naszaheidi 11.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Widzialam gdzies na zdjeciach taka kuchnie gazowa.Wiecie moze z jakiej to firmy?Podoba mi sie cos takiego.Wyspe wtedy tez bym na nogach zrobila i moze wtedy caly ciag blatow i szafek?Generalnie zbieram sie do wyszukania faworytow.Duzo gotuje,sporo pieke.Te kuchnie sa od razu z piekarnikiem.Nie mam linka,bo nawet nie wiem jak tego cuda szukac.Bede wdzieczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.11.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Np. Smeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszaheidi 11.11.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 http://www.robin.com.pl/sklep/kuchnia-gazowa-5-palnikowa Cos takiego wyszukalam.Czy wiecie moze jak to sie w realu sprawuje?Bardzo mi sie podoba,ta jest 5-cio palnikowaMa ktos w domu?cena troche spora,ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszaheidi 11.11.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ojej,odjechalam z tym Smegiem,boskie!!!Ja ja musze miec,bo inaczej ucierpia na tym domownicy jak zaczniemy z KFC jadac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 I tak trzymaj Taka kuchnia to moje marzenie, niestety jeszcze nie tym razem Ale w następnej kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts