Magda i Marek 09.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Hej:)Doradzi mi ktos jaki wziasc kociol na gaz (dom 200m) i jaki duzy zbiornik na ciepla wode, no i jakie grzejnki? Chce cos dobrego za rozsadna cene a nie wszystko z najwyzszej polki. Moj instalator chce koniecznie mi wcisnac kociol Brotie turbo z zamknieta komora spalania i grzejnki CosmoNOVA. Wydaje mi sie, ze on ma jakis uklad z ta firma co tym handluje i jeszcze na mnie zarobic. Robocizna za caly dom 7500 NETTO. Duzo, malo? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 na tak zadane pytanie nie idzie odpowiedziec ile osob, wanna czy prysznic, ile grzejnikow i ile podlogowki, miedz czy moze alupex. to cena rezem z wykonaniem kotlowni, podlaczniem kotla itd, zmywarka czy reczne mycie naczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Marek 09.11.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 oooo - to mi sie podoba:)najciekawsze jest to ze "moj" instalator wcale mnie o to nie zapytal tylko juz wszystko chcial kupowac i montowac... odpowiadam5 osobwanna i prysznic, 10 - 12 grzejnikow4 - 5 podlogowek (korytarz, kuchnia, 2 x lazienka, moze kotlownia tez)zmywarka musowo:)zakladalismy instalacje z rurek plastikowych ale nie wiem jeszcze co wybierzemyto jest ponoc cana za wszystko Dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts