Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dla wytrwałych;)

ullerowa

Recommended Posts

no ale tak sobie myślę ....

jeśli np.ktoś wypłacił kasę jamlesa z bankomatu (no może mieli jednak jakoś dostęp do jego pin-u np.) , a on był w tym czasie w pracy ( i może to udokumentować) to przecież gdzieś tam, gdzie kasa została pobrana są zamontowane kamery

można sprawdzić kto to był , może nawet nie daj Boże (a może i na szczęście) kolega z tej samej lub innej zmiany i ktoś go rozpozna

nosz kurde , tak chciałabym bardzo, żeby ta sprawa pomyślnie się dla jamlesa zakończyła :roll:

no a reklamację i tak złożyłabym w banku

nic nie kosztuje a zyskać można wiele :roll:

• Odpowiedzi 590
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

trzymamy kciuki !!!!

jamles sorry , ale bardzo poruszyła mnie twoja sprawa

Jako posiadacz karty masz ustawową gwarancję, że jeśli złodziej użyje zgubionego przez ciebie lub skradzionego ci plastiku, to nie stracisz przez to więcej niż równowartość 150 euro. A więc dokonane przez złodzieja transakcje - do chwili zastrzeżenia przez ciebie karty - obciążą twoje konto, ale na kwotę nie wyższą niż 150 euro (niektóre banki we własnym zakresie mogą jednak i tę kwotę obniżać). Od momentu zastrzeżenia karty natomiast żadna transakcja nią dokonana nie obciąża cię – całkowitą odpowiedzialność przejmuje bank.

ty wez się dokładnie wywiedz , bo wbanku nikt CI tego sam nie powie

a skoro ustawa Ci zapewnia taka formę bezpieczeństwa twoich pieniędzy na koncie to ją wykorzystaj

Boszszsz, Boszszsz... :(

Oby udało się odzyskać tę kasę... :(

Frosia, jak już przyciągniecie do mnie z powrotem, to w stajni u sąsiada przypniemy i za konia pociągowego najmować będziemy. Zarobioną kasę będzie zwracał okradzionym przez siebie. :evil:

hejka :D

u mnie szaro , buro i ponuro .......deszczowo i zimno brrrr :-?

nie ma co narzekać , bo mogłoby być parę stopni na minusie , a wtedy przechodze w stan hibernacji :lol:

byle do piątku .......wtedy JADĘ WRESZCIE NA ŚWIĘTA DO DOMU !!!!!!!!!!! :)

noooo , ale , żeby szczęście mnie nie zabiło ....w poniedziałek i we wtorek .........wymieniają u mnie okna :o :lol:

nie denerwuję się , spokojna jestem :roll:

gorzej z córką, która już całe mieszkanie (lącznie ze starymi jeszcze oknami ) wypucowała na cycuś glancuś :(

i tak damy radę , wiem o tym - nie zdążymy to trudno

byle makówki były na wigilię i zdrowie

:lol:

Łooo, no widzisz, to chociaż łapką mi pomachaj, Frosiu, jak przejeżdżać będziecie - znając życie, na więcej nie liczę... :roll:

Ale jakby co - to my w domu som! :D

U nas biało, ale taki dziwny śnieg, trochę jakby miękki grad. Kulki takie drobniutkie, a nie płatki.

Poprasowałam i rozłozyłam serwety i obrusy świąteczne - od razu inaczej się zrobiło!

Jutro chyba ozdóbki i pierdółki porozkładam. :D

kurde a mi sie nic nie chce :roll: muszę obrus wyprasować i już parę dni się do tego biorę :roll: potem będę musiała wszytko na ostatnią chwilę zrobić :roll: a jeszcze prezenty :roll: zakupy :roll: normalnie w czarnej du..pie jestem :roll: :wink:

jamles współczuję, jakbym takich dorwała to bym łapy przy samej szyi uchlastała normalnie :evil: