AlCapone 11.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Tak wszyscy dbacie o swoje siedliska.....ciekawe czy przyozdobione dzisiaj piekną i dumną białoczerwoną......?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 11.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 u mnie flaga wisi zawsze nawet na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 11.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 NIestety nie ma i nie bedzie.Nie mam haczyka nasciennego nawet,a domu nie widac z zew. jest za domem tesciow...No i flagi nie mam :-)Chyle pokornie glowe,patriota ze mnie mizerny....jesli chodzi o symbole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 11.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 mam jeszcze bramę tymczasową, także uchwytu na flagę nie mam, ale jak będzie brama na stałe, to zrobię.Na domu nie planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Na wszystko jest rozwiązanie........ http://maszty.com.pl/index.php5/pl/mast/mast_flag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 11.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A flage to niech sobie Państwo wiesza na budynakch użytecznosci publicznej- nie mam zamiaru wywieszać flagi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 I koniecznie musiałeś nam to zakomunikować geniuszu......!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 11.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no na pewno. Flaga musi być i koniec, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1251903543_by_KaliskiWloczykij_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 11.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 AlCapone coś Ci się pomyliło dlaczego biało-czerwoną - Ty powinnes chyba amerykańską nie musisz Nas Tu uczyć jaka flagę mamy wieszać - do Usia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 AlCapone coś Ci się pomyliło dlaczego biało-czerwoną - Ty powinnes chyba amerykańską nie musisz Nas Tu uczyć jaka flagę mamy wieszać - do Usia Po rodzicach jeszcze wywieszam włoską........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A flage to niech sobie Państwo wiesza na budynakch użytecznosci publicznej- nie mam zamiaru wywieszać flagi ... Ty to dopiero twardziel jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 I koniecznie musiałeś nam to zakomunikować geniuszu......!!!! Pytałeś, uzyskałeś odpowiedź, więc nie wiem, dlaczego szydzisz? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 11.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A flage to niech sobie Państwo wiesza na budynakch użytecznosci publicznej- nie mam zamiaru wywieszać flagi ... nic patriotyzmu w Polakach niestety.........( co niektórych oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 11.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a flagi "europejskie" macie ?kiedy jest święto narodowe UE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a flagi "europejskie" macie ? kiedy jest święto narodowe UE ? A co ma piernik do wiatraka....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 11.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 tak przy okazji - to flagi i to flagi o Unii tez moze ktoś pomyśleć jak juz do niej należymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 tak przy okazji - to flagi i to flagi o Unii tez moze ktoś pomyśleć jak juz do niej należymy Będzie 9 maja to się wywiesi....... Dziś jest 11 listopada............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 11.11.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Flagi wywieszaja ci co muszą ,albo ci co są dumni z kraju,ew nadgorliwcy.. w rządzie co krok-afera,w sejmie pyskówki, opozycja skacze sobie do gardeł, prezydent zamiast jednoczyć dzieli.... na swiecie jesteśmy wyśmiewani, w hotelach na wczasach jesteśmy jako obywatele 2 kategorii,(wiem bo byłem latem w tunezji -5 gwiazdek i widziałem jak byli traktowani np.niemcy a jak polacy) płaszczymy się przed amerykanami, kłucimy z rosją, no wiec pytam Z CZEGO MAJĄ BYĆ DUMNI POLACY???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A flage to niech sobie Państwo wiesza na budynakch użytecznosci publicznej- nie mam zamiaru wywieszać flagi ... nic patriotyzmu w Polakach niestety.........( co niektórych oczywiście) a moze tolerancji trochę... obowiązku nie ma, chcesz to wieszaj - nie to nie, napisał chłop szczerze to już na nim psy wieszają... wszelkie nagonki i nadgorliwości, uznawanie jedynej niepodważalnie słusznej drogi - to mi osobiście źle sie kojarzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts