Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

....A FLAGI WYWIESZONE.....?????????

AlCapone

Recommended Posts

i w torturach

" ... Brytyjskie Indymedia zamieściły dziś interesujące dossier byłego szefa lotniska w Szczytnie – Szymanach, na którym lądowały samoloty wiozące porwanych przez CIA Irakijczyków, torturowanych następnie w trakcie przesłuchań w tajnym więzieniu w Starych Kiejkutach. W okresie, gdy lotnisko było używane przez CIA jako baza tajnych operacji ..."

http://www.czsz.bzzz.net/czarny/node/1662 /

brzozaTy to jakaś taka polityczna jesteś. :-?

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

brzozaTy to jakaś taka polityczna jesteś. :-?

raczej pacyfistyczna

i rozróżnam szowinizm od patriotyzmu ...

ja tez jestem dość spokojną i pokojowo nastawioną osobą ale pozwól że nie będę już więcej z Tobą polemizować bo strasznie dużo w Twoich wypowiedziach agresji i wcale nie są pacyfistyczne zbytnio.

A z tym szowinizmem.....to już całkiem przegięcie.Jestem trochę zniesmaczona.

Tak więc dla mnie ta dyskusja juz sie skończyła.

Jeśli kogos uraziłam to przepraszam.

pozdrawiam wszystkich forumowiczów.brzoze oczywiście też.

...

Gówno mnie obchodzą ci wszyscy politycy,wszędzie są tacy sami.....

Dumny jestem ...z naszych przodków którzy oddali życie żeby nam się mogło życ lepiej......

Nic nie kosztuje oddać im cześć drobnym gestem w tak wielkie święto.....!!!!

Swieta racja, flaga wisi, u dwoch sasiadow obok tez :)

Flagi wywieszaja ci co muszą ,albo ci co są dumni z kraju,ew nadgorliwcy.. w rządzie co krok-afera,w sejmie pyskówki, opozycja skacze sobie do gardeł, prezydent zamiast jednoczyć dzieli.... na swiecie jesteśmy wyśmiewani, w hotelach na wczasach jesteśmy jako obywatele 2 kategorii,(wiem bo byłem latem w tunezji -5 gwiazdek i widziałem jak byli traktowani np.niemcy a jak polacy) płaszczymy się przed amerykanami, kłucimy z rosją, no wiec pytam Z CZEGO MAJĄ BYĆ DUMNI POLACY????

Nic dodać .......no może jeszcze .." spiepszać dziady"

jakoś ostatnio nie po drodze mi z " patriotyzmem".

Ostatni pomysł "rządu" ....to podniesienie opłaty paliwowej i przeznaczenie jej na remont dróg i autostrady ( za używanie i tak kierowca będzie musiał zapłacić ).