michao 20.09.2016 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 ja mam saeco, ale po 2 latach jestes srednio zadowolona, był czyszczony odkamieniamy regularnie, ale wydaje mi sie ze po czasie gorzej spienia mleko. mam taki gdzie samemu trzeba mleko spienic, i wiem juz ze moj kolejny ekspers to musze miec taki co sam mleko spienia. wygoda wieksza na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kozacza 04.12.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Ja polecam ekspres Thibo. Ma bardzo ładny design, jest niedrogi, robi dobrą kawę, a jeśli nie masz kapsułek, możesz spokojnie nabić kubeczki od kapsułek zwykłą kawą. To jest przewaga nad innymi tego typu ekspresami, gdzie w kapsułkach są koncentraty kawy, a nie prawdziwa kawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwiazdka.p 08.12.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ja bym chciała taki nowoczesny kapsułkowy, żeby robić sobie wszystkie wypasione napoje typu oreo, daim, milka itd. Tylko właśnie się boję, że wkłady będą droższe niż sam ekspres - to raz, a dwa, że po roku np. kapsułki wyjda ze sprzedaży i co? Starsze, niekapsułkowe modele są pod tym względem bezpieczniejsze i wieczne, tylko że nie zrobić bajerowych napojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkos 19.04.2018 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 My akurat mamy Jurę, ale każdy wymaga od ekspresu czegoś innego, więc ja bym sugerował kierowanie się nie opiniami innych tylko własnym poglądem i potrzebami. Ekspres nam się sprawdza w 100%, natomiast czy Tobie będzie pasował? Nie wiem polecam przejść się do sklepu z ekspresami np. Flinta jak mieszkasz w Warszawie i podpytać specjalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
home_lover 17.04.2020 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 a myślicie, że taka kawiarka ciśnieniowa może zastąpić ekspres ciśnieniowy? chodzi o parzenie zwykłego espresso.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 17.04.2020 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Z kawiarki zrobisz mokę, to nie będzie espresso. Co nie znaczy, że będzie niedobra. Ja miałem Zelmera 13z016 (nie polecam), teraz mam De Longhi EC685 i jestem zadowolony. Bojler chyba jednak robi różnicę. Oprócz ekspresu ważna jest kawa i młynek. Zakup porządnego młynka to był największy skok jakościowy w smaku i zapachu kawy. Mam Graef CM 702 i szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 23.04.2020 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Z ekspresu dostaniecie kawę jak ze stacji benzynowej- pyszna, nie?Do kawy żeby smakowała jak kawa z dobrej kawiarni, konieczny jest młynek i do tego ekspres kolbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktokonstrukcje 15.07.2020 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Mam ekspres automatyczny philips LatteGo 2200, żonie która pije raczej mleko z kawą, niż kawę z mlekiem bardzo odpowiada. Osoby poszukujące intensywnego smaku kawy mogą poczuć niedosyt. Nie spotkałem się jeszcze z ekspresem automatycznym, który smakiem zwykłej czarnej kawy przebiłby kolbę. Co do użytkowania to dbając o czystość ekpresu nic złego się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlubowitz 17.07.2020 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Zastanawiam się właśnie czy wybrać ekspres przelewowy, czy lepiej taki, który sam mieli kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 09.09.2020 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Saeco Pico Baristo Deluxe. Polecam.Dwie wady - trzeba smarować blok zaparzający po myciu (zajmuje max 1 minutę więc mała wada, ale trzeba pamiętać) i jest głośniejszy niż konkurencja, bo ma młynek ceramiczny. W pracy też mam mniej więcej taki sam (starsza wersja bez ekranu dotykowego) i od trzech lat robi po 20-30 kaw dziennie. I ciągle działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts