monka 18.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 słuchajcie wstyd się przyznać ale nigdy nie jadłam kaszy jaglanej jak się za nią zabrać? pasuje do sosów mięsnych? może podpowiecie jakiś przepis? verunia jak robisz cytrynówkę? ona taka na czasie dużo witaminy C ma to by się przydała na wzmocnienie Ja chyba w nałóg wpadnę, ostatnio wieczorami wykańczam jakieś stare zapasy darowanych wiśniówek, ratafii i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Eeee, temperatury dostałam.. Chyba też dzisiaj tę kaszę będę rąbać cały dzień. Jak coś to jutro Sołtys doktorem straszy... Dzień doberek, dziewczynki, mam nadzieję, że Wy zdrowiuśkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no i masz się Sołtysa słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 I ja przybyłam jako wytrwała, tylko że u mnie z czasem ostatnio bardzo kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A i witam wszystkich Frosia dzięki za info i pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 słuchajcie wstyd się przyznać ale nigdy nie jadłam kaszy jaglanej jak się za nią zabrać? pasuje do sosów mięsnych? może podpowiecie jakiś przepis? verunia jak robisz cytrynówkę? ona taka na czasie dużo witaminy C ma to by się przydała na wzmocnienie Ja chyba w nałóg wpadnę, ostatnio wieczorami wykańczam jakieś stare zapasy darowanych wiśniówek, ratafii i innych monka , kasze jaglana mozna spozywac w roznych postaciach : -na slodko (gotujesz na mleku , dodajesz jabka , bakalie , cynamon) -na slono (zamiast ziemniakow albo dodatek do farszu np.do golabkow, pierogow ) tez ciekawa jestem tej cytrynowki nalewki jeszcze nie zrobilam , bo wzielam sie za mycie okien depeesia , nie wylaz z lozka a jutro jesli P. oceni , ze nadajesz sie do dochtora to posluchaj chlopa , bo mu na tobie zalezy , nooo hej aga fajna ekipa co ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.11.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Heloł witam i ja wywołana przez froszka Miło, że ktoś tu mnie jeszcze pamięta ps. czy ja już Wam mówiłam, że mam dwie córki? ps2. z powodu tej młodszej nie podkuruję się z Wami ani piwkiem ani czosnkiem. ps3. ja też nie jadłam kaszy jaglanej [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.11.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Eeee, temperatury dostałam.. to szybciorkiem do lekarza, nie ma żartów... właśnie ze Starszym wróciłam od lekarza bo w szkole temperatury dostał i ... okazało się ze ma prawie zapalenie płuc już ani razu nawet nie zakaszlał, wczora na basenie był , normalnie zadnych objawów chorobowych a dzisiaj juz ma bańki postawione i łóżeczko do przyszłej srody zapewnione naprawdę nie lekceważcie zadnych objawów mam nadzieję ze u Was lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.11.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a kasza jaglana obowiazkowo na kolacje dzisiaj u mnie chyba na słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Nie mam swojegu przepisu na cytrynówke , musiałam skorzystać z guglarki i mam zamiar zrobić wg tego przepisu http://www.smaczne-blogowanie.pl/napoje/alkohol/nalewka-cytrynowa-czyli-cytrynowka/ modyfikując troche poprzez dodanie limonki dla zapachu. Jak macie miód to też mozna dać zamiast cukru. A z tą kaszą to cos mi się obiło o uszy ze niekoniecznie można ją tak ze wszystkim mieszać zeby zadziałała Chodzi o to pH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 To ja się wpraszam na tę cytrynówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 My włąśnie z małżem popełniliśmy miodówko-cytrynówkę Przyjechał facet z pracy z mniodem, cytrynami i spirytusem pod pachą Już wymieszaliśmy i przelaliśmy do butelek Ale tę nalewkę Ew-ki świąteczną też koniecznie muszę zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 witam wieczornie bożo-narodzeniówka zrobiona ..tzn. robi się kosztowałam już pigwówke ...mówie wam NIEBO W GĘBIE a ponoć ma lezakować jakies 6 miesięcy kto to wytrzyma ? ja na pewno nie (przepis Szefa Paula ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 za alkohole biore sie jutro koncze prasowanie i czekam na Froscha z obiadokolacja - zgadnijcie co szefowa kuchni dzisiaj poleca ?????????????? funiu , teraz wiem co robilas jak cie nie bylo coreczke oczywiscie gratuluje z calego serducha i zycze wiele pociechy z obydwu panienek mamy tu rowniez wielu nowych kawalerow w sam raz do ozenku ew-ka , skad masz pigwy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ew-ka , skad masz pigwy ???? poruszyłam niebo i ziemię .....klient przyniósł mi 2 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 - zgadnijcie co szefowa kuchni dzisiaj poleca ?????????????? : znając Cię ....siedzisz na kaloryferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 - zgadnijcie co szefowa kuchni dzisiaj poleca ?????????????? : znając Cię ....siedzisz na kaloryferze no co ty ? jaaa ??? ale mam cos pod pierzyna kasze ....oczywiscie jaglana do tego przygotowalam gulasz z piersi...............indyka i warzywka na parze szczesciara z ciebie , masz super klientow poza nawiasem : uprasaza sie wszystkich do zdania krotkiej relacji co i z kim robili jak u nas nie byli !!!!! u mnie tez przybylo : pare kilogramow ale do wesela sie odchudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ale do wesela sie odchudze jakiego wesela ??? ja nic nie wiem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ale do wesela sie odchudze jakiego wesela ??? ja nic nie wiem !!!! nie sciemniaj apropo (ciekawe jak sie to wlasciwie pisze ) wesela bylam na takowym jako towarzyszka w sierpniu i jadlam odlotowa rolade szpinakowo-lososiowa robilam ja juz 2 x na imprezy i cieszyla sie wielkim popytem pomyslalam ze bylaby swietnym daniem na swiateczny stol jesli bylby ktos zainteresowany moge dac przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ale do wesela sie odchudze jakiego wesela ??? ja nic nie wiem !!!! nie sciemniaj no dobra kiedy ten polter ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.