frosch 17.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no oczywiście ,że szkoda P.S. przyszły mąż kasiu , przyszły .... po ślubie już taka dobra dla niego nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no oczywiście ,że szkoda P.S. przyszły mąż kasiu , przyszły .... po ślubie już taka dobra dla niego nie będę ZDRADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wooow, jaki fajny plecako-stołeczek! Frosiu, to nie ma co dziękować, ja tylko zazdroszczę Froschowi, że może się najadać, a ja nie... Kasiu - no to naprawdę dobrze, że zaczęliście temat drążyć. Teraz na pewno córcia leki dostaje już i myslę, że całe szczęście, że nie pozwoliliście na zlekceważenie tematu. Będzie dobrze, musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no oczywiście ,że szkoda P.S. przyszły mąż kasiu , przyszły .... po ślubie już taka dobra dla niego nie będę O matko, ups przepraszam ale widzę, że zanęcasz jak należy Kasiu - no to naprawdę dobrze, że zaczęliście temat drążyć. Teraz na pewno córcia leki dostaje już i myslę, że całe szczęście, że nie pozwoliliście na zlekceważenie tematu. Będzie dobrze, musi... I dobrze, że mamy taką lekarkę, co nas nie olała, a na prawdę się zainteresowała - złota kobieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.12.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no oczywiście ,że szkoda P.S. przyszły mąż kasiu , przyszły .... po ślubie już taka dobra dla niego nie będę ZDRADA NORMALKA "bele momy ziyńca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ale wy okropni chłopcy jesteście przecam mrygneła na końcu oczkiem , co nie ??? już mam w planach zakupić na Walentynki, rocznicę bycia i poznania ,ślubu (TAK TAK ) urodziny , dzień chłopaka , itd do kompletu : stołek taki wygodny z oparciem (jak będę z nim chodziła to żebym miała na czym siedzieć ) , futerał na wędki (wkurzają mnie porozwalane w przedsionku przyczepy ) , wędzareczkę taką stołową i takie tam inne pierdoły .....jak to fajnie, gdy chłop ma jakieś hobby .....wcześniejsze te budowlane było dla mnie nie do przeskoczenia (sprzęt profi nie na moją kieszeń ) a i moja córka szczęśliwa , bo nigdy nie wiedziała co mu kupić a teraz wystarczy podejść do sklepu wędkarskiego albo księgarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.12.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 przecam mrygneła na końcu oczkiem , co nie ??? wszystkie ciemiężycielki mrygajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 przecam mrygneła na końcu oczkiem , co nie ??? wszystkie ciemiężycielki mrygajom Ja też mrugam, jak mi Ania przywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 frosia superancki ten plecaczek! Kasia Dobrze, że już jest diagnoza, lekarstwa. Teraz już tylko z górki. Będzie dobrze! A czy ja się już chwaliłam, że we wtorek Jasełka w przedszkolu były? Się spłakałam Ale moje dziecię - Święty Józek sam musiał tych wszystkich gości i pokłony przyjmować, bo Maryja zachorowała. Dała radę! A jaki był przejęty!!! Aż potem pięć kawałków ciasta musiał w siebie wrzucić Zdjęcia mam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Tak sobie od wczoraj myślę, i wychodzi mi, że dawne nasze RW to jednak potęga jest! Tarasy w najnowszym Muratorze: Ew'ka, Ania Wiśniewska, Verunia, Maxi. Gratulacje, dziewczynki, ślicznie u Was, a i ja dumna i blada, że takie persony znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 kurcze mam nadzieję ,że w sobotę jeszcze będzie dostępny numet tego muratora .... ja też się cieszę , że znam takie sławy na tarasie ew-ki nawet stałam , a co !!! tomka naszego żurem karmiłam ...frosch go poił ( obaj mieli wtedy niezłe pragnienie ) żałuję , że pościel , pod którą spał wyprałam wiecie co? dzisiaj zatęskniłam za ..mamą i tatą ..jak mała dziewczynka może dlatego , że tatko mój ma dzisiaj urodziny , a telefon to nie to samo co osobiste przytulanko ( do dziś wchodzę mu na kolana - babci mojej zresztą też ) ale i moje dzieciaki proszą mnie nieraz ,żebym ich ukochała i wskakują jak dawniej na kolanka mamusi , co przy chłopakach jest dość bolesne fajnie mieć rodzinę , taką na którą można liczyć , w której ma się wsparcie a nie mówiłam wam ? mój były cos ostatnio za często się ze mną kontaktuje i to całkiem sympatycznie odbiło mu na starość co by tu jeszcze napisać ? acha, schudłam wreszcie tak, że mogłabym juz wychodzić za mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Oj, Frosiu, rację masz - dobra, kochająca, wspierająca rodzina to podstawa. Murator na pewno jeszcze będzie w sobotę dostępny, to sobie poczytasz. Mnie łzy poleciały, bo nasz Tomuś tam na zdjęciach takusieńki jak dawniej, jakby nic się nie zmieniło... Ja tam też dumna i blada, bo naszego Tomka gościłam, pojadł sobie i popił winka u nas, mieli fajny wieczór z Sołtysem w basenie przy świecach i winie. Kurna, tę pościel też wyprałam... Jutro chcę rzutem na tasmę skończyć świąteczne porządki, a w przyszłym tygodniu to już tylko kuchenne sprawy zostaną. Dobrze, że grzyby od zeszłego roku sobie zostawiłam, bo przyszłoby nam kupować suszone! Ani jednego grzybka w tym roku nie daliśmy rady ususzyć, bo w ogóle ich u nas nie było. Ale mam zachomikowany wieeeelki słój zeszłorocznych, więc jest dobrze, będą uszka i pierogi, do barszczu też się znajdzie. Były to pewnie teraz dostrzega, co stracił. Za późno, za późno, tralala... Schudłaś znowu? Boszsz, ja normalnie przestanę z Tobą gadać. A z zazdrości to mnie skręci. Lasko jedna Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 kurcze mam nadzieję ,że w sobotę jeszcze będzie dostępny numet tego muratora .... ja też się cieszę , że znam takie sławy na tarasie ew-ki nawet stałam , a co !!! tomka naszego żurem karmiłam ...frosch go poił ( obaj mieli wtedy niezłe pragnienie ) żałuję , że pościel , pod którą spał wyprałam wiecie co? dzisiaj zatęskniłam za ..mamą i tatą ..jak mała dziewczynka może dlatego , że tatko mój ma dzisiaj urodziny , a telefon to nie to samo co osobiste przytulanko ( do dziś wchodzę mu na kolana - babci mojej zresztą też ) ale i moje dzieciaki proszą mnie nieraz ,żebym ich ukochała i wskakują jak dawniej na kolanka mamusi , co przy chłopakach jest dość bolesne fajnie mieć rodzinę , taką na którą można liczyć , w której ma się wsparcie a nie mówiłam wam ? mój były cos ostatnio za często się ze mną kontaktuje i to całkiem sympatycznie odbiło mu na starość co by tu jeszcze napisać ? acha, schudłam wreszcie tak, że mogłabym juz wychodzić za mąż Z kości na ości, z ości na proch A "były" gada ludzkim głosem, bo wigilia się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie chciałabym nikogo denerwować ,ale ja już mam święta . We wtorek na "zakładową" Wigilię wyskoczę dla rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Olka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie chciałabym nikogo denerwować ,ale ja już mam święta . We wtorek na "zakładową" Wigilię wyskoczę dla rozrywki. Mnie nie denerwujesz Ale chyba zapracowana jesteś ostatnio, bo wcale cię tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie chciałabym nikogo denerwować ,ale ja już mam święta . We wtorek na "zakładową" Wigilię wyskoczę dla rozrywki. Ja też mam juz świeta a zakładową wigilie juz dzisiaj zaliczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Tak sobie od wczoraj myślę, i wychodzi mi, że dawne nasze RW to jednak potęga jest! Tarasy w najnowszym Muratorze: Ew'ka, Ania Wiśniewska, Verunia, Maxi. Gratulacje, dziewczynki, ślicznie u Was, a i ja dumna i blada, że takie persony znam! Podobno jeszcze taras Maylandzi tam jest, Mój to ze starego domu to się nie liczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Tak sobie od wczoraj myślę, i wychodzi mi, że dawne nasze RW to jednak potęga jest! Tarasy w najnowszym Muratorze: Ew'ka, Ania Wiśniewska, Verunia, Maxi. Gratulacje, dziewczynki, ślicznie u Was, a i ja dumna i blada, że takie persony znam! Podobno jeszcze taras Maylandzi tam jest, Mój to ze starego domu to się nie liczy . Następnym razem dasz z nowego A włąanie, czemu od razu nie dałaś? Niektórzy to mają dobrze, dwa tarasy, ba! całe domy do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 bry wieczór zima .....lodowata .....brrrrrrrrr ale piekna , trzeba przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts