Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Technologia stawiania scian dzialowych

Gość kamyk

Recommended Posts

Gość kamyk

Chce przestawic sciany dzialowe w moim mieszkaniu. Wykonanwca proponuje postawienie nowych scian nie bezposrednio na stropie zelbetowym (musialby wtedy wycina istniejaca wylewke, a boi sie uszkodzic przy tym rury c.o.) tylko poprzez zakotwiczenie ich do istniejacej wylewki i scian.

Czy ktos moze mi powiedziec czy taka metoda jest dobra, tzn czy w przyszlosci nie spotkaja mnie jakies przykre niespodzianki z tego powodu.

Chce przestawic sciany dzialowe w moim mieszkaniu. Wykonanwca proponuje postawienie nowych scian nie bezposrednio na stropie zelbetowym (musialby wtedy wycina istniejaca wylewke, a boi sie uszkodzic przy tym rury c.o.) tylko poprzez zakotwiczenie ich do istniejacej wylewki i scian.

Czy ktos moze mi powiedziec czy taka metoda jest dobra, tzn czy w przyszlosci nie spotkaja mnie jakies przykre niespodzianki z tego powodu.

Pewnie zależy od jakości wylewki, z czego te ściany (bloczek 12 cm/cegła), choć ja nie widzą za bardzo problemu. A może lekkie ścianki G-K?

• 1 month później...

Kamiński Piotr 44l

Malarz gipsiarz

jestem zainteresowany współpracą z Państwa firmą

ponad 10l praktyki

wykonuje malowanie ścian (różne techniki)

gładzie szpachlowe

monter płyt karton - gips

ścianki działowe

sufity podwieszane itp

wysoka jakośc prac .

posiadam brygadę ludzi

kontakt tel 042 632 32 36 lub 0 600 70 80 21.

Jeśli posiadacie Państwo wolne miejsca pracy w tym zawodzie ,ewentualnie inną ciekawą ofertę pracy będę zobowiązany za poinformowanie mnie . Za odpowiedż, bez względu na możliwość zatrudnienia z góry dziękuję

z poważaniem, Kamiński Piotr