Izulek 17.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Jest jeszcze preparat Mapei fuga fresca, mam zamiar spróbować, aby moje niby brązowe fugi stały się brązowe.To jest taka niby galareta barwiąca fugę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 17.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Jest jeszcze preparat Mapei fuga fresca, mam zamiar spróbować, aby moje niby brązowe fugi stały się brązowe. To jest taka niby galareta barwiąca fugę. Też myślałam o czymś takim, ale nie umiałam nic znaleźć a kiedyś nawet ktoś tu na forum odradzał wszelakie zabarwiacze do fug (jakiejś forumowiczce glazurnik pomylił fugi), dlatego zdecydowałam się na ten płyn do klinkieru. Ale już byłam tak zdesperowana, że tego też bym spróbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts