Gość 10.11.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Chyba nie lubię Poznaniaków Ja ich powoli zaczynam lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.11.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 verunia jadłaś już? Aty Olu czekasz do jutra? jadłam w obawie,że jutro mi sklepy zamkną i nie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 verunia jadłaś już? Aty Olu czekasz do jutra? jadłam w obawie,że jutro mi sklepy zamkną i nie dostanę Bez obaw. Jutro będą nawet na przystankach autobusowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 verunia jadłaś już? Aty Olu czekasz do jutra? jadłam w obawie,że jutro mi sklepy zamkną i nie dostanę Bez obaw. Jutro będą nawet na przystankach autobusowych Tiaa, pod ławkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Majucha, ty zazdrośniku , zjadłbyś rogala cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jem jabłko i też mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 verunia jadłaś już? Aty Olu czekasz do jutra? jadłam w obawie,że jutro mi sklepy zamkną i nie dostanę u mnie dzisiaj wszyscy robili zakupy jakby jutro swiat sie miał skończyc normalie nawet za chlebem w kolejce stałam jak za PRL-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jem jabłko i też mi dobrze smacznego a ja sledzika z brzoskwiniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja też nie lubię dziś poznaniaków! Nie dość, że te rogale (kurka wodna, czemu one są takie pyyyyszneeeee? ), to jeszcze jutro gęsi jedzą Moja mam upiekła rogale, ale z czarnym makiem i to już nie jest to samo, buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 w koncu znalazlam ten nowy watek , o ktorym mi wspominala ullercia ostatnio jakas niekumata jestem , bez kitu nie macie pojecia jak milo widziec was wszystkich w kupce i tym sposobem znow bede uzalezniona od FM jak to zwykle bywalo gadam co u mnie : 1.bratowa ma urodziny (a ja w DE ) , coz.....bede pila sama 2.za chwile biore sie za szycie (na maszynie , czego nie cierpie ) 3.jeszcze nic nie wymyslilam na dzisiejszy obiad oooj, jakie zycie jest piekne !!!!! jak sie ma konkretne osoby wokol siebie to wszystko wydaje sie latwiejsze, piekniejsze , seksowniejsze ..i ten teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jem jabłko i też mi dobrze smacznego a ja sledzika z brzoskwiniami ja kabanosa bez chleba bo musze go najpierw upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A ja przy projekcie siedzę Miałem powoli kończyć kłaść styropian na ścianach, ale nie mam z kim rusztowanie ułożyć, bo mi brat gdzieś uciekł Dół mnie dopada, bo ani czasu na dziecko, ani na budowę Za cztery miesiące powinienem oddać budynek do użytkowania, a ja jeszcze daleko w polu Jedynie Parys skorzystał, bo musiałem się przejść Ania i Paweł śpią, bo mały dokazywał dzisiaj trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ja też nie lubię dziś poznaniaków! Nie dość, że te rogale (kurka wodna, czemu one są takie pyyyyszneeeee? ), to jeszcze jutro gęsi jedzą Moja mam upiekła rogale, ale z czarnym makiem i to już nie jest to samo, buu w Poznaniu obchodzone sa dzisiaj imieniny Marcina ? nawet chyba swietego ??? dobrze kojarze??? w Dojczach tez ....dzis dzieciaki łażą po chatach z latarniami , spiewaja piosenke http://www.kindergarten-workshop.de/lieder/noten/laterne_laterne.gif i dostaja w nagrode slodycze takie polaczenie Halloween z naszymi kolednikami mam i przyslowia zwiazane z dzisiejszym dniem : “Jaki Marcin, taka zima" "Jeśli na Marcina sucho, to Gody (Boże Narodzenie) z pluchą" (troche oba zaprzeczaja sie wzajemnie ) “Młoda jak jagoda po św. Marcinie" (nie potrafie tego rozkminic ) “Św. Marcin jedzie na białym koniu" (mam rozne skojarzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A ja przy projekcie siedzę Miałem powoli kończyć kłaść styropian na ścianach, ale nie mam z kim rusztowanie ułożyć, bo mi brat gdzieś uciekł Dół mnie dopada, bo ani czasu na dziecko, ani na budowę Za cztery miesiące powinienem oddać budynek do użytkowania, a ja jeszcze daleko w polu Jedynie Parys skorzystał, bo musiałem się przejść Ania i Paweł śpią, bo mały dokazywał dzisiaj trochę Marjuszek smól tego doła wyluzuj , bo i tak wszystkiego nie ogarniesz , chocbys na .............rzesach stawal jak cie znam to dasz rade , bo my z 2.07 tak mamy (co nie Ania ??? ) nie zamarwiaj sie, bo wlosy ci wyleca a te co jeszcze zostana pokryja sie siwizna gadaj jak tam dzieciak !!!!! slodki na bank , nie ? troche ci zazdroszcze ale nie az tak bardzo, zeby se sama takiego zmajstrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A ja przy projekcie siedzę Miałem powoli kończyć kłaść styropian na ścianach, ale nie mam z kim rusztowanie ułożyć, bo mi brat gdzieś uciekł Dół mnie dopada, bo ani czasu na dziecko, ani na budowę Za cztery miesiące powinienem oddać budynek do użytkowania, a ja jeszcze daleko w polu Jedynie Parys skorzystał, bo musiałem się przejść Ania i Paweł śpią, bo mały dokazywał dzisiaj trochę Marjuszek smól tego doła wyluzuj , bo i tak wszystkiego nie ogarniesz , chocbys na .............rzesach stawal jak cie znam to dasz rade , bo my z 2.07 tak mamy (co nie Ania ??? ) nie zamarwiaj sie, bo wlosy ci wyleca a te co jeszcze zostana pokryja sie siwizna gadaj jak tam dzieciak !!!!! slodki na bank , nie ? troche ci zazdroszcze ale nie az tak bardzo, zeby se sama takiego zmajstrowac Dzieciak słodki Ania zmęczona chodzi i dlatego dzisiaj nie prę na budowę(jakbym się uparł, to bym sobie poradził z rusztowaniem), ale kręcę się po domu próbując robić projekt i przygotowując obiad, bo coś i się małżonka słabo odżywia ostatnio Dołuje mnie to, że akurat mam wolne, a pogoda pozwala jeszcze na takie prace, jka klejenie styropianu i zatapianie siatki. Do tego od poniedziałku wiem już, że muszę złożyć jeszcze projekt wjazdu na działkę,a miał być tylko szkic do zgłoszenia robót budowlanych Co gorsza muszę ten wjazd wykonać, że mieć odbiór budynku Coś mi się po głowie kołacze, że trzeba będzie się wziąć przejść do banku i poprosić o przedłużenie okresu budowy . Dobra, dość narzekania na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no i widzisz ? zawsze jest jakies wyjscie podoba mi sie to, ze pomagasz Ani dbaj o nia a ona bedzie dbala o ciebie jesien w o gole jest taka pora , ze rozniaste doly do nas przychodza do mnie to chyba nawet jesien zycia juz przyszla , bo od dluzszego czasu jestem jakas dziwna na szczescie mam froscha , ktory swa obecnoscia podnosi mnie na duchu z tym , ze calymi dniami nie ma go w domu dobra , ide pogrzebac w lodowce , coby cos na obiad wykombinowac potem zamieszam ciasto na chleb i siadam do maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Zgadzam się, 2 lipca twardziele się rodzą Marudzą, jak każdy, ale się nie dają Ja też dziś w melancholijnym nastroju. Tatę odebrałam ze szpitala, chłopaki rzucają klockami i się kotłują na podłodze, obiad się robi, mąż w pracy. Pogoda nie teges to i nastrój kiepściejszy Nawet sobie chlapnąć nalewki na pociechę nie mogę, bo jestem na antybiotykach No ale tak w ogóle to fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Cześć Wszystkim a u mnie pada, ciagle pada... a ja jeszcze kół nie mam przełozonych na zimowe J. w pracy ja obiad szykuje i od rana lekcje odrabiamy dzisiaj kleilismy wiewiórkę z kulek z bibuły Frosiu jak fajnie ze się znalazłaś W ogole fajnie ze tu zagladacie jakos tak od razu lepiej sie robi, cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ruch tu widzę raczej umiarkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts