rob_son 08.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam, na poddaszu między krokwiami jest wełna gr.15 cm. następnie folia paroizolacyjna,poddasze nieużytkowe,nieogrzewane.Następnie wełna w stropie między jętkami moje pytanie dotyczy dlaczego trzeba zastosować jeszcze folie paroizolacyjną na strop jeżeli poddasze jest nieogrzewane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 09.11.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam, na poddaszu między krokwiami jest wełna gr.15 cm. następnie folia paroizolacyjna,poddasze nieużytkowe,nieogrzewane.Następnie wełna w stropie między jętkami moje pytanie dotyczy dlaczego trzeba zastosować jeszcze folie paroizolacyjną na strop jeżeli poddasze jest nieogrzewane. a jaki jest twoj argument za folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_son 12.11.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nie mam argumentów tylko pytam czy trzeba dać jeszcze raz folie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 13.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nie mam argumentów tylko pytam czy trzeba dać jeszcze raz folie. Dla stropu sufitu oddzielajacego ogrzewane pomieszczenie od nieogrzewanego, paroizolacja tylko od strony ogrzewanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts