dziunia52 10.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Proszę o odpowiedź na temat: projekt domu ,,Jaskółka"/wersja murowana/.Chcemy budować ten domek. Czy jest ktoś, kto buduje lub zbudował dom wg tego projektu? Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitesurf 02.08.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Czy ktokolwiek z Was budował, buduję lub zamierza budować dom JASKÓŁKA z pracowni MG Projekt w wersji murowanej? Szukam jakichkolwiek informacji na temat tego domku. Wacham się nad wyborem kilku projektów. Dzisiaj wpadłem na ten projekt i muszę powiedzieć, że jest "prawie" idealny. Oczywiście kilka rzeczy do zmiany, ale ogólnie bardzo mi się podoba. Oto link do projektu: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/jaskolka/index.php . Zaznaczam, że zależy mi na wersji murowanej. Bardzo podoba mi się te pomieszczenie gospodarcze - 14m2. Docelowo planuję grzanie ekogroszkiem, także idealna sprawa - no i starczy miejsce na jakieś narzędzia, kosiarkę, rowery etc. etc. Pierwotnie myślałem o użytkowanym poddaszu, ale tak się zastanawiam, czy nie taniej wyjdzie taki parterowy domek, a do tego jest wyjątkowo śliczny. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam! Michał Projekt JASKÓŁKA http://www.mgprojekt.com.pl/domki/jaskolka/index.php Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez kitesurf literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitesurf 14.08.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Nikt nie budował ( buduję ) tego domku? Może w wersji drewnianej? Pozdrawiam! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 14.08.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Coś nie tak z wymiarami kuchni. Niby ma 13 m2, ale jeden z pokoi tez 13 m2 i jest na rzucie o wiele większy.... Jakiś błąd musi być. Według mnie kuchnia może mieć najwyżej 8 m2. Ten dom... jak tysiące takich projektów małych domów. Niczym nie wyróżnia się...Tyle, że dach drogi i może dlatego mało jest chętnych do budowy tego domu. Po prostu taki dach nadaje się do dużych bungalowów w stylu amerykańskim, a nie do małego, oszczędnego w budowie domu. Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts