DAMIANIO 08.11.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jestem z Wodzislawia Slaskiego i poszukuje dobrego murarza i zbrojarza. Chce rozpoczac budowe wczesna wiosna i wolalbym uniknac korzystania z firm. Wiadomo to zawsze wyjdzie znacznie drozej. Jak ktos moglby polecic kogos bylbym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 08.11.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 najlepiej pytajcie w konkretnych grupach budujących np. tutaj: http://forum.muratordom.pl/grupa-slask-gorny-i-okolice,t1022-6000.htm lub jeszcze bliżej na tym wątku: http://forum.muratordom.pl/rybnik-chyba-tez-tu-budujecie,t60969-6540.htm pozdrawiam i życze powodzenia Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porsche 08.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 zawsze mozesz skorzystac ze stron jak aukcjeremontow.pl wydaje mi sie to najłatwiejsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bomont 08.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 nie ufaj ekipom z forum .... dobra rada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porsche 08.11.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 masz na mysli to forum? zeby stad ekipom nie ufac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert bartosz 11.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 jeśli weżmiesz kogoś z ulicy nie zawsze będzie to taniej niż firma a czasami drożej musisz ich pilnowac a twoja praca idzie w odstawkęa co do firm z forum to ja mam tylko budowy z forum i jestem zadowolony i z nikim nie mam probelmów a polecaję mnie też innymnajpierw dowiadz sie ile weżmie firma a ile będzie cię kosztował pracownik razem z twoim czasem a niejednokrotnie z szukaniem go pod sklepem i zamiast postawić w sezon będziesz budował kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts