komar_06 08.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 witam wszystkich jestem obecnie na etapie zamontowania okablowania pod halogeny oraz diody Led.Juz przedstawiam o co mi dokladnie chodzi.W.w sufit wykonalem jako obnizenie juz istniejacego sufitu podwieszanego (obnizenie na 12 cm).Jako oswietlenie glowne przewidzialem 3 halogeny wpuszczone w sufit.diody Led natomiast maja spelniac funkcje dekoracji.Ja to widze tak halogeny podlacze rownolegle pod 220v ,natomiast co z ledami ,poniewaz chce aby one zapalaly sie poprzez czujnik ruchu .czy moge te ledy polaczyc do tego samego kabla co halogeny ???prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 08.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 z puszki lacznika oswietlenia halogenowego przeprowdzic trzeba odzielne kabelki dla led. ze stykow wejsciowych lacznika faze i zero badz tylko faze a zero mozemy podlaczyc do zera halogenow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts