pablitoo 09.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 (...)Ta do zmiękczaczy drobniejsza? Ta do zmiękczacza w tabletkach ... Pech - przykro mi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 (...)Ta do zmiękczaczy drobniejsza? Ta do zmiękczacza w tabletkach ... Pech - przykro mi ... A jak mi Przeleciałam wątek jeszcze raz od początku i wyszło mi, że cenowo na jedno wychodzi, jeśli faktycznie jodowanej nie można sypać do zmywarki 0,5kg niejodowanej salvity to koszt ok. 3,5 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 09.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Przeleciałam wątek jeszcze raz od początku i wyszło mi, że cenowo na jedno wychodzi, jeśli faktycznie jodowanej nie można sypać do zmywarki 0,5kg niejodowanej salvity to koszt ok. 3,5 zeta ale mozesz sypac ta w tabletkach 25kg kosztuje kolo 25-30zl rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Przeleciałam wątek jeszcze raz od początku i wyszło mi, że cenowo na jedno wychodzi, jeśli faktycznie jodowanej nie można sypać do zmywarki 0,5kg niejodowanej salvity to koszt ok. 3,5 zeta ale mozesz sypac ta w tabletkach 25kg kosztuje kolo 25-30zl rafal No, do zmywarki w porządku, a co na kanapeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 1kg nie jodowanej 2zł. Nadaje się bardzo dobrze do wędlin, kiszenia kapusty etc. ale do zmywarek to raczej nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 1kg nie jodowanej 2zł. Nadaje się bardzo dobrze do wędlin, kiszenia kapusty etc. ale do zmywarek to raczej nie polecam. Kamienna Do codziennego gotowania też nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nie kamienna tylko normalna spożywcza sól ale niejodowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 1kg nie jodowanej 2zł. Nadaje się bardzo dobrze do wędlin, kiszenia kapusty etc. ale do zmywarek to raczej nie polecam. dlaczego ? bo nie jest "specjalna do zmywarek" ? ps. jak rozumiem już wiesz, dlaczego w domu nie używa się soli drogowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 1kg nie jodowanej 2zł. Nadaje się bardzo dobrze do wędlin, kiszenia kapusty etc. ale do zmywarek to raczej nie polecam. dlaczego ? bo nie jest "specjalna do zmywarek" ? Bo to o kamiennej jest mowa, a ta, jak nazwa wskazuje, ma sporo "dodatków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 1kg nie jodowanej 2zł. Nadaje się bardzo dobrze do wędlin, kiszenia kapusty etc. ale do zmywarek to raczej nie polecam. dlaczego ? bo nie jest "specjalna do zmywarek" ? Bo to o kamiennej jest mowa, a ta, jak nazwa wskazuje, ma sporo "dodatków" qwazar: Nie kamienna tylko normalna spożywcza sól ale niejodowana. czytamy! czytamy uważnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 to weź trochę soli do kieszeni z kuchni, idź do skrzynki na ulicę i zobaczysz różnicę.... Nie rozumiem związku. między czym a czym ? jaki masz problem poznawczy ? Widzisz, mało wiesz dużo piszesz. Skoro jeszcze nie wiesz jaka jest różnica pomiędzy zwykłą solą a solą do zmywarek to poczytaj : http://www.gaster-sol.pl/in_ofirmie.htm Oferta->tabletki solne Jeśli dalej nie wiesz gdzie leży różnica to przykro mi bardzo, prościej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 1kg nie jodowanej 2zł. Nadaje się bardzo dobrze do wędlin, kiszenia kapusty etc. ale do zmywarek to raczej nie polecam. dlaczego ? bo nie jest "specjalna do zmywarek" ? Bo to o kamiennej jest mowa, a ta, jak nazwa wskazuje, ma sporo "dodatków" qwazar: Nie kamienna tylko normalna spożywcza sól ale niejodowana. czytamy! czytamy uważnie ! Fakt, umknęło Qwazar, pokaż mi tę sól, bo ja od paru lat szukam normalnej spożywczej niejodowanej w zwykłej cenie i nie widzę W tej cenie jest kamienna - normalna, spożywcza i niejodowana, tylko nie oczyszczona i gruba Fakt, do wędzenia się nadaje świetnie, do kiszenia ogórków też, ale ugotuj na niej zupę, to zbierzesz sporo piachu z garnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Musisz kliknąć w moje www to znajdziesz sól. Ps. www pod postem, obok profilu i przycisku PW. Sorki nie jasno napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Musisz kliknąć w moje www to znajdziesz sól. Już studiuję, wielkie dzięki Jeszcze jedno, gdzie to kupić w detalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 OK Tabletki solne też mam, ale w sklepie ich nie wystawiam. Ale teraz może warto. Moja branża to mięso-wędliny domowej roboty a o zmywarkach zapomniałem, choć sam używam tabletek w mojej zmywarce. Jeszcze działa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Jeszcze jedno, gdzie to kupić w detalu? Możesz poprzez sklep ale koszty wysyłki sama rozumiesz. No chyba że dołączysz do nas domowych wytwórców wędlin i dokupisz coś jeszcze. Zapraszam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 OK Tabletki solne też mam, ale w sklepie ich nie wystawiam. Ale teraz może warto. Moja branża to mięso-wędliny domowej roboty a o zmywarkach zapomniałem, choć sam używam tabletek w mojej zmywarce. Jeszcze działa..... Szczerze, to mnie interesuje ta sól warzona niejodowana Ze względów zdrowotnych przepłacam na soli jak na złocie Pies trącał zmywarkę W ostateczności mogę się z nią podzielić A gdzie sklep, bo nie widzę? Na maila trzeba pisać? Ja mam coś dziś na oczach chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Przecież jak klikniesz w "www" pod moim każdym postem to przeniesie Cię do mojego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Przecież jak klikniesz w "www" pod moim każdym postem to przeniesie Cię do mojego sklepu. No właśnie mam coś na oczach dzisiaj Też już znalazłam, najpierw wlazłam w linka do gaster-sól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 To wszystko przez te kryształki soli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts