DOŚWIADCZONY1719505707 11.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Myśle o wykonaniu drzwi do salonu typu kowbojkiChodzi mi o ; jakie zastosować zawiasy ,może jakies wzory takich drzwiSalon i korytarz prowadzący do salonu jest wyk. w stylu retro Szerokość wnęki pod drzwi jest 1,30m,u góry łukMoże ktos wie gdzie tego szukać w internecieZa pomoc z góry serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 12.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam dokladnie cos takiego zamierzam zrobic .Mam nadproza lukowe ze starej cegly i zwykle drzwi mi nie pasuja, bo domek jest robiony w stylu zamkowym.Zamierzam dac drzwi dwuskrzydlowe ,zbite z prostych desek 1 1/2 cala laczone jak drzwi w starych stodolach ,tzn na litere "zet".Okucia pasujace do takich drzwi widzialem w castoramie,chyba dam blokade drzwi( ,bo dam mam z zalozenia "otwarty".Acha ,klamki z mosiadzu 19 wieczne Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOŚWIADCZONY1719505707 12.11.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Można i tak z tym ,że w moim przypadku chcę zrobic to na zasadzie pełnych drzwi dwuskrzydłowych ,ponieważ idąc korytarzem w stonę salonu z prawej strony jest wejście na wyższą kondygnacje ,gdzie urzędują nasze dziecaki i ich przyjaciele ,a my chcemy trochę intymności dla siebie i myśle o takich z 1,30 wysokości z 50 cm od podłogi ,tylko nie mam żadnego wzoru ,aby takie wykonaćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 12.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 mam u siebie takie "drzwi saloonowe" ... zawiasy są specjalne do nich bo drzwi otwierają sie w obie strony. Nota bene bardzo trudno je się przykręca...http://images45.fotosik.pl/227/1b7c58d7cf81443em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts