blazej_b 11.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam!Nie wiem, czy umieścilem w dobrym dziale ten post, z góry przepraszam jeśli tak jest.Chodzi o kładzenie płytek. Czy przed położeniem trzeba kupić brodzik i pod niego układać płytki, czy można położyć na całej podłodze??Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 11.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jaki brodfzik? Akryl czy stal? Jak Akrylowy (pełny, bez koniecznosci obmurowania go ) to tak. Jak stalowy do zabudowy to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazej_b 11.11.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 raczej akrylowy. Czyli można położyć. Ale czy trzeba?? Czy któryś sposób jest lepszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eloa 11.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Podepnę się pod temat, bo mam podobny problem tylko z wanną akrylową:kłaść płytki na podłodze pod wanna i na ścianie (goła płyta K-G) za nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 11.11.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ja napiszę, jak jest u mnie. Zarówno pod wanną, jak i pod brodzikiem mam kafle na podłodze. Wanna i brodzik akrylowe. Na ścianie za wanną też są kafle. Nie wiem, dlaczego by nie kłaść tam kafli: z oszczędności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eloa 12.11.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No właśnie ja też nie wiem dlaczego by tam nie miało być kafli. Zwłaszcza, że to zawsze jakaś ochrona przed wilgocią i ew. wodą. Mam nawet kafelki już kupione więc tym bardziej, ale mój teść nie chce ich tam położyć, bo twierdzi, że to niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 12.11.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jak nie masz możliwości zalania kogokolwiek to faktycznie może bez sensu, ale ja wolałam położyć (bo mam kogo zalać). Zawsze jakaś ochrona jak coś się wyleje lub naleje pod wannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 12.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja pod niski brodzik akrylowy układałem płytki na podłodze oraz na ścianie. Miałem potem ułatwiony montaż. Na ścianie pod brodzik to i tak musisz położyć, a na podłodze to może być tylko kilka cm więcej do miejsca początku brodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts