wedkarz 09.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam.okolo 2 - 3 tygodnie temu skonczyli mi klasc plytki, mam w salonie, kuchni, korytarzu polozone Legno Brown Paradyza, zafugowane Ceresitem w kolorze brazowym. Niestety fugi wyszly siwe. Majster twierdzi ze to zejdzie i beda ladne brazowe. Plytki byly wycierane 4 razy i fugi nadal sa siwe. prubowalem na kawalku wyczyscic srodkiem MAPEI i do poki fuga nie wyschla to byla ladna brazowa, niestety po wyschnieciu znowu zrobila sie siwa :/. Slyszalem ze woda z octem jest dobra, ale nie chce za bardzo kombinowac zeby nie sknocic tego calkiem.Przed fugowanie zwrocilem ekipie uwage zeby dobrze wyczyscili plytki z kurzu przed fugowaniem, szczerze mowiac watpie zeby to zrobili.Prosze o porady jakich srodkow uzyc.DziekiPOzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wedkarz 09.11.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Proszę podpowiedzcie mi coś bo te fugi mnie wykończą.Podobno jest coś takiego jak marker do fug.Moze ktoś wie wiecej na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 09.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Płytki myj wodą z octem, octu nie żałuj.Będą siwe i to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts