Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaki kolor scian do biało - żołtych mebli?

mrówk1719505931

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak na szybko...propozycje koleżanek:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14122/ala_krem.jpg

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14122/zielony.jpg

Ja jestem za zielonym lub białym

i Twoja:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14122/niebieski.jpg

Jak bede miała więcej czasu to dam więcej kolorków

pozdrawiam

ale super że mam tyle propozycji do oglądania :), ten brąz jest fajny, lubię brązy, dzienny mam w takim kolorze więc dlatego raczej wolałabym takiej kuchni nie mieć.

A z białym też wydaje mi się że będzie wyglądało jak niewykończone.

A gdyby tak dwie ściany na których będa stały meble pomalowac na jakiś ciemny oliwkowy jak np. kanadyjska jodła z duluxa albo oliwkowy gaj, a dwie wolne bez mebli za to z oknem na jakis jasny zielony może trawa morska albo pistacjowy? Czy to już będzie za duzo wrażeń?

ale super że mam tyle propozycji do oglądania :), ten brąz jest fajny, lubię brązy, dzienny mam w takim kolorze więc dlatego raczej wolałabym takiej kuchni nie mieć.

A z białym też wydaje mi się że będzie wyglądało jak niewykończone.

A gdyby tak dwie ściany na których będa stały meble pomalowac na jakiś ciemny oliwkowy jak np. kanadyjska jodła z duluxa albo oliwkowy gaj, a dwie wolne bez mebli za to z oknem na jakis jasny zielony może trawa morska albo pistacjowy? Czy to już będzie za duzo wrażeń?

Pistacjowy...nie bardzo :wink:

wydaje mi się że wystarczą te dwie ściany pomalowane tak jak piszesz - może kolor "aktywność" z dekorala? a reszta biała dzięki temu będzie jasno w kuchni. Oliwkowy złagodzi kolor szafek

święta prawda, dodatki robią wiele, ale ja jestem jakaś niepomysłowa. Jedna ściana w kuchni będzie goła tzn bez mebli, nie ma na niej okna ani drzwi i nic przy niej nie postawię bo wzdłuż tej ściany idzie się na balkon i dlatego myśl że będzie biała mnie stresuje

fajny pomysł z tapetą bo wtedy na tej pustej ścianie też by się coś działo, tylko z drugiej strony mam nadzieje że niedługo tzn za 2 może 3 lata będę wymieniac te stare meble na robione u stolarza i wtedy znów będę malować i wydaje mi się że łatwiej przemalowac ścianę niż zrywac tapetę

W ogóle Emilka jestem Ci bardzo wdzięczna że tak mi pomagasz :), wyszukujesz rózne rzeczy, dajesz pomysły, robisz wizualizację, dzięki wielkie!!!!!

I wszystkim którzy podają swoje pomysły też dziękuję!!!