Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

....A FLAGI WYWIESZONE.....?????????

AlCapone

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Flagi wywieszaja ci co muszą ,albo ci co są dumni z kraju,ew nadgorliwcy.. w rządzie co krok-afera,w sejmie pyskówki, opozycja skacze sobie do gardeł, prezydent zamiast jednoczyć dzieli.... na swiecie jesteśmy wyśmiewani, w hotelach na wczasach jesteśmy jako obywatele 2 kategorii,(wiem bo byłem latem w tunezji -5 gwiazdek i widziałem jak byli traktowani np.niemcy a jak polacy) płaszczymy się przed amerykanami, kłucimy z rosją, no wiec pytam Z CZEGO MAJĄ BYĆ DUMNI POLACY????

Gówno mnie obchodzą ci wszyscy politycy,wszędzie są tacy sami.....

Dumny jestem z tego że jestem Polakiem,z naszej historii,z naszych przodków którzy oddali życie żeby nam się mogło życ lepiej......

Nic nie kosztuje oddać im cześć drobnym gestem w tak wielkie święto.....!!!!

nic patriotyzmu w Polakach niestety.........( co niektórych oczywiście)

sorry, ale nie wszyscy popieraja okupacje Iraku czy Afganistanu

i odbieranie innym narodom wolności

p.s.

zabory powinny Cie czegoś nauczyć ...

AlCapone napisał

Dumny jestem z tego że jestem Polakiem,z naszej historii,z naszych przodków którzy oddali życie żeby nam się mogło życ lepiej......

i dlatego za swój nick przyjąłeś tego Alsiapone

pełna konsekwencja pseudopolonusie :p

Ty jednak jesteś młotek.......nick o niczym nie świadczy......wziąłem se pierwszy lepszy....dlla jaj...... :lol:

p.s.

i ja tez tego nie popieram. uważam że miejsce naszych żołnierzy jest w Polsce a nie po jakichś wichurach gdzie tylko życie tracą nie wiadomo po co i na co.

moja rodzina przeżyła Syberię, rodzina mojego męża to tez Sybiracy i AKowcy i partyzanci którzy życiem przypłacili swój patriotyzm i pogon za wolnością tego kraju.

Dziś jest święto niepodległości i przez patriotyzm rozumiem uczczenie pamięci tych ludzi . to tyle ku jasności.

Flagi wywieszaja ci co muszą ,albo ci co są dumni z kraju,ew nadgorliwcy.. w rządzie co krok-afera,w sejmie pyskówki, opozycja skacze sobie do gardeł, prezydent zamiast jednoczyć dzieli.... na swiecie jesteśmy wyśmiewani, w hotelach na wczasach jesteśmy jako obywatele 2 kategorii,(wiem bo byłem latem w tunezji -5 gwiazdek i widziałem jak byli traktowani np.niemcy a jak polacy) płaszczymy się przed amerykanami, kłucimy z rosją, no wiec pytam Z CZEGO MAJĄ BYĆ DUMNI POLACY????

Ech, człowieku.

Dobrze, że mamy w ogóle rząd, nasz, polski... ,zresztą inni też nie mają lepszych

Ciesz się, że mogłeś jechać do Tunezji, choć... Mnie tam nikt nigdy na świecie nie traktował jak obywatela drugiej kategorii. Może napiwków nie dawałeś??? To sam sobie jesteś winny.

Jedyne, co mnie tu martwi, to urzędnicy nasi kochani... Co nas nie zabije...

p.s.

Zabory to mogą różnych rzeczy uczyć. Przecież nie raz zależało nam na interwencji zagranicznej i pomocy. No to i my teraz z interwencją. Innym pomóc z "zaborami".

... my teraz z interwencją. Innym pomóc z "zaborami".

i w torturach

" ... Brytyjskie Indymedia zamieściły dziś interesujące dossier byłego szefa lotniska w Szczytnie – Szymanach, na którym lądowały samoloty wiozące porwanych przez CIA Irakijczyków, torturowanych następnie w trakcie przesłuchań w tajnym więzieniu w Starych Kiejkutach. W okresie, gdy lotnisko było używane przez CIA jako baza tajnych operacji ..."

http://www.czsz.bzzz.net/czarny/node/1662 /