kasia1010 11.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam wszystkich w końcu mogę do Was dołączyc jestem na samym poczatku, ale już mam dylemat może ktoś mi pomoże w projekcie mam gazobeton czy ktoś budował lub buduje z tego materiału i jaka jest różnica między gazobetonem a porothermem byłabym wdzięczna za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam wszystkich w końcu mogę do Was dołączyc jestem na samym poczatku, ale już mam dylemat może ktoś mi pomoże w projekcie mam gazobeton czy ktoś budował lub buduje z tego materiału i jaka jest różnica między gazobetonem a porothermem byłabym wdzięczna za informację Witamy Kasiu i zapraszamy do "grupa szczecińska" (trochę niżej). Pytania ogólne dotyczące technologii, wykonawstwa itp w dziale "wymiana doświadczeń". Zanim jednak zapytasz spróbuj poszukać, tu na forum naprawdę jest już wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1010 11.11.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dziękuje ślicznie za podpowiedz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 zmniejsz awatar .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 11.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 jaka jest różnica między gazobetonem a porothermem byłabym wdzięczna za informacjęTaka jak między Wenus i Marsem. Jednakowe przeznaczenie, a inne cechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 12.11.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 witaj. rok tmeu miałam podobne dylematy, a decyzja nt. z czego budowac "spędzała mi sen z powiek" poszukaj może tak.. na samej górze strony na czerwonym pasku klinknij "budowa i remont", nastepnie w menu po lewej stronie- też na czerwowo wybierz "ściany zewnętrzne"- tam masz bardzo dużo artykułów na temat materiałów i ich cech- ja się tam dokształcałam. udanych poszukiwań. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts