Gość kamyk 06.01.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Chce przestawic sciany dzialowe w moim mieszkaniu. Wykonanwca proponuje postawienie nowych scian nie bezposrednio na stropie zelbetowym (musialby wtedy wycina istniejaca wylewke, a boi sie uszkodzic przy tym rury c.o.) tylko poprzez zakotwiczenie ich do istniejacej wylewki i scian. Czy ktos moze mi powiedziec czy taka metoda jest dobra, tzn czy w przyszlosci nie spotkaja mnie jakies przykre niespodzianki z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
all 06.01.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Chce przestawic sciany dzialowe w moim mieszkaniu. Wykonanwca proponuje postawienie nowych scian nie bezposrednio na stropie zelbetowym (musialby wtedy wycina istniejaca wylewke, a boi sie uszkodzic przy tym rury c.o.) tylko poprzez zakotwiczenie ich do istniejacej wylewki i scian. Czy ktos moze mi powiedziec czy taka metoda jest dobra, tzn czy w przyszlosci nie spotkaja mnie jakies przykre niespodzianki z tego powodu. Pewnie zależy od jakości wylewki, z czego te ściany (bloczek 12 cm/cegła), choć ja nie widzą za bardzo problemu. A może lekkie ścianki G-K? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksiegowy 06.01.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Dzialowe to nie nosne. GK wystarczy w zupelnosci - nie zapomnij tylko o izolacji dzwiekowej wenatrz scianki. Taniej i bardziej praktycznie - jak za jakis czas bedziesz chcial sobie zmienic rozklad mieszkania to wystarcza maly mlotek i duzy czarny worek na smieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Kamiński Piotr 44lMalarz gipsiarz jestem zainteresowany współpracą z Państwa firmąponad 10l praktyki wykonuje malowanie ścian (różne techniki)gładzie szpachlowe monter płyt karton - gips ścianki działowe sufity podwieszane itpwysoka jakośc prac .posiadam brygadę ludzi kontakt tel 042 632 32 36 lub 0 600 70 80 21. Jeśli posiadacie Państwo wolne miejsca pracy w tym zawodzie ,ewentualnie inną ciekawą ofertę pracy będę zobowiązany za poinformowanie mnie . Za odpowiedż, bez względu na możliwość zatrudnienia z góry dziękuję z poważaniem, Kamiński Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts