Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dla wytrwałych;)

ullerowa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 590
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja czasami zaparzam sobie sam imbir (swiezy pokrojony w plasterki) , slodze miodem i..pije

smakuje srednio dobrze ale zdrowe jest :)

zdobylam (!!!) 4 SZTUKI (!!!) owocow pigwy (!!!) 8) :lol: :lol: :lol:

mysle na oko , ze to tak ok.pol kilo co??? :roll:

bede kombinowac NALEWECZKE , bo z takiej ilosci to nalewka nie wyjdzie :roll: :wink: :lol:

depeeska Olka pisala dzisiaj matme probna ( a Mlody byl w szkole???) , mowi ,ze bylo trudne :-?

kupila sobie jakies pomoce z matematyki , bo nietego sie czuje w tym przedmiocie , wiec chce sie jak najlepiej przygotowac :roll:

No zawsze gadasz, że czytasz, to co mieliśmy piskać? :o :lol:

Młodego do szkoły wygnałam, też matme pisali i też mówi, że trudniejsze było to niż ta ministerialna próbna matura.

Niemniej, jak zawsze, jest dobrej myśli. :-?

Co oczywiście absolutnie nie oznacza, że faktycznie było dobrze. :evil:

A jak Oli poszło? Myśli, że ile % zrobiła? :roll:

Mój młody też dziś pisał, mówił, że łatwe zadania, ale on w klasie z rozszerzoną matmą, to podstawę powinien napisać dobrze.

Tej rozszerzonej to się boi niestety.

Mój dzisiaj pisze podstawę z angielskiego. No to dzisiaj mam lajcik, w tym jest naprawdę dobry, bo nie odpuszczałam obu, od wczesnego dzieciństwa, i musieli się porządnie języka nauczyć. 8) :D

Tutaj sytuacja taka jak u Toli - podstawa, pikuś.

Zobaczymy, jak będzie z rozszerzoną... :roll:

uufff ....wrocilam juz z pracy :-? :D

depeesiu , Olka napisala mi. ze dopiero dzisiaj bedzie sprawdzac ,ale nie byla optymistycznie nastawiona (ona nigdy nie wierzy ,ze dobrze jej poszlo)

dzis angol - byla wyluzowana - zobaczymy ..... :roll:

wy to macie madre dzieci :o :D

ja to moja tylko gotowac nauczylam (pochwale sie : w niedziele samodzielnie robila rolady, kluski i kapuste kiszona zasmazana :o i ...chlopcy powiedzieli , ze gotuje juz prawie jak ja :o :roll: :D )

funiu , nie masz gdzies w poblizu wypozyczalni strojow ? poszukaj w necie

ja prawdopodobnie uszylabym sama : biala bluzeczka, biale rajstopki i spodniczka z jasnego tiulu posypanego brokatem , moze masz jakies resztki w domu , na glowe z drutu gwiazdka owinieta chocby nawet folia aluminiowa

tak naprawde nie wiem jak wyglada stroj gwiazdki :oops: :oops: :oops:

moze przebierz ja za ...DODE 8) :lol: :lol: :wink:

poszukalam troche w necie : moze cie to funiu zainspiruje

tu wystarczy biala albo kremowa sukienka , a te gwiazdke na glowke tez mozna zrobic z bristolu

http://www.stroje.com.pl/files/113d.jpg

do raczki mozna jej tez zrobic jakas rozdzke : kawalek patyczka owiniety biala wstazka lub folia aluminiowa i przyczepiona do tego gwiazdka (chociazby nawet foremka do pieczenia ciastek )

Dzień doberek! :D

Funiu, mnie to się zdaje, że dobrze z Frosinych rad skorzystać, ona ma do tego dryg.

Ja z kolei w ogóle, dobrze, ze córeczki nie mam, bo byłaby w takie dni najgorzej ubraną dziewczynką w całym przedszkolu. :oops:

Maturzysta wrócił, zadowolony z siebie jak zawsze.

Kurczę, chciałabym czasami mieć taki luz w sobie, jak on zawsze ma. :roll:

"Werandę Country" dostałam już, ładne zdjęcia są, jak zawsze. :D

Dzień doberek! :D

Halooo! Gdzie wszyscy są? Dlaczego jeszcze nikogo nie ma? :(

Olka, Verunia, Ew-ka... :(

Buuuuu... A już tak dobrze żarło... :(

W tym tygodniu strasznie dużo pracy w robocie miałam, do tego wieczorem biegałm na fizjoterapię, teraz jeszcze na weekend mam robótkę, tak że moja absencja usprawiedliwiona. Ja to kurcze to albo na zwolnieniu i się byczę albo nie wiem w co mam rece włożyć w robocie. Czy nie mogłabym miec jakies normalnej roboty od do i do widzenia :-? ?Ale dobra, nie narzekam bo całkiem fajnie mi się tam pracuje