frosch 10.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no ale tak sobie myślę .... jeśli np.ktoś wypłacił kasę jamlesa z bankomatu (no może mieli jednak jakoś dostęp do jego pin-u np.) , a on był w tym czasie w pracy ( i może to udokumentować) to przecież gdzieś tam, gdzie kasa została pobrana są zamontowane kamery można sprawdzić kto to był , może nawet nie daj Boże (a może i na szczęście) kolega z tej samej lub innej zmiany i ktoś go rozpozna nosz kurde , tak chciałabym bardzo, żeby ta sprawa pomyślnie się dla jamlesa zakończyła no a reklamację i tak złożyłabym w banku nic nie kosztuje a zyskać można wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Na logikę to sprawę da się wyjaśnić, tylko logika swoje a działanie niektórych służb swoje - procedury, papierki, procedury, papierki... W każdym razie 3mam kciuki by wszystko skończyło się z korzyścią dla Jamlesa, choć zszarganych nerwów się nie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 trzymamy kciuki !!!! jamles sorry , ale bardzo poruszyła mnie twoja sprawa Jako posiadacz karty masz ustawową gwarancję, że jeśli złodziej użyje zgubionego przez ciebie lub skradzionego ci plastiku, to nie stracisz przez to więcej niż równowartość 150 euro. A więc dokonane przez złodzieja transakcje - do chwili zastrzeżenia przez ciebie karty - obciążą twoje konto, ale na kwotę nie wyższą niż 150 euro (niektóre banki we własnym zakresie mogą jednak i tę kwotę obniżać). Od momentu zastrzeżenia karty natomiast żadna transakcja nią dokonana nie obciąża cię – całkowitą odpowiedzialność przejmuje bank. ty wez się dokładnie wywiedz , bo wbanku nikt CI tego sam nie powie a skoro ustawa Ci zapewnia taka formę bezpieczeństwa twoich pieniędzy na koncie to ją wykorzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jamles, a byłeś już gdzieś coś działać w tej sprawie, co Ci powiedzieli? Jejku u nas te rzeczy wleką się okrutnie - choć mam nadzieję się mylić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jamles, a byłeś już gdzieś coś działać w tej sprawie, co Ci powiedzieli? Jejku u nas te rzeczy wleką się okrutnie - choć mam nadzieję się mylić! miejscowe FBI działa ..... mam nadzieję, jutro o tej porze znowu tam będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 I dobrze, tylko niech się sprężą! jejku jejku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Boszszsz, Boszszsz... Oby udało się odzyskać tę kasę... Frosia, jak już przyciągniecie do mnie z powrotem, to w stajni u sąsiada przypniemy i za konia pociągowego najmować będziemy. Zarobioną kasę będzie zwracał okradzionym przez siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 w stajni u sąsiada przypniemy i za konia pociągowego najmować będziemy. a kierat jeszcze mocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jak będzie trzeba, to zrobimy! Dzień doberek wszystkim! Kawusia na dzieńdoberek. http://bi.gazeta.pl/im/0/3828/z3828460X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 jamlesik - współczuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam piątkowo DPS pyszna kawusia, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Fajne byłoby szkło w takim kształcie, jak na fotce z kawą. Czy wszyscy jeszze gdzies latają? Co tak pusto, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Fajne byłoby szkło w takim kształcie, jak na fotce z kawą. o tym samym pomyślałam już po kolacji jestem do waszej dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.12.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam poniedziałkowo U nas biało młodsze dziecie szoku doznało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam serdecznie U nas też biało Aż szkoda było wyjeżdżać z domu do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 hejka u mnie szaro , buro i ponuro .......deszczowo i zimno brrrr nie ma co narzekać , bo mogłoby być parę stopni na minusie , a wtedy przechodze w stan hibernacji byle do piątku .......wtedy JADĘ WRESZCIE NA ŚWIĘTA DO DOMU !!!!!!!!!!! noooo , ale , żeby szczęście mnie nie zabiło ....w poniedziałek i we wtorek .........wymieniają u mnie okna nie denerwuję się , spokojna jestem gorzej z córką, która już całe mieszkanie (lącznie ze starymi jeszcze oknami ) wypucowała na cycuś glancuś i tak damy radę , wiem o tym - nie zdążymy to trudno byle makówki były na wigilię i zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 i zdrowie Oj tak!!!!!!! to szalenie ważna rzecz, o której wielu nie pamięta Jamles - są jakieś dobre wieści od FBI w Twojej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Łooo, no widzisz, to chociaż łapką mi pomachaj, Frosiu, jak przejeżdżać będziecie - znając życie, na więcej nie liczę... Ale jakby co - to my w domu som! U nas biało, ale taki dziwny śnieg, trochę jakby miękki grad. Kulki takie drobniutkie, a nie płatki. Poprasowałam i rozłozyłam serwety i obrusy świąteczne - od razu inaczej się zrobiło! Jutro chyba ozdóbki i pierdółki porozkładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kurde a mi sie nic nie chce muszę obrus wyprasować i już parę dni się do tego biorę potem będę musiała wszytko na ostatnią chwilę zrobić a jeszcze prezenty zakupy normalnie w czarnej du..pie jestem jamles współczuję, jakbym takich dorwała to bym łapy przy samej szyi uchlastała normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 DPS-ko dostałam dzisiaj zakwas z piekarni - rośnie jak szalony co mam z nim zrobić aby upiec chlebek na nim dopiero na świeta ? dać do lodówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts