Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dla wytrwałych;)

ullerowa

Recommended Posts

dziewczyny - las jest calkiem niedaleko

gdzies 30 km od nas

okolice Remscheid 8) :p :p :p

w zyciu grzyba w nim nie widzialam :o :lol: :lol: :lol:

vercia dodajesz jajko do farszu ??? :o ciekawe :roll: jaka role pelni??

tez lubie golabki :oops: wychodza mi ponoc calkiem calkiem :wink:

ten niemiecki super talent jest masakryczny :-?

wlasnie sie skonczyl

cytuje Froscha :ja pier.....ole ! w przyszlym tygodniu ani w zadnym innym nastepnym tego g.....wna nie ogladam bo mnie h..j strzeli .....zabili wszystkie moje uczucia :evil: :-?

przychodzi laska i kreci cyckami . taki talent k..wa to moge sobe w burdelu zobaczyc ....

:lol: :lol: :lol: :lol:

wuska poklikamy na gadaczu innym razem , bo teraz ide sie kapac i do lócha 8) :oops:

tak w ogole to za pozno jestes zawsze dostepna , bo jak frosch jest juz w chacie to nie mam dla ciebie juz czasu :( :oops:

• Odpowiedzi 590
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie wczoraj pogoda cudna. Zwiedziliśmy Nowe Zoo w Poznaniu a w nim słoniarnie. Piękna, ale i tak główną atrakcją była moja mama która z uporem sama chciała zamknąć automatyczne drzwi.

http://plfoto.com/zdjecia_new2/1878370.jpg

http://www.mmpoznan.pl/rep/newsph/4554/20525.3.jpg

http://www.zoo.poznan.pl/images/slonie/sig4.jpg

Verunia, i jak, wyszły gołąbki? :wink:

Olka, słoniarnia rzeczywiście piękna! :o

U nas dzisiaj też pięknie na dworze. 8)

No kuffa, gdzie wszyscy są?

Wstawać, kawa poranna czeka! 8) :D :D

http://img2.allposters.com/images/APP/LA1063.jpg

U mnie pada. Zaczęlo jak byliśmy w kościele i coraz wieksze krople. Ostatnio padalo 3 dni non stop. Rowy przepełnione po brzegi byly. Wczoraj podeschło i znów leje. :roll: A moje cebulki jeszcze nie posadzone :o

Kupiłam sobie wczoraj kilka tkanin na bieżniki na stół i tak mnie korci, zeby dziś coś uszyc.... I tak sie nigdzie nie rusze z domu. No nic, idę przygotuję wszystko na obiad, rozpale w kominku i zastanowie się, czy brać sie za to szycie :lol:

Verunia, i jak, wyszły gołąbki? :wink:

[/img]

Prawdę mówiac lepsze mi wczesniej wychodziły :roll:

Co do słoniarni to byłam, podziwiałam ale zdziwiłam się niemiło ze po 1,5km marszu przez ZOO w tak wielkim obiekcie był tylko 1 słoń , w dodatku malutki i wyrażnie znudzony tym całym zamieszaniem wokół niego.

Dzisiaj za to byłam w Czaczu na pchlim targu (z moimi nowym kolezankami ze szpitala :lol:) i nabyłam śliczna stylową komódkę za 50 zł (troche trzeba ja tylko pomalować) i pare innych drobiazgów za równie śmieszną cenę.

Tego Czacza to Ci dziko zazdroszczę... :oops:

To pod Poznaniem jest? :roll:

Może kiedyś będę w okolicy...

Czy oni tam codziennie handlują czy w jakies wyznaczone dni?

Andre - witaj, jak miło Cię widzieć! :oops: :D :D

Czytam to forum, czytam - i czasem aż wchodzić się nie chce, tyle się namnożyło teraz takich ludzi, tylko by wzajemnie szczekali na siebie, podgryzali, złośliwości prawili, mięsem rzucali. :evil:

Coraz mniej nas to oburza, coraz bardziej w wątkach różnych to się panoszy. :evil:

Tfu! :x

Idę o Franusiu poczytać, przynajmniej tam życzliwość wzajemna jest. 8)