frosch 14.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dziewczyny - las jest calkiem niedaleko gdzies 30 km od nas okolice Remscheid w zyciu grzyba w nim nie widzialam vercia dodajesz jajko do farszu ??? ciekawe jaka role pelni?? tez lubie golabki wychodza mi ponoc calkiem calkiem ten niemiecki super talent jest masakryczny wlasnie sie skonczyl cytuje Froscha :ja pier.....ole ! w przyszlym tygodniu ani w zadnym innym nastepnym tego g.....wna nie ogladam bo mnie h..j strzeli .....zabili wszystkie moje uczucia przychodzi laska i kreci cyckami . taki talent k..wa to moge sobe w burdelu zobaczyc .... wuska poklikamy na gadaczu innym razem , bo teraz ide sie kapac i do lócha tak w ogole to za pozno jestes zawsze dostepna , bo jak frosch jest juz w chacie to nie mam dla ciebie juz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Pocałuj tego swojego Froscha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Frosch ucalowany kaza;l wam powiedziec , z e was baaardzo kocha i ze juz mu sie humor dzieki wam poprawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Żaba jajo w farszu skleja go taki ściślejszy jest no wiesz godzina 20 to późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 To mówicie ze jajo nie? Kurde chyba mi się z mielonymi pomerdało Idę zobaczyć czy doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.11.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Froszka kazali tu przyjść, to i przyszłam Witam starą gwardię Czy ktoś się napije http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Verunia, do gołąbków jajka niet, bo będą twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 U mnie wczoraj pogoda cudna. Zwiedziliśmy Nowe Zoo w Poznaniu a w nim słoniarnie. Piękna, ale i tak główną atrakcją była moja mama która z uporem sama chciała zamknąć automatyczne drzwi.http://plfoto.com/zdjecia_new2/1878370.jpghttp://www.mmpoznan.pl/rep/newsph/4554/20525.3.jpghttp://www.zoo.poznan.pl/images/slonie/sig4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 to ja też się pojawiam... bo mogę zaliczyc się do wytrwałych??? Dobrze Was widzieć w jednym wątku.... froszku - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Piękne to zoo Chyba jednak sie do tego Poznania wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Verunia, i jak, wyszły gołąbki? Olka, słoniarnia rzeczywiście piękna! U nas dzisiaj też pięknie na dworze. No kuffa, gdzie wszyscy są? Wstawać, kawa poranna czeka! http://img2.allposters.com/images/APP/LA1063.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 U mnie pada. Zaczęlo jak byliśmy w kościele i coraz wieksze krople. Ostatnio padalo 3 dni non stop. Rowy przepełnione po brzegi byly. Wczoraj podeschło i znów leje. A moje cebulki jeszcze nie posadzone Kupiłam sobie wczoraj kilka tkanin na bieżniki na stół i tak mnie korci, zeby dziś coś uszyc.... I tak sie nigdzie nie rusze z domu. No nic, idę przygotuję wszystko na obiad, rozpale w kominku i zastanowie się, czy brać sie za to szycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ja kawusię bardzoo chętnie. Udało mi się położyć chłopaków na drzemkę w jednym czasie mam chwilę wytchnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Czy ktoś się napije http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Joola no przecież wiesz że ja zawsze i chętnie moje ulubione pozdrawiam wszystkich wytrwałych u mnie dzisiaj piękne słońce i ciepło, od razu człowiekowi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 No wiadomo było ze jak się Mamoń pojawi to i żaba przyczłapie Ale fajnie, stara ekipa zaczyna się kompletować Andree, gdzie jesteś? Tu jam Ci, tu Veruniu kochana Witajcie, jak miło spotkać znajome buzie Zaraz przeczytam cały wewątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 zobaczcie jak andre się ładnie uplasował hihi, 59 stronek, w sam raz a i towarzystwo wokół sympatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Verunia, i jak, wyszły gołąbki? [/img] Prawdę mówiac lepsze mi wczesniej wychodziły Co do słoniarni to byłam, podziwiałam ale zdziwiłam się niemiło ze po 1,5km marszu przez ZOO w tak wielkim obiekcie był tylko 1 słoń , w dodatku malutki i wyrażnie znudzony tym całym zamieszaniem wokół niego. Dzisiaj za to byłam w Czaczu na pchlim targu (z moimi nowym kolezankami ze szpitala ) i nabyłam śliczna stylową komódkę za 50 zł (troche trzeba ja tylko pomalować) i pare innych drobiazgów za równie śmieszną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Tego Czacza to Ci dziko zazdroszczę... To pod Poznaniem jest? Może kiedyś będę w okolicy... Czy oni tam codziennie handlują czy w jakies wyznaczone dni? Andre - witaj, jak miło Cię widzieć! Czytam to forum, czytam - i czasem aż wchodzić się nie chce, tyle się namnożyło teraz takich ludzi, tylko by wzajemnie szczekali na siebie, podgryzali, złośliwości prawili, mięsem rzucali. Coraz mniej nas to oburza, coraz bardziej w wątkach różnych to się panoszy. Tfu! Idę o Franusiu poczytać, przynajmniej tam życzliwość wzajemna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wieczór a bo DPS-ia coraz więcej ludzi przychodzi na forum nie po to żeby się czegoś dowiedzieć czy pomocy udzielić ale żeby dymki zakręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kolejna wytrwała się melduje W RW wytrwale zamykałam stronki Czy można się tu trochę poskarżyć na los? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dawaj Edzia - marudzenie bierzemy na klatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts