korax 09.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam!Na stronie http://www.kratki.com/product_info.php?products_id=992 oraz na Allegrosą oferowane tzw. dymowe (wodne) Wymienniki Ciepła nasadzane na kominek i odbierające ciepło ze spalin. Mam w związku z tym pytanie:czy kominek (bez płaszcza wodnego) z tym urządzeniem może służyć do ogrzania wody w c.o. (bez ciepłej wody) - a jeśli tak to jakiej mocy?Mam dom 110 m kw, ocieplony, piec gazowy i grzejniki konwektorowe.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dla mnie jedna podstawowa i zarazem dyskwalifikująca produkt wada to znaczne wychładzanie spalin na tym odcinku "komina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts