Cpt_Q 11.11.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ...Z CZEGO MAJĄ BYĆ DUMNI POLACY???? Wawel, Bitwa pod Grunwaldem, Zwycięstwo Jana III Sobieskiego, Maria Curie Skłodowska, Fryderyk Chopin, co ja Ci będę tłumaczył - pewnie w Polsacie o tym nie mówili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Flagi wywieszaja ci co muszą ,albo ci co są dumni z kraju,ew nadgorliwcy.. w rządzie co krok-afera,w sejmie pyskówki, opozycja skacze sobie do gardeł, prezydent zamiast jednoczyć dzieli.... na swiecie jesteśmy wyśmiewani, w hotelach na wczasach jesteśmy jako obywatele 2 kategorii,(wiem bo byłem latem w tunezji -5 gwiazdek i widziałem jak byli traktowani np.niemcy a jak polacy) płaszczymy się przed amerykanami, kłucimy z rosją, no wiec pytam Z CZEGO MAJĄ BYĆ DUMNI POLACY???? Gówno mnie obchodzą ci wszyscy politycy,wszędzie są tacy sami..... Dumny jestem z tego że jestem Polakiem,z naszej historii,z naszych przodków którzy oddali życie żeby nam się mogło życ lepiej...... Nic nie kosztuje oddać im cześć drobnym gestem w tak wielkie święto.....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 nic patriotyzmu w Polakach niestety.........( co niektórych oczywiście) sorry, ale nie wszyscy popieraja okupacje Iraku czy Afganistanu i odbieranie innym narodom wolności p.s. zabory powinny Cie czegoś nauczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a tak poza tym to niezła wymiana doświadczeń...wydawać by się mogło, że Hyde Cegła Park jest od tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 napisz to do Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 11.11.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no i się zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Donosicielska mentalność wiecznie żywa......jak Lenin...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 11.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 AlCapone napisał Dumny jestem z tego że jestem Polakiem,z naszej historii,z naszych przodków którzy oddali życie żeby nam się mogło życ lepiej...... i dlatego za swój nick przyjąłeś tego Alsiapone pełna konsekwencja pseudopolonusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 AlCapone napisał Dumny jestem z tego że jestem Polakiem,z naszej historii,z naszych przodków którzy oddali życie żeby nam się mogło życ lepiej...... i dlatego za swój nick przyjąłeś tego Alsiapone pełna konsekwencja pseudopolonusie Ty jednak jesteś młotek.......nick o niczym nie świadczy......wziąłem se pierwszy lepszy....dlla jaj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 11.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 i kto tu m...k (wziąłem pierwszy lepszy..) trzeba było wziąć Zawicza Czarny, Sobieski itd i nie musiałbyś rozpisywać się jaki jesteś dumny z polski - kazdy by po nicku zrozumiał a tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 i kto tu m...k (wziąłem pierwszy lepszy..) trzeba było wziąć Zawicza Czarny, Sobieski itd i nie musiałbyś rozpisywać się jaki jesteś dumny z polski - kazdy by po nicku zrozumiał a tak ? Nick nie ma tu nic do tego......ochłoń......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 11.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 OK to tylko dyskusja dla zabicia czasu pochmurnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 OK to tylko dyskusja dla zabicia czasu pochmurnego dnia Noooooo.......... Dzień pochmurny niestety ale wieczorkiem śmigam na Torwar na Garry Moor'a więc humorek na pewno się poprawi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 11.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 nic patriotyzmu w Polakach niestety.........( co niektórych oczywiście) sorry, ale nie wszyscy popieraja okupacje Iraku czy Afganistanu i odbieranie innym narodom wolności p.s. zabory powinny Cie czegoś nauczyć ... i ja tez tego nie popieram. uważam że miejsce naszych żołnierzy jest w Polsce a nie po jakichś wichurach gdzie tylko życie tracą nie wiadomo po co i na co. moja rodzina przeżyła Syberię, rodzina mojego męża to tez Sybiracy i AKowcy i partyzanci którzy życiem przypłacili swój patriotyzm i pogon za wolnością tego kraju. Dziś jest święto niepodległości i przez patriotyzm rozumiem uczczenie pamięci tych ludzi . to tyle ku jasności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dopuki Polska nie będzie suwerennaa nasi przywódcy nie będą tylko podnózkami polityki amerykańskiej nie ma czego świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Flagi wywieszaja ci co muszą ,albo ci co są dumni z kraju,ew nadgorliwcy.. w rządzie co krok-afera,w sejmie pyskówki, opozycja skacze sobie do gardeł, prezydent zamiast jednoczyć dzieli.... na swiecie jesteśmy wyśmiewani, w hotelach na wczasach jesteśmy jako obywatele 2 kategorii,(wiem bo byłem latem w tunezji -5 gwiazdek i widziałem jak byli traktowani np.niemcy a jak polacy) płaszczymy się przed amerykanami, kłucimy z rosją, no wiec pytam Z CZEGO MAJĄ BYĆ DUMNI POLACY???? Ech, człowieku. Dobrze, że mamy w ogóle rząd, nasz, polski... ,zresztą inni też nie mają lepszych Ciesz się, że mogłeś jechać do Tunezji, choć... Mnie tam nikt nigdy na świecie nie traktował jak obywatela drugiej kategorii. Może napiwków nie dawałeś??? To sam sobie jesteś winny. Jedyne, co mnie tu martwi, to urzędnicy nasi kochani... Co nas nie zabije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 11.11.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Donosik dał skutek....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 11.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 nawet działa i to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 11.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 nic patriotyzmu w Polakach niestety.........( co niektórych oczywiście) sorry, ale nie wszyscy popieraja okupacje Iraku czy Afganistanu i odbieranie innym narodom wolności p.s. zabory powinny Cie czegoś nauczyć ... Zabory to mogą różnych rzeczy uczyć. Przecież nie raz zależało nam na interwencji zagranicznej i pomocy. No to i my teraz z interwencją. Innym pomóc z "zaborami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ... my teraz z interwencją. Innym pomóc z "zaborami". i w torturach " ... Brytyjskie Indymedia zamieściły dziś interesujące dossier byłego szefa lotniska w Szczytnie – Szymanach, na którym lądowały samoloty wiozące porwanych przez CIA Irakijczyków, torturowanych następnie w trakcie przesłuchań w tajnym więzieniu w Starych Kiejkutach. W okresie, gdy lotnisko było używane przez CIA jako baza tajnych operacji ..." http://www.czsz.bzzz.net/czarny/node/1662 / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts