misiakulka 09.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja nie wiem czy to normalne stawki, ale za obłożenie trzech kominów styropianem, na to klej, siatka i struktura pan zażyczył sobie.....3 tysiące, czyli tysiąc od komina! Czy to nie przesada? może płacę za to że wcześniej sie nie dogadałam co do ceny z dekarzami i poprosiłam ich żeby to zrobili(żeby nie mnożyc ekip) ale jestem zła a może to normalne ceny powiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.11.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No, szok tylko czemu zapłaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 09.11.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 żeby dalej układali dach bo na strop leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.11.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 To jak będziesz resztę wypłacać to z nimi podyskutuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.11.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zerknij do dziennika Vafla pt. Małego domku podkrakowskie budowanie tam zobaczysz obróbkę komina za 500 zł i pogadaj z nim .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 09.11.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 obróbki blacharskie to inny temat. ja zapłaciłam za "ocieplenie i elewacje" komina. tak swoją drogą to zobaczymy jak wyjdzie całość z obróbkami blacharskimi, tj czy będzie bezusterkowo mam nadzieje że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paluchtomek 09.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Komina nie ociepla się styropianem od tego jest wata, tak twierdzi mój wykonawca i tak zrobił. A cena szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts