majmon 11.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam do niedawna miałam w planie położenie szkła między szafkami w kuchni. Teraz jednak zastanawiam sie czy nie lepiej położyć lustro. czy ktos z was ma takie rozwiazanie? jak ono sie sprawdza? widzialam kiedys w necie fajna fotke takiego zastosowania, niestety nie moge jej znalezc za wszelkie komentarze i fotki bede bardzo wdzieczna pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 11.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ciekawy pomysł a nie obawiasz się, że może być problem z utrzymaniem tego w czystości? tzn wiadomo, że będzie dosyć narażone na zachlapanie itd, a na lustrze będzie to dosyć widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 11.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja bym nie chciała siebie przy garach oglądać tak wciąż i wciąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majmon 11.11.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ciekawy pomysł a nie obawiasz się, że może być problem z utrzymaniem tego w czystości? tzn wiadomo, że będzie dosyć narażone na zachlapanie itd, a na lustrze będzie to dosyć widoczne. sprzatanie mnie tak nie przeraza, przetrzec lustro to 2 minutki martwie sie tylko o wytrzymalosc, pekniecia itd. bede miec kuchenke indukcyjna wiec raczej lustro nie powinno sie tak mocno nagrzewac. wlasnie chcialam sie dowiedziec od kogos kto ma takie rozwiazanie jak to sie sprawuje w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts