Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dla wytrwałych;)

ullerowa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 590
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wooow, jaki fajny plecako-stołeczek! :D

Frosiu, to nie ma co dziękować, ja tylko zazdroszczę Froschowi, że może się najadać, a ja nie... :oops: :wink:

Kasiu - no to naprawdę dobrze, że zaczęliście temat drążyć. :o

Teraz na pewno córcia leki dostaje już i myslę, że całe szczęście, że nie pozwoliliście na zlekceważenie tematu.

Będzie dobrze, musi... :wink:

no oczywiście ,że szkoda :(

P.S. przyszły mąż kasiu , przyszły ....

po ślubie już taka dobra dla niego nie będę

:wink: :lol: :lol:

O matko, ups :oops: przepraszam :oops: ale widzę, że zanęcasz jak należy :wink: :lol:

Kasiu - no to naprawdę dobrze, że zaczęliście temat drążyć. :o

Teraz na pewno córcia leki dostaje już i myslę, że całe szczęście, że nie pozwoliliście na zlekceważenie tematu.

Będzie dobrze, musi... :wink:

I dobrze, że mamy taką lekarkę, co nas nie olała, a na prawdę się zainteresowała - złota kobieta!

ale wy okropni chłopcy jesteście :evil:

przecam mrygneła na końcu oczkiem , co nie ??? :D

już mam w planach zakupić na Walentynki, rocznicę bycia i poznania ,ślubu (TAK TAK ) urodziny , dzień chłopaka , itd do kompletu : stołek taki wygodny z oparciem (jak będę z nim chodziła to żebym miała na czym siedzieć :oops: ) , futerał na wędki (wkurzają mnie porozwalane w przedsionku przyczepy :evil: ) , wędzareczkę taką stołową i takie tam inne pierdoły .....jak to fajnie, gdy chłop ma jakieś hobby .....wcześniejsze te budowlane było dla mnie nie do przeskoczenia (sprzęt profi nie na moją kieszeń )

a i moja córka szczęśliwa , bo nigdy nie wiedziała co mu kupić a teraz wystarczy podejść do sklepu wędkarskiego albo księgarni :)

frosia

superancki ten plecaczek! :lol:

Kasia

Dobrze, że już jest diagnoza, lekarstwa. Teraz już tylko z górki. Będzie dobrze!

A czy ja się już chwaliłam, że we wtorek Jasełka w przedszkolu były? Się spłakałam :oops:

Ale moje dziecię - Święty Józek sam musiał tych wszystkich gości i pokłony przyjmować, bo Maryja zachorowała. Dała radę! :lol: A jaki był przejęty!!! Aż potem pięć kawałków ciasta musiał w siebie wrzucić :wink:

Zdjęcia mam w dzienniku :lol:

Tak sobie od wczoraj myślę, i wychodzi mi, że dawne nasze RW to jednak potęga jest!

Tarasy w najnowszym Muratorze: Ew'ka, Ania Wiśniewska, Verunia, Maxi. 8) :D :D :D

Gratulacje, dziewczynki, ślicznie u Was, a i ja dumna i blada, że takie persony znam! :oops: :D

kurcze mam nadzieję ,że w sobotę jeszcze będzie dostępny numet tego muratora ....

ja też się cieszę , że znam takie sławy :lol:

na tarasie ew-ki nawet stałam , a co !!!

tomka naszego żurem karmiłam ...frosch go poił ( obaj mieli wtedy niezłe pragnienie 8) :lol: )

żałuję , że pościel , pod którą spał wyprałam :evil:

wiecie co? dzisiaj zatęskniłam za ..mamą i tatą ..jak mała dziewczynka :oops:

może dlatego , że tatko mój ma dzisiaj urodziny , a telefon to nie to samo co osobiste przytulanko ( do dziś wchodzę mu na kolana :oops: - babci mojej zresztą też :oops: :lol: )

ale i moje dzieciaki proszą mnie nieraz ,żebym ich ukochała i wskakują jak dawniej na kolanka mamusi , co przy chłopakach jest dość bolesne :lol:

fajnie mieć rodzinę , taką na którą można liczyć , w której ma się wsparcie

a nie mówiłam wam ? mój były cos ostatnio za często się ze mną kontaktuje i to całkiem sympatycznie

odbiło mu na starość :o

co by tu jeszcze napisać ? acha, schudłam wreszcie tak, że mogłabym juz wychodzić za mąż :lol: :lol: :lol:

Oj, Frosiu, rację masz - dobra, kochająca, wspierająca rodzina to podstawa.

Murator na pewno jeszcze będzie w sobotę dostępny, to sobie poczytasz.

Mnie łzy poleciały, bo nasz Tomuś tam na zdjęciach takusieńki jak dawniej, jakby nic się nie zmieniło...

Ja tam też dumna i blada, bo naszego Tomka gościłam, pojadł sobie i popił winka u nas, mieli fajny wieczór z Sołtysem w basenie przy świecach i winie. :D

Kurna, tę pościel też wyprałam... :roll:

Jutro chcę rzutem na tasmę skończyć świąteczne porządki, a w przyszłym tygodniu to już tylko kuchenne sprawy zostaną.

Dobrze, że grzyby od zeszłego roku sobie zostawiłam, bo przyszłoby nam kupować suszone! :o :evil:

Ani jednego grzybka w tym roku nie daliśmy rady ususzyć, bo w ogóle ich u nas nie było. :(

Ale mam zachomikowany wieeeelki słój zeszłorocznych, więc jest dobrze, będą uszka i pierogi, do barszczu też się znajdzie. :D

Były to pewnie teraz dostrzega, co stracił. Za późno, za późno, tralala... :lol: :lol: :lol:

Schudłaś znowu? :o

Boszsz, ja normalnie przestanę z Tobą gadać. :x

A z zazdrości to mnie skręci. :oops: :-?

Lasko jedna Ty. :wink: :lol:

kurcze mam nadzieję ,że w sobotę jeszcze będzie dostępny numet tego muratora ....

ja też się cieszę , że znam takie sławy :lol:

na tarasie ew-ki nawet stałam , a co !!!

tomka naszego żurem karmiłam ...frosch go poił ( obaj mieli wtedy niezłe pragnienie 8) :lol: )

żałuję , że pościel , pod którą spał wyprałam :evil:

wiecie co? dzisiaj zatęskniłam za ..mamą i tatą ..jak mała dziewczynka :oops:

może dlatego , że tatko mój ma dzisiaj urodziny , a telefon to nie to samo co osobiste przytulanko ( do dziś wchodzę mu na kolana :oops: - babci mojej zresztą też :oops: :lol: )

ale i moje dzieciaki proszą mnie nieraz ,żebym ich ukochała i wskakują jak dawniej na kolanka mamusi , co przy chłopakach jest dość bolesne :lol:

fajnie mieć rodzinę , taką na którą można liczyć , w której ma się wsparcie

a nie mówiłam wam ? mój były cos ostatnio za często się ze mną kontaktuje i to całkiem sympatycznie

odbiło mu na starość :o

co by tu jeszcze napisać ? acha, schudłam wreszcie tak, że mogłabym juz wychodzić za mąż :lol: :lol: :lol:

Z kości na ości, z ości na proch :wink:

A "były" gada ludzkim głosem, bo wigilia się zbliża 8)

Tak sobie od wczoraj myślę, i wychodzi mi, że dawne nasze RW to jednak potęga jest!

Tarasy w najnowszym Muratorze: Ew'ka, Ania Wiśniewska, Verunia, Maxi. 8) :D :D :D

Gratulacje, dziewczynki, ślicznie u Was, a i ja dumna i blada, że takie persony znam! :oops: :D

Podobno jeszcze taras Maylandzi tam jest, Mój to ze starego domu to się nie liczy :roll: .

Podobno jeszcze taras Maylandzi tam jest, Mój to ze starego domu to się nie liczy :roll: .

Następnym razem dasz z nowego :lol:

A włąanie, czemu od razu nie dałaś?

Niektórzy to mają dobrze, dwa tarasy, ba! całe domy do wyboru :wink: :lol: :lol: