frosch 06.12.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nieee , depeesiu kochana ........pisanki na Boze Narodzenie ??? toi profanacja poza tym moje pisanki ZAWSZE przeznaczone byly do koszyczka wielkanocnego , a potem na sniadanie i nie chcialabym tego zmieniac dla mnie to zadne dzielo sztuki tylko zwykla osdoba swiateczna mam nadzieje, ze jeszcze cos wymysle a jak nie to tez sie nic nie stanie jest duzo przepieknych fantow , naprawde Frosch wlasnie nalozyl mi farbe do wlosow - PO RAZ PIERWSZY W ZYCIU czul sie naprawde podniecony twierdzil, ze to dla niego nowe ogromne wyzwanie a teraz srednio co piec minut pyta czy juz nie przekraczam czasu trzymanai jej na glowie ....tak naprawde jest ciekawy ....i chyba sie troche boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Eeeee... czuję się zawiedziona... Pierwsza bym licytowała... Może jednak coś wymyślisz...? Zrobiłas z Froscha fryzjera? Twoje gęste włosy to naprawdę wyzwanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 może wobec tego zrobimy licytacje na Wielkanoc nie przypominam sobie żeby takowe były na naszym forum w tym okresie włoski wyszły bardzo ładnie polecam wm dziewczyny własny chłopak , mąż czy sąsiad może to bez problemu zrobić a jaki dumny jest z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Też bym była dumna przy Twojej gęstwinie! I jeszcze znając Twoje nerwy, jak Ci fryzjer/ka włosy nie tak uczesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mam nadzieje, ze jeszcze cos wymysle kiblik makówek abo krauza moczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzień doberek, co słychać? U nas rano to nawet słonka trochę było, choć już zaczyna się chować. Życie jest piękne, kiedy człowieka kaszel nie męczy! Mam taką skłonność (moja matka też tak ma), że jeśli się przeziębię i kaszlę, to potem mam ataki suchego duszącego kaszlu przez kilka miesięcy. A jak wreszcie przejdzie i nie zachoruję, to i przez kilka lat spokój mam. Nadreaktywność oskrzeli czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 depeesia mam tak samo i zawsze sie obwiniam za ...palenie fajek , a to nadwrazliwe oskrzela mowisz ???? jamlesik makowki chetnie bym zrobila , bo duzo osob moje lubi , wiec nie musialabym sie wstydzic , ale .....nie da rady ich wyslac poczta , bo po drodze eksploduja ale podpowiedziales mi ...moze żur a wlasciwie zakwas wystawie myslicie , ze byliby chetni ??? dzis spotkalo mnie...szczescie , a wlasciwie to dwa wlazlam w psia kupke butki czerwone zamszowe , pieknie czubek utytlany na zloty brąz .....mysle sobie : a taaaam , szczescie bede miala i podeszlam do trawnika , zeby buta wyczyscic na szybkensa ....mozolnie wycieralam tego butka o trawe z pol minuty i.....wiecie co wytarzalam se buta w drugiej kupce co dwa szczescia to niejedno , podziele sie z Froschem ....nie bede swinia nie widze mojego pierscionka ktos mi zarabal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No to rzeczywiście dwa wieeeeelkie szczęścia Cię spotkały! Ty to bankowo od fajek, ale ja - nie palę już prawie 10 lat, więc to na pewno nie zawalona nikotyną krtań. Boszszsz, mój P. znowu całą stodołę zawalił jakimiś kompletnie bezużytecznymi "przydasiami"!!! No nie mam wyjścia, muszę jutro pójść na zajęcia w teren, sprzątać z nim tę stodołę. W piątek drewno ze składu przyjedzie, miejsce musi być. Ale, ale, teraz tak przyszło mi do głowy. To w DE też psie kupy się walają? Byłam przekonana, że tam taki problem nie występuje, wszyscy grzecznie do woreczków zbierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No to rzeczywiście dwa wieeeeelkie szczęścia Cię spotkały! Ty to bankowo od fajek, ale ja - nie palę już prawie 10 lat, więc to na pewno nie zawalona nikotyną krtań. Boszszsz, mój P. znowu całą stodołę zawalił jakimiś kompletnie bezużytecznymi "przydasiami"!!! No nie mam wyjścia, muszę jutro pójść na zajęcia w teren, sprzątać z nim tę stodołę. W piątek drewno ze składu przyjedzie, miejsce musi być. Ale, ale, teraz tak przyszło mi do głowy. To w DE też psie kupy się walają? Byłam przekonana, że tam taki problem nie występuje, wszyscy grzecznie do woreczków zbierają. Zakwas na żur to dobry fant, chociaż makówki smaczniejsze. Może jakaś ładna serweta świąteczna albo coś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 musialas mi te faje wypomniec ? musialas ??? serwet swiatecznych samodzielnie zrobionych nie mam takie zwykle obrusiki caloroczne haftowane richelieu to ta ale wszystkie stare i uzywane mam obrus haftowany przez moja babcie nieboszczke ,a le nie oddam nikomu tylko...mojej corce opowiedzialam Froschowi szczesliwa przygode ...pomyslal i powiedzial: - spotka cie szczescie na bank ......moze ktos Cie dzisiaj przeleci .......moze nawet 2 razy dobrze , ze nie zwiazalam sie z P. jak taka sama zbieraczka jestem czesto ukrywam cos przed froschem w obawie przed wyrzuceniem moj ex maz tez gonil mnie za te wszystkie przydasie mialam kiedys taka fajna koszule nocna ( nie wiem ,moze ju kiedys o tym pisalam).....piekna pastelowy lila kolor , hiszpanskie falbanki , dluga do ziemi , elastyczna satynka ..eechhh niestety dostalam ja w wieku 15 lat i po ok.20 latach intensywnego uzytkowania byla juz lekko sfatygowana co roku w czasie porzadkow swiatecznych odkladalam ja do wyrzucenia po czym po glebokim namysle , wyciagalam ja z wora i ladowala z powrotem w szafce na polce ktoregos razu doslownie po 2 sekundach od wrzucenia jej do worka moj ex , ktory przenigdy nie chodzil na smietnik , chwycil ten worek, polecial na hasiok , wyrzucil do kubla zawartosc worka i przysypal jeszcze smieciami z kuchni , zebym czasem nie poleciala tej nieszczesnej koszuli ratowac wahaalm sie pare godzin , ale po wielkiej walce z sama soba zrezygnowalam z odsieczy , tlumaczac sobie, ze przeciez maz jej nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No faktycznie, dobrze, że się z Sołtysem nie związałaś! Bo z kim ja bym wtedy była? Eeee tam, taka koszulka czy ciuchy nawet starsze niż 20 lat to i u mnie się często gęsto trafiają. Mam taki sweter, który dostałam, będąc nastolatką - uwielbiam go do dziś, już zniszczony taki, a ja czasem po domu dalej go noszę. Ma coś koło 30 lat. Ale Sołtys bije wszelkie rekordy, możesz mi wierzyć. Całkiem poważnie zastanawiam się, czy nie powinnam go na terapię zawlec, bo nie jest normalne, jeśli ktoś walczy jak lew, żeby nie wyrzucić starych rzeczy roboczych, uwalanych farbą i podartych, a ma w odwodzie 4 lub więcej następnych, takich samych lub lepszych. Jak idziemy do sklepu z ciuchami, to stale twierdzi, że nie ma rzeczy roboczych i każe sobie kupować. Potem z garderoby na strychu wyciągam np. 4 kurtki, o których on tak dalece zapomniał, że w pełni poważnie pyta czyje to jest!!! A co się dzieje w stodole - Np. spróchniałe na amen poniemieckie deski podłogowe, pożarte prawie na wylot, poskładał sobie w kupę w stodole, zamiast do spalenia - "bo się przydadzą". I to tak poskładał, że żeby przejść przez stodołę, trzeba bokiem się przeciskać, całe przejście zastawione. Idę walczyć zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Fizyk! Kopa lat! Frosia przyniosłam Ci pidżamkę, co prawda bez falbanek ale za to ze zdrowej bawełny przemysłowej http://kraina-snow.pl/img/p/72-177-large.jpg Już wiem dlaczego w kawiarni tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 joolusia dziękuję pięknie nie wiem czy za długa nie będzie w zyciu jej nie wyrzuce !!!! depeesia widzę , że mam z P. wiele wspólnego jak to dobrze , że ludzie dobierają sie na zasadzie przeciwieństw Frosch wszystko wywala boję sie nawet co ze mną się stanie , gdy będę stara i nieużyteczna nie dałam pisanek na licytację , ale możecie zajrzeć i ocenić co wymodzilam przez parę ostatnich wieczorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 joolusia dziękuję pięknie nie wiem czy za długa nie będzie w zyciu jej nie wyrzuce !!!! depeesia widzę , że mam z P. wiele wspólnego jak to dobrze , że ludzie dobierają sie na zasadzie przeciwieństw Frosch wszystko wywala boję sie nawet co ze mną się stanie , gdy będę stara i nieużyteczna nie dałam pisanek na licytację , ale możecie zajrzeć i ocenić co wymodzilam przez parę ostatnich wieczorów Zajrzeć gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 joolusia dziękuję pięknie nie wiem czy za długa nie będzie w zyciu jej nie wyrzuce !!!! depeesia widzę , że mam z P. wiele wspólnego jak to dobrze , że ludzie dobierają sie na zasadzie przeciwieństw Frosch wszystko wywala boję sie nawet co ze mną się stanie , gdy będę stara i nieużyteczna nie dałam pisanek na licytację , ale możecie zajrzeć i ocenić co wymodzilam przez parę ostatnich wieczorów Zajrzeć gdzie no przecież na licytację na rzecz AgnesKowego Franka masz linka http://forum.muratordom.pl/post3852682.htm#3852682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Marjucha tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Marjucha tutaj Dzięki Już zerknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 nie dałam pisanek na licytację : daj na Wielkanoc może wylicytuję, bo teraz niestety nie wezmę udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 nie dałam pisanek na licytację : daj na Wielkanoc może wylicytuję, bo teraz niestety nie wezmę udziału w licytacji nie ma sprawy jamlesik co sie odwlecze to na Święta będzie ryba ....tfuuu ..jajco znaczy tylko , że w tym okresie zdaję się żadnej licytacji nie ma ale dla Ciebie i innych utworzymy własną ...tajna......wewnętrzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 musi być na Wielkanoc, bo wczoraj mi ........ konto wyczyścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts