Mackoo 09.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam,mam mały dylemat, jestem własnie w trakcie remontu, sprawa wyglada tak:- mam jasna podłogę dąb wiejski : http://www.castorama.pl/produkt/panele-laminowane/panel-laminowany-dab-wiejski-314307/ze względu na jedno dosyć małe okno chcialem wten sposob rozjasnić pokoj.drzwi - olcha ( chyba srednio pasuje, no ale co zrobic:) )Planuje wstawić ciemne meble (moze orzech, palisander) Pytanie do Was, na jaki kolor pomalowac sciany? jakaś pastela? nie mam za bardzo pomysłu Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.11.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja jestem za białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.11.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Moim zdaniem ładnie będzie wyglądał jasny, naprawdę jasny popielaty. Odpowiedni do podłogi, fajnie podkreśli meble. Do tego ciemna (w kolorze drzwi) listwa przypodłogowa. Drugi wariant to jasny łosoś. Miałam tak w poprzednim mieszkaniu: jasna podłoga i łosoś na ścianie. Bardzo ładnie wyglądalo. A, i meble były orzechowe! Mogę wysłać fotki na priv, jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mackoo 09.11.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 o jeśli mozesz to byłoby super:).myslalem o jasnym popielatym, ale wolałbym coś ciepłego, a taki łosos wydaje sie idealny:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.11.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 To wyślij swojego maila na mój priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts