marjucha 09.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 musi być na Wielkanoc, bo wczoraj mi ........ konto wyczyścili W jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 musi być na Wielkanoc, bo wczoraj mi ........ konto wyczyścili W jaki sposób? no właśnie a co byłoby Cię interesiło z moich fantów ? jeśli zestaw nr 1 , to jakbyś przyjechał do mnie do B. dostałbyś go od serca z pocałowaniem nawet ręki + makówki gratis , jeśli byloby to w okresie doświątecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jak ? kiedy ? co? ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 kradzież plus ........ głupota w afekcie teraz jestem mądrzejszy choć dużo biedniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a i wszystkie dokumenty poszły w p...... najgorsze, że to się stało w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam znowu roboczo Witaj Kasiu Miło znowu Cię widzieć Pozdrowienia dla Sławka i całej rodzinki Dziękuję, pięknie dziękuję Ewcia Stasinek słodziak w avatarku jamles http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif a możesz coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jamles ino nie godej , co Ci szpind w robocie keryś gorol opier...olił ??? no jo by takiygo za jaja ciongła po autobanie aże do granicy kole depeesi sk...iele nawet przed Świiyntami takie cosik robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A to swój raczej zrobił czy jakiś obcy wlazł? Kurcze, współczuję i straty i tego latania z załatwianiem wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 raczej cudzy, czy gorol to nie wiem, wyciągnął mi dokumenty z kurtki ..... PS. zdecydowana większość goroli jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A patrzyłeś po koszach na śmieci??? Może kasę zabrał a dokumenty wyrzucił? Jejku, przeraża mnie to co ludzie ludziom potrafią zrobić Nam ostatnio - żadna strata, ale i tak się dziwimy i jesteśmy w lekkim szoku - ukradli antenkę od odbiornika przy bramie wjazdowej, qrcze, te kilkanaście centymetrów drucika się komuś przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 faktycznie kawałek drucika jamlesik zgłosiłeś mam nadzieję kradzież dokumentów nie chciałabym żebyś miał dodatkowe kłopoty smól to chopie , pieniondze rzecz nabyto , byleby my zdrowi byli to do wszystkiygo przylezymy nazod a tymu co to zachabioł nacharkałabych prosto w ryja , bo jest dlo mnie zwykły menel i kawał sk..yna jak go chycom , a mom nadzieja , ze ja - dej mu kopa łody mie P.S. wiym , że gorole som fajne ale nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ale mi się dziś nie chce nic dajcie mi kopa na rozruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ..... dajcie mi .... na rozruch http://gfx.dlastudenta.pl/photos/walentynki/kuchnia/mocny_drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ale mi się dziś nie chce nic dajcie mi kopa na rozruch Przyjedź do mnie. Pawełek Cię rozrusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam już prawie w weekend Jamles - a sprawdziłeś kosze na śmieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam już prawie w weekend Jamles - a sprawdziłeś kosze na śmieci? nie grzebałem i tak wszystko pojechało jakieś 12km i nie tylko ja jeden jestem stratny akcja zorganizowana raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no ale wytłumaczcie mi głupiej jak można np. zrealizować skradzioną kartę nie znając pinu ani podpisu właściciela ??? niekumata jestem kurcze , pewnie nie zorientowałeś się od razu , bo mógłbyś przecież zablokować konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jamles - No i jak oni mogli Ci wyczyścić konto nie mając PIN-u? Kurczę, no w szoku jestem. Ja bym tak jak Frosia, ciągała takiego za jaja... Ode mnie na Sląsk i z powrotem. Nie wiem, że takiego sumienie nie zagryzie i że może w lustro spojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jamlesik poczytałam i wiem teraz , że czasem można odzyskać pieniądze, gdy ukradną kartę poczytaj :http://kartyonline.pl/niusy.php?id=557 może się uda mam taką nadzieję i szczerze Ci tego życzę co z tymi fantami ??? nie odpowiedziałeś mi ..... który zestaw Ci się podobał? depeesia to ty ich na Śląsk i nazad my odbieramy pałeczkę i ciągniemy do Solingen i.....nazad do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jamles kurde kurde nie niewesoło a gdzie pracujesz że tak sobie weszli? Nie wiem, że takiego sumienie nie zagryzie i że może w lustro spojrzeć. Są ludzie [ludzie?] co kradną z grobów dzieci np aniołki zostawione przez rodziców dla swoich Aniołków Ja chyba jakaś nieprzystosowana jestem, bo nie pojmuję tego co ludzie ludziom robią Koleżance konto wyczyścili we Wrocku bo była złodziejska nakładka w bankomacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts