Olkalybowa 13.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 to i jak lecę bo nie wiem o której pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czeeeeee!!!!!!!!!!! Aż mi się ciepło na serduchu zrobiło, całkiem jak na dawnym RW!!!! Ja i tak za Wami nie zdążę, bo odświeżenie to u mnie parę minut trwa, ale co tam, zaglądać będę. Haftuję ostatnio obrazki, jakoś mnie wzięło. No właśnie, domino! Zaraz muszę sobie włączyć, TVN już nadaje. To do jutra, wieczorkiem chyba wpadnę, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 depeesia mialam ci dac cynk do tego watku ale jeszcze nie dojszlam do twojego znam wynik dominownia ale nie powiem powiem tylko : Polak Wegier dwa bratanki i do sexu i do szklanki i powiem jeszcze , ze poszlo ponad 4 mln(rekord z zeszlego roku to 4 345 027) ale ile dokladnie to sami zobaczcie te obrazki to krzyzykeim lecisz anetko? nie wprawiona jestem niestety wole plaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 depeesia mialam ci dac cynk do tego watku ale jeszcze nie dojszlam do twojego dobrze, że jo doszoł, bo żodyn nie doł cynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Panienko Przenajświętsza Dlaczego ja dopiero teraz sie o tym dowiaduje Maxi, Mamoń, Olka, Froszka, żaaaaaabaa i cała reszta, mamooooo aż sie wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Doberek! Nie wiem, jaki był wynik wczoraj w domino, bo spać poszłam. A dzisiaj od rana przewracałam po necie za tanimi i ładnymi schodami. Znalazłam, bo już chciała mnie cholera wziąć. 5 dni szukałam, ale warto było. Czy u Was dzisiaj też taka wiosna piękna dzisiaj? Kto doączy do kawy na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ja chetnie z kawką posiedze. Z mojego juz fotele pozabierałam bo nie spodziewalam się że tak predko wiosna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.11.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ja chetnie z kawką posiedze. Z mojego juz fotele pozabierałam bo nie spodziewalam się że tak predko wiosna będzie A ja pierwszą kawę w tym roku na tarasie moglam wypić Taras byl w sniegach robiony a dzisiaj takie sloneczko ze z lezaczkiem można wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 co wy gadacie ? jaka wiosna ? u na srodek jesieni , z deszczem i wiatrem jak .... depepsia rekord udalo sie pobic !!!! pomyslnie przewrocono 4 mln 491 tys i cos tak kamieni !!!! duzy wklad w tym sukcesie mial Polak o imieniu Pawel i Wegierka , dzieki ktorym powiodlo sie zadanie specjalne polegajace na ukladaniu kostek w ogniu , a ktore to zadanie umozliwilo przewrocenie sie prawie 500tys kamieni dzis ogladam z Froschem Super Talenty niemieckie ,a dokladnie super antytalenty , bo takich idiotow majacych niesamowite parcie na szklo w zyciu nie widzialam mamy niezla beke , bez kitu jutro wybieramy sie na grzyby, ale calkiem mozliwe , ze bedziemy sie nudzic w lesie , wiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 A Froschom tylko jedno w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Aaaaa, no widzisz, to i dobrze, szkoda, że przespałam... A Ty to artycha jesteś, tylko o jednym, i to w lesie... U nas dzisiaj w TVN Mam talent, na razie jakieś nudnawe panny z butelkami tańcowały... Obrazek skończyłam haftowac dzisiaj, chyba niedługo się za następny wezmę... I w ogóle, gdzie wszyscy są? I czemu Wartownika nie ma i Andreeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a tobie nieeee jedziesz z nami ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dobry wieczór Żaba mnie tu przywlekła ponoć zieleniatki są ale Żaba to i tak nie na grzyby do lasu idzie jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a tobie nieeee jedziesz z nami ?????? A gdzie jedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a tobie nieeee jedziesz z nami ?????? A gdzie jedziecie ? Jadą na grzyby do lasu Teraz podobno tak to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Eeeee, nikt nie chce ze mna gadać to idę robić gołąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a tobie nieeee jedziesz z nami ?????? Jassssne. Sołtysa też wezmę. Verunia, a z czym te gołąbki? Jak robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 No i masz, poszli sobie. No to zostawiam gołąbki i idę sobie... http://kulinarnyjarty.blox.pl/resource/golabki3.JPG Smacznego! I dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Tak tradycyjnie- nadzienie to mielona łopatka z gotowanym ryżem plus jaja i przyprawy, owinięte w kapuściane liście i zapieczone w żeliwnym garze z dodatkiem wywaru z kostki. Podaję to z ziemniakami i sosem pomidorowym.Włąśnie się pieką. Ktos chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Verunia ja poproszę baardzo lubię gołąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts