a-k-a 09.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam. zupełny brak kontaktu z ta firmą - domyślam się , że upadła? A tak wychwalone produkty - kotły robiła. Powiedziałam sobie, że jak będę kupowała piec to będzie ferrum , a tu taki numer mi firma zrobiła. Stary piec w kotłowni cieknie a ja muszę znowu poszukiwać pieca. pozdrawiam wszystkich którzy mają ferrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribal 09.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 szukaj kotła IRLEH ma taką sama budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 To przykre... mam ich kocioł i jestem bardzo zadowolony. Jeśli miał bym kupować kolejny to wiem co bym wybrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 23.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ja też mam, ale ostatnio wykrusza mi się palnik. Kontaktowałem się ostatnio z właścicielem byłego Ferrum i odesłał mnie do osoby, która ma robić te palniki. Obiecał mi, że odleje kilka sztuk. Ale, jak będzie to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian_M 11.12.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam Jacku, czy jest możliwość się z Tobą jakoś skontaktować? Proszę jeżeli możesz wyślij mi maila na adres [email protected] - mam pytanie dot. Ferrum. Dzięki z góry Sebastian ja też mam, ale ostatnio wykrusza mi się palnik. Kontaktowałem się ostatnio z właścicielem byłego Ferrum i odesłał mnie do osoby, która ma robić te palniki. Obiecał mi, że odleje kilka sztuk. Ale, jak będzie to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts