pisał, mówił, że łatwe zadania, ale on w klasie z rozszerzoną matmą, to podstawę powinien napisać dobrze.Tej rozszerzonej to się boi niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mój dzisiaj pisze podstawę z angielskiego. No to dzisiaj mam lajcik, w tym jest naprawdę dobry, bo nie odpuszczałam obu, od wczesnego dzieciństwa, i musieli się porządnie języka nauczyć. Tutaj sytuacja taka jak u Toli - podstawa, pikuś. Zobaczymy, jak będzie z rozszerzoną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam czwartkowo rodziców maturzystów, kurujących się herbatkami, wytwórców nalewek i innych forumowych przyjaciół. ps. skąd wziąć strój gwiazdki na jasełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 uufff ....wrocilam juz z pracy depeesiu , Olka napisala mi. ze dopiero dzisiaj bedzie sprawdzac ,ale nie byla optymistycznie nastawiona (ona nigdy nie wierzy ,ze dobrze jej poszlo) dzis angol - byla wyluzowana - zobaczymy ..... wy to macie madre dzieci ja to moja tylko gotowac nauczylam (pochwale sie : w niedziele samodzielnie robila rolady, kluski i kapuste kiszona zasmazana i ...chlopcy powiedzieli , ze gotuje juz prawie jak ja ) funiu , nie masz gdzies w poblizu wypozyczalni strojow ? poszukaj w necie ja prawdopodobnie uszylabym sama : biala bluzeczka, biale rajstopki i spodniczka z jasnego tiulu posypanego brokatem , moze masz jakies resztki w domu , na glowe z drutu gwiazdka owinieta chocby nawet folia aluminiowa tak naprawde nie wiem jak wyglada stroj gwiazdki moze przebierz ja za ...DODE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 poszukalam troche w necie : moze cie to funiu zainspiruje tu wystarczy biala albo kremowa sukienka , a te gwiazdke na glowke tez mozna zrobic z bristolu http://www.stroje.com.pl/files/113d.jpg do raczki mozna jej tez zrobic jakas rozdzke : kawalek patyczka owiniety biala wstazka lub folia aluminiowa i przyczepiona do tego gwiazdka (chociazby nawet foremka do pieczenia ciastek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam czwartkowo Funia - a będzie też inna gwiazdeczka - może się jakoś umówicie z rodzicami gwiazdek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzień doberek! Funiu, mnie to się zdaje, że dobrze z Frosinych rad skorzystać, ona ma do tego dryg. Ja z kolei w ogóle, dobrze, ze córeczki nie mam, bo byłaby w takie dni najgorzej ubraną dziewczynką w całym przedszkolu. Maturzysta wrócił, zadowolony z siebie jak zawsze. Kurczę, chciałabym czasami mieć taki luz w sobie, jak on zawsze ma. "Werandę Country" dostałam już, ładne zdjęcia są, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześć Wam nareszcie piątek Funia jakby cós to gdzieś miałam taką małą białą sukieneczkę, mogę pożyczyć, wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam w piękny, słoneczny piątek Funia znalazłam śnieżynkę http://partybox.pl/zasoby/images/small/2007-11-14_10.12.59_28635_003.jpg i gwiazdkę http://www.partybox.pl/zasoby/images/small/31310.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzień doberek! Halooo! Gdzie wszyscy są? Dlaczego jeszcze nikogo nie ma? Olka, Verunia, Ew-ka... Buuuuu... A już tak dobrze żarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 jestem, jestem nawet już łikend mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.11.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 nawet już łikend mam Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.11.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 zaraz idę Tomka namawiać na drzemkę, ciekawe czy sama nie odpłynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja na pewno bym odpłynęła - nawet z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzień doberek! Halooo! Gdzie wszyscy są? Dlaczego jeszcze nikogo nie ma? Olka, Verunia, Ew-ka... Buuuuu... A już tak dobrze żarło... W tym tygodniu strasznie dużo pracy w robocie miałam, do tego wieczorem biegałm na fizjoterapię, teraz jeszcze na weekend mam robótkę, tak że moja absencja usprawiedliwiona. Ja to kurcze to albo na zwolnieniu i się byczę albo nie wiem w co mam rece włożyć w robocie. Czy nie mogłabym miec jakies normalnej roboty od do i do widzenia ?Ale dobra, nie narzekam bo całkiem fajnie mi się tam pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts