Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

malgorzatapatas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystko mam na jednym poziomie ale nie wiem czy dobrze wyłączyłam pompę bo jak zatkane coś może być to tak wymyśliłam że ta pompa to nie da rady. Grzejniki są zapowietrzone wszystkie, od góry ciepłe na dole zimne. W łazience jeden letni a drugi zimny. Na strychu mam też kaloryfery i zbiornik wyrównawczy i tam o dziwo są ciepłe całe.

Wszystko mam na jednym poziomie ale nie wiem czy dobrze wyłączyłam pompę bo jak zatkane coś może być to tak wymyśliłam że ta pompa to nie da rady. Grzejniki są zapowietrzone wszystkie, od góry ciepłe na dole zimne. W łazience jeden letni a drugi zimny. Na strychu mam też kaloryfery i zbiornik wyrównawczy i tam o dziwo są ciepłe całe.

Teraz do dałaś czadu. :D

Pompa ma pracować !!

Jeśli powyżej łazienki grzejniki są ciepłe to musisz odpowietrzyć pozostałe grzejniki.

Sprawdź też czy zawory pod grzejnikami w łazience są otwarte.

Było by łatwiej gdybym widział zdjęcie grzejnika w łazience.

Może i młody 18 latek "odpowietrzył" grzejniki ale dopływ ciepłej wody jest zamknięty !

malgorzatapatas

Pompa jest po to by pracować.Bez niej efekt może być żaden.

Jeśli to nowe grzejniki to pod spodem grzejnika są dwie rurki, jedna z dopływem ciepłej wody druga z odpływem zimnej.

Na rurkach są śrubki w śrubkach rowki jak takie jak na śrubokręt.

Rowki muszą być pionowo.

Jak masz inaczej to tylko zdjęcie pomoże.