wg 05.01.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Witam,Bardzo proszę o namiary na solidne firmy w okolicach Warszawy, najlepiej w stronę Grodziska Mazowieckiego. Na razie jestem zainteresowany plastikowymi oknami Rehau Brillant, ale inne też biorę pod uwagę. Jeśli jesteście zadowoleni ze swoich okien podajcie nazwę firmy i telefon oraz RABAT jaki dostaliście. Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlos_m 05.01.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Bardzo dobre okna ale drewniane kupiłem w zakładzie Kusiaka w Kobyłce pod Warszawą http://www.kusiak.pl Wszystko jest pięknie ale jest jedna wada .... facet jest zarobiony i na drzwi do środka czekam już 3 miesiące. Ale robi naprawde ładnie. Za 17 sztuk okien (różnych ..małych, dużych, balkonowych) zapłaciłem coś koło 21 tysZa drzwi zewnętrzne jeszcze nie płaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 06.01.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Ja kupowałam 3 lata temu okna plastikowe Veka w Starych Babicach-Latchotrzew w firmie Kim Pro-art. Przykro mi, ale nie mam do nich telefonu. Ale znajdziesz go bez problemu w książce telefonicznej.W chwili zakupu mieli bardzo ineresujące ceny. Jestem z nich bardzo zadowolona, nie żółkną, nie wypaczają się, są ciepłe.Na razie same naj. Obecne mam w bloku, ale jeśłi w domku zdecyduję się na plastiki to też wezmę Vekę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.01.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Jedną z możliwości wrzucę ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 06.01.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Zaklepałem sporo okien (pcv okleinowane 1x .; 16 szt. o powierzchni ok. 40m2) w dobrej cenie - ok. 17tys. Odbiór - umówiłem się na marzec /kwiecień. Jeśli nadal potrzebujesz - napisz na priv-podam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariel 06.01.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 zobacz oferte firmy OKNO PLUS ,przedstawiciela masz na ulicy Popularnej we Włochach Pozdrawiam Ariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Looks 06.01.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Zamówiłem okna na profilu thysen 5 komorowe w mahoniu w sklepie firmowym Budwaru w Piasecznie w czerwcu 2003. Zamontowali mi w ciągu 2 dni 12 okien a szybę którą potłukli w trakcie montażu wymienili w ciągu tygodnia mimo że zapłaciłem całość ( ). Okna zachowują sie w porzadku - przynajmniej na razie, wyglądają extraa. Namiary na nich znalazłem w internecie, sklepy mają też w W-wie ale w Piasecznie udało mi sie wytargować lepszą cenę i sympatyczniejsza obsługa Looks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts