Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EKIPY BUDOWLANE - z kim NIE warto robić!!!

hammy

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Mając już kilkuletnie doświadczenie na budowie pozwolę sobie założyć nowy temat związany z ekipami budowlanymi. Tak by żaden z Was nie wpadł już więcej w bagno, z którego mnie udało się już kilka razy wyjść - jednak kosztowało to duuużo nerwów (moich oczywiście;)) oraz pieniążków (a tu to róznie bywało;)).

Tak więc jeśli mogę odradzić współpracę to z takimi firmami jak:

hm... a czy jest na to zainteresowanie??;):]

zajzalem wojtku na ta stronke i jak widze twoja prosba zeby prosby wysylac na prv jakos nie skutkuje ....... hahahahaha

,,witam prosze o probke schodow jesli mozna to drewno plus kwasowka azurowe oraz barjerek drewno kwasowka plus szyba i barjerek balkonowych kute tylko stal" - na podstawie tego miałem zrobić wycene czy co?? :roll:

Jeżeli chodzi o mnie to nie możliwe, Twój nick kojarze i wysyłałem na prv odp. Sprawdz sobie. Odnośnie tego co chcesz to pisałem,że w kwasówce sie nie specjalizujemy,stal czarna+dowolny kolor

pozdrawiam

P.S. PRV- w dole masz taki żółte pole z napisem P.W. - ,,wiadomość prywatna" klikasz i korespondujemy :wink:

Gość ANSEXXX
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Mając już kilkuletnie doświadczenie na budowie pozwolę sobie założyć nowy temat związany z ekipami budowlanymi. Tak by żaden z Was nie wpadł już więcej w bagno, z którego mnie udało się już kilka razy wyjść - jednak kosztowało to duuużo nerwów (moich oczywiście;)) oraz pieniążków (a tu to róznie bywało;)).

Tak więc jeśli mogę odradzić współpracę to z takimi firmami jak:

hm... a czy jest na to zainteresowanie??;):]

chyba sam kolega sie nie czyta !!!! ! << mając fach w rękach ? >> od kilku lat- chce kolega wylansować Siebie czy jak ???? czy Pogrążyć ekipy budowlane ? Jeżeli kolega ma doświadczenie w budownictwie to moje Pytanie brzmi tak !!! - czy kolega może powiedzieć w jakim kierunku zdobył to doświadczenie i czy zdobywając to doswiadczenie pomyślał o wcześniejszych relacjach odnośnie Budownictwa !!!

nie no wojtas nie lazi mi o mnie tylko wlazlem na ten link co dajesz i tam prosiles zeby nie bylo setki wpisow typu prosze oferte na prv a i tak sa

a swoja droga to ja chyba jeszcze raz do ciebie napisze ale wysle ci zdjecia jakie otrzymalem z pewnej pracowni schodow i ciekaw jestem ile ty za to wezmiesz

:wink:

nie no wojtas nie lazi mi o mnie tylko wlazlem na ten link co dajesz i tam prosiles zeby nie bylo setki wpisow typu prosze oferte na prv a i tak sa

a swoja droga to ja chyba jeszcze raz do ciebie napisze ale wysle ci zdjecia jakie otrzymalem z pewnej pracowni schodow i ciekaw jestem ile ty za to wezmiesz

:wink:

A no są :wink: co nie którzy nie czytają tylko odrazu pytają. Podałbym inny link,ale już raz dostałem upomnienia za podawanie strony 8)

pozdrowionka