aneta-we 15.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja ściany pomalowałabym na biało albo na taka groszkowa zieleń jak w linku, który podałaś. Tam jest fajnie, przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Panna_Anna 15.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no wlasnie tez sie zastanawialam nad tym bialy odpada, wiec moza ta groszkowa zielen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wiesz, mi sie podoba i napisalam na forum aby sie poradzic a nie zeby mnie ktos krytykowal. Kazdy ma inny gust i kazdemu co innego sie podoba, wiec jesli nie masz juz nic sensownego do dodania to dziekuje Droga Panno, przyszłaś po pomoc z problematycznym pokojem, nie po poradę Czy podłogę masz identyczną jak na tym sklepowym zdjęciu? Jakiego koloru są drzwi do pokoju? Zauważyłaś, że kolorystykę na zdjęciu uspokaja brązowa ściana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 15.03.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ciekawe czy osoby krytykujące gust innych od zawsze były tak nieomylne za jakie sie uważają Moim zdaniem meble Panny Anny wcale nie są złe i przy odpowiednich kolorach i dodatkach będą wyglądać w sam raz dla nastolatki. Moja nastoletnia siostra na pewno nie uznalaby je za brzydkie a ja, mimo że nastolatką już jakiś czas nie jestem to jednak potrafię zrozumieć dlaczego właścicielka je wybrała. Ciekawe czy koleżanka krytykująca te meble nigdy nie kupiła sobie czegoś o czym inni mieliby podobne zdanie jakie sama ma dzis na temat mebli Panny Anny. Jeśli taka sytuacja nigdy nie miała miejsca to gratuluję tylko nie wiem czy gustu czy tego, że nie spotkała na swojej drodze tak złośliwych osób. Czasami jeśli nie ma się ochoty komuś doradzić to może warto po prostu się nie odezwać. Paano_Anno - pozdrawiam i życzę powodzenia.Sama nic nie doradzę bo jestem geografem a nie dekoratorem wnętrz i sama przychodzę tu czegoś się nauczyć i podziwiać dokonania innych. Widzę jednak, że jest tu wiele naprawdę życzliwych i pomocnych osób więc na pewno otrzymasz pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ciekawe czy osoby krytykujące gust innych od zawsze były tak nieomylne za jakie sie uważają Moim zdaniem meble Panny Anny wcale nie są złe i przy odpowiednich kolorach i dodatkach będą wyglądać w sam raz dla nastolatki. Moja nastoletnia siostra na pewno nie uznalaby je za brzydkie a ja, mimo że nastolatką już jakiś czas nie jestem to jednak potrafię zrozumieć dlaczego właścicielka je wybrała. Ciekawe czy koleżanka krytykująca te meble nigdy nie kupiła sobie czegoś o czym inni mieliby podobne zdanie jakie sama ma dzis na temat mebli Panny Anny. Jeśli taka sytuacja nigdy nie miała miejsca to gratuluję tylko nie wiem czy gustu czy tego, że nie spotkała na swojej drodze tak złośliwych osób. Czasami jeśli nie ma się ochoty komuś doradzić to może warto po prostu się nie odezwać. Paano_Anno - pozdrawiam i życzę powodzenia.Sama nic nie doradzę bo jestem geografem a nie dekoratorem wnętrz i sama przychodzę tu czegoś się nauczyć i podziwiać dokonania innych. Widzę jednak, że jest tu wiele naprawdę życzliwych i pomocnych osób więc na pewno otrzymasz pomoc. 1. Nie jestem nieomylna - dlatego słucham rad innych 2. Nie zdarzyło mi się, urządzając mieszkanie, popełnić błędu - co zawdzięczam słuchaniu innych 3. Jak chcesz się czegoś nauczyć, skoro wymagasz tylko pochwał? Tyle w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 15.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Lubię krytykę i chetnie ja przyjmuje ale nie w takiej formie jak Twoja bo to po prostu jest niegrzeczne a nie konstruktywne. Przez takie teksty ludzie boją sie prosic o rade albo pokazywać swoje wnetrza.Na szczęście są tu też osoby, które potrafia skrytykować w bardziej cywilizowany sposób.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Panna_Anna 15.03.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wiesz, mi sie podoba i napisalam na forum aby sie poradzic a nie zeby mnie ktos krytykowal. Kazdy ma inny gust i kazdemu co innego sie podoba, wiec jesli nie masz juz nic sensownego do dodania to dziekuje Droga Panno, przyszłaś po pomoc z problematycznym pokojem, nie po poradę Czy podłogę masz identyczną jak na tym sklepowym zdjęciu? Jakiego koloru są drzwi do pokoju? Zauważyłaś, że kolorystykę na zdjęciu uspokaja brązowa ściana? jesli chodzi o owe zdjecie to jest tylko aranzacja,ktora znalazlam w internecie w pokoju mam zolta komode,szafe i biorko lozko, ktore jest koloru klonu gorskiego bez zadnych zoltych elementow.Mam w pokoju biale drzwi, a podloga-panele; jest w jasnym odcieniu, ze tak nazwe "biala farba z niebieskimi zylkami" uwierzcie, to naprawde nie wyglada tak jak na zdjeciu ktore podalam, ten zolty nie jest w ogole krzykliwy, byc moze tak to wyglada gdyz mam w pokoju niebieskie sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wiesz, mi sie podoba i napisalam na forum aby sie poradzic a nie zeby mnie ktos krytykowal. Kazdy ma inny gust i kazdemu co innego sie podoba, wiec jesli nie masz juz nic sensownego do dodania to dziekuje Droga Panno, przyszłaś po pomoc z problematycznym pokojem, nie po poradę Czy podłogę masz identyczną jak na tym sklepowym zdjęciu? Jakiego koloru są drzwi do pokoju? Zauważyłaś, że kolorystykę na zdjęciu uspokaja brązowa ściana? jesli chodzi o owe zdjecie to jest tylko aranzacja,ktora znalazlam w internecie w pokoju mam zolta komode,szafe i biorko lozko, ktore jest koloru klonu gorskiego bez zadnych zoltych elementow.Mam w pokoju biale drzwi, a podloga-panele; jest w jasnym odcieniu, ze tak nazwe "biala farba z niebieskimi zylkami" uwierzcie, to naprawde nie wyglada tak jak na zdjeciu ktore podalam, ten zolty nie jest w ogole krzykliwy, byc moze tak to wyglada gdyz mam w pokoju niebieskie sciany Aniu, zdjęć z niebieskimi ścianami nie wkleiłaś, i dobrze Trochę niepokoi mnie ta podłoga, o ile to o niej piszesz "biala farba z niebieskimi zylkami". Wiem, że linkowane przez Ciebie zdjęcie jest internetową aranżacją, ale ją można spotkać własnie w sklepie. Z tego typu meblami problem jest taki, że ładnie (?) wyglądają tylko w aranżacjach firmowych albo w całości powielonych w domu - o ile masz taką samą podłogę, taki sam - albo większy metraż itd. U Ciebie starłabym się chyba gasić, jak tylko się da, te kontrasty - może jakąś szarością? Wiem, że to nie kolor dla nastolatki, ale ... Najlepiej zrób porządne zdjęcia swojego pokoju z tymi meblami i podłogą - niebieskim się nie przejmuj, wklej tutaj, to zrobię Ci (ja albo ktoś inny) wklejki z różnymi kolorami. Chyba że zechcesz pobawić się tym sama, zobaczysz przy okazji, jak zmienia się nasycenie żółci - to bardzo proste w Paincie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Panna_Anna 15.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a dziekuje bardzo, za zainteresowanie i za rady :*! jak tylko dorwe aparat to wrzuce zdjecia mojego pokoju, choc moze mi to troche zajmie jeszcze raz wielkie dzieki! dobrze wiedziec, ze sa ludzie ktorzy naprawda staraja sie pomoc innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ale krytyki powyższej nie wycofuję, żeby była jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Panna_Anna 16.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts