darek234 11.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam .Jestem nowym uzytkownikiem tego forum.Chcialbym sie dowiedziec opini na temat projektu ktory zamierzam wybrac i w najblizszym czasie wybudowac.Moj projekt to kleo http://www.archipelag.pl/projekty-domow/kleo/ jest domem parterowym bez podpiwniczenia i poddasza.Myslalem juz jakich bym uzyl materialow do budowy(wybralem suporex24 i ocieplenie styropianem 14)poza tym w projekcie mam strop drewniany i wydaje mi sie ze to nie glupie rozwiazanie a w dodatku zbyt nie kosztowne.Prosze o opinie ,rady na ten temat ktore wezme pod uwage a moze juz ktos buduje taki dom to o zdjecia.Z gory dziekuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dach będzie sporo kosztował...a i użyteczność powierzchni poddasza żadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts