Marcin Borys 09.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Szanowni Forumowicze Proszę o parę słów na temat używanych zestawów TV Sat tj cena/jakość, wybór kanałów, sprzetu- dekodery itp,ew możliwości mulitoomu Polecam się MBJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 10.11.2009 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 A napisz chociaż słów parę co już znalazłeś żeby się nie powtarzać. Jakie zestawy Ci pasują, jakie nie i dlaczego. Wtedy może będzie można coś podpowiedzieć, podyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 10.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 http://www.satkurier.pl a potem forum lub inne fora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.11.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Polecam zajrzeć tu http://www.satclub.pl/index.php?sid=18d79ec99c12d5693d777facf5ffe4ac Musisz się określić , ...czy TV satelitarna na abonament, czy kanały ogólnodostępne tzw.FTA>Czy tuner HD czy zwykły SD.Jeden satelita czy więcej. Podzielić jeden abonament na kilka odbiorników możliwy tylko w Cyfrze +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxx 10.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Podzielić jeden abonament na kilka odbiorników możliwy tylko w Cyfrze +. nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 10.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Podzielić jeden abonament na kilka odbiorników możliwy tylko w Cyfrze +. W domyśle z możliwością niezależnego oglądania kanałów. Jeżeli nie tylko - to jest to jakaś wiedza tajemna - płatna w 12 ratach - czy może trochę więcej otwartym tekstem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Borys 10.11.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 A napisz chociaż słów parę co już znalazłeś żeby się nie powtarzać. Jakie zestawy Ci pasują, jakie nie i dlaczego. Wtedy może będzie można coś podpowiedzieć, podyskutować. Chodzi mi raczej o porównanie ofert obsługi i możliwosci takiej TV.Zależy mi na multiroom oraz na dobrym wyborze kanałów bezpłatnych popularnych w Polsce /z Discovery, Travel Chanell/ mnej zalezy mi na na płatnych kanałach filmowych Chciałbym mieć także dobry dekoder z mozliwością nagrywania oraz dostęp do kanałów HD. Polecam się uprzejmie MBJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zależy mi na multiroom oraz na dobrym wyborze kanałów bezpłatnych popularnych w Polsce /z Discovery, Travel Chanell/ mnej zalezy mi na na płatnych kanałach filmowych Chciałbym mieć także dobry dekoder z mozliwością nagrywania oraz dostęp do kanałów HD. Polecam się uprzejmie MBJ Zobacz tu http://pl.kingofsat.net/pos-13E-fta_pol.php wykaz kanałów niekodowanych z jednego , najpopularniejszego satelity. Niestety nic ciekawego. Żadnych disovery itp. Chcesz mieć w miarę dobry dekoder , multiroom i nagrywanie ... pozostaje ci oferta cyfry +. Do tego jakiś splitter przewodowy lub bezprzewodowy (droższa wersja).Niestety nawet podstawowe kanały TVP i TVN-u są kodowane. Niestety trzeba "Płakać i płacić" co równiez i ja czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 10.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Podzielić jeden abonament na kilka odbiorników możliwy tylko w Cyfrze +. W domyśle z możliwością niezależnego oglądania kanałów. Jeżeli nie tylko - to jest to jakaś wiedza tajemna - płatna w 12 ratach - czy może trochę więcej otwartym tekstem? Pod zwykłym splitterem działa C+ a także TK. Natomiast stosując serwer newcamd (i pochodne) można także podzielić POLSAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 10.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Podzielić jeden abonament na kilka odbiorników możliwy tylko w Cyfrze +. W domyśle z możliwością niezależnego oglądania kanałów. Jeżeli nie tylko - to jest to jakaś wiedza tajemna - płatna w 12 ratach - czy może trochę więcej otwartym tekstem? Pod zwykłym splitterem działa C+ a także TK. Natomiast stosując serwer newcamd (i pochodne) można także podzielić POLSAT. A potem można dzielić Polsat z kolega z pod celi. Dziękuje Ci bardzo za taki Multirom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzielenie cyfry+ w obrebie jednego "gospodarstwa domowego" jest jak najbardziej legalne. dzielenie przez neta .....o na to to juz jest paragraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 10.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 A czy ja napisałem, że stosujące serwer karty trzeba to robić przez internet i poza "gospodarstwo domowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 10.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzielenie cyfry jest legalne pod warunkiem wykupu takiej opcji.Polsat nie przewiduje takiej opcji, dodatkowo paruje kartę z tunerem.Proponowałbym podawanie legalnych sposobów odbioru programów cyfrowych.Osoby nie wtajemniczone w temat uznają takie sposoby za legalne i zrobią sobie kuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.11.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Tyle tu bajek naopowiadano ,że aż trudno się do którejś odnieść. Dzielenie cyfry jest legalne pod warunkiem wykupu takiej opcji. nieprawda.Jako jedyna rzeczywiście ma multirooma płatnego z podziałem na dwa TV.Wymyślono to po to by pajęczarzy przestraszyć.Ale pajęczarze w swoim nowym domku jak najbardziej są na prawie.Wystarczy zadzwonić i zapytać. Natomiast stosując serwer newcamd (i pochodne) można także podzielić POLSAT. Masz tak podzielony?Na cztery TV tak jak cyfrę+?.Jak na razie nieprawda.Trzeba czekać aż będzie nadawany sygnał cyfrowy naziemny se wtedy podzielimy może Polsacik.Na tą chwilę oryginalny tuner Polsatu jest bezużyteczny. Chodzi mi raczej o porównanie ofert obsługi i możliwosci takiej TV.Zależy mi na multiroom oraz na dobrym wyborze kanałów bezpłatnych popularnych w Polsce /z Discovery, Travel Chanell/ mnej zalezy mi na na płatnych kanałach filmowych Chciałbym mieć także dobry dekoder z mozliwością nagrywania oraz dostęp do kanałów HD. Niech kolega określi się odnośnie okablowania w swoim domku.To po głębokiej analizie dobierzemy koledze np. dekoderek z możliwością nagrywania. Dzielenie cyfry+ i Polsatu przez neta jest nielegalne. Tak do końca skłamałbym ,że to w 100% niemożliwe dlatego fantastom dam trochę nadziei.Nielegalnie i nie przez neta.Da się przy założeniu,że jesteś w posiadaniu starych tunerów (było kilka rodzai).W podziemiu za kilka stówek pewne zabiegi się da zrobić.Da się też z tych nowych ale kupę kasy trzeba podziemiu zabulić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts