iwonkakarim 09.11.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zapraszamy do wstawiania komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 10.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Gratuluję wytrwałości i odnalezienia swojego miejsca na tym ziemskim padole. Wasza historia, to niemal klasyczny przykład innych z budujących się w Błoniu. My podobnie bezskutecznie szukaliśmy domu, potem działki w kierunku na północ od Warszawy (mieszkaliśmy na Bielanach W końcu wylądowaliśmy w Błoniu przy ulicy Faszczyckiej i od wiosny 2009 mieszkamy we własnym domu. Trzymamy zatem kciuki za Wasz marsz ku swojemu domu - powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karim 10.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dziękujemy. My też mamy nadzieję że będzie dobrze się mieszkało w Błoniu.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 witaj, bardzo ciekawie piszesz i z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy rynek w Bloniu piekny z cicha zazdroszcze, ze ten etap macie juz za soba, ja nadal poszukuje swojego miejsca na ziemi, byc moze uda mi sie sfinalizowac zakup dzialki po Nowym Roku, zaraz przejrze sobie Twoj projekt, sama nie mam az tak licznej rodzinki, ale tez zastanawialam sie czy dla kazdego dziecka planowac pokoj, czy ich poupychac, wybudowac najmniejszym kosztem, ten etap wyboru projektu dopiero u mnie ruszy jak bede wlascicielka ziemska a teraz bede Tobie kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 11.11.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Poniżej załączamy link z prośbą o wasze opinie i doświadczenia dotyczące postępowania w razie niestabilnego gruntu na budowie. http://forum.muratordom.pl/pilnie-niestabilny-grunt-na-wykopach,t173835.htm Pozdrawiamy Iwona/Karim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 12.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witaj, bardzo duży domek, czy mogłabyś pokazać rzuty domku, z ciekawością bym zobaczyła. Czekam na dalszą relacje z placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts