EDZIA 04.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 chciałam tylko zameldować, że pierwsze fanty zebrane, foty trzaśnięte, czekają na hasło startowe do licytacji reszta fantów "się robi", ale dostałam zapewnienie, że będą na czas Pozdrawiam, Armidia Hasło zostało rzucone , Można już wklejać zdjęcia fantów http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm. Jeżeli ktoś z jakichś powodów ma problem z wklejeniem swoich zdjęć może je przesłać na priv lub mail do mnie bądż do ponurego Wszystkie sprawy organizacyjne omawiamy tutaj. http://forum.muratordom.pl/przed-licytacja,t175480.htm A możecie napisać jeszcze jak się to wszystko dalej odbywa - taka kawa na ławę ? bo nie wszyscy wiedzą ... W dniu licytacji pojawi się drugi wątek w którym każdy pisze który fant licytuje i za jaką cenę, przy fantach są ceny wywoławcze podane przez wystawiającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Kochaneńkie. Mikołaja się nie da , że tak powiem uzdatnić elementem wypasionym, bo mu się środek ciężkości przesunie i będzie pikował w dół. No chyba że go worem wyrównamy to jest bardzo dobry pomysł .... No i jak ja mam Frankowi wytłumaczyć, co ciocia Ziaba ma na myśli, hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 kurcze .... jakie piękne rzeczy tam są powstawiane na licytację .... bedzie w czym wybierać a te pierniczki ziaba zrobiła piękne ... ino takie jak na nią ... za grzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszard51 05.12.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 prawda - piękne rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Daga Ekhm, w temacie kształtów piernikowych. Wiadomym jest, że z foruma można dostać eksmisję za szerzenie nieprzyzwoitości No to ja jestem grzeczna w temacie kształtów. A i tak swoje w pudełko ze słodkościami upcham. no chociaż jeden nieprzyzwoity element...bo bym nie była sobą. A jak będą przy pudełku małe dzieci..no cusz..niech starsi główkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ziaba, tu mnie zaintrygowałaś tym, czego dzieci ujrzeć nie powinny Mam nadzieję, że reklama mojej naleweczki też chwyci, co? Piękne rzeczy wystawiono do licytacji, zdolne ludziska na forum, oj zdolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 no chociaż jeden nieprzyzwoity element...bo bym nie była sobą. też tak myślałam, ino czekałam aże sama się wygadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Coś mi się zdaje, że za sprawa Ziaby nasza aukcja nabierze pikanterii Ziaba rób te pierniki koniecznie! Ja sama chciałabym takiego pieprznego mieć, może nie zawisł by na choince ale na pewno by się nie zmarnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.12.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Coś mi się zdaje, że za sprawa Ziaby nasza aukcja nabierze pikanterii Ziaba rób te pierniki koniecznie! Ja sama chciałabym takiego pieprznego mieć, może nie zawisł by na choince ale na pewno by się nie zmarnował rób, rób, ziaba takie po 18 cm też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 rób, rób, ziaba takie po 18 cm też Ale to "w zwisie", tak ...... ? Znaczy do powieszenia na choince, bo stojące koło choinki to tak gdzieś po 30 cm, nie ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 05.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 A JA juz sie ,,czaje" na pare fantow. Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzieki. Na razie ucze sie decoupage. Z Netu, bo na kurs to nie mam szans. Zelijko zajrzyj tutaj http://forum.muratordom.pl/pradolina,t94505-120.htm, wlascicielka dziennika sliczne rzeczy stworzyla, a tez dopiero sie uczy, Zrodla podala w komentarzach (skad czerpie wiedze). a mi się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzieki. Na razie ucze sie decoupage. Z Netu, bo na kurs to nie mam szans. Zelijko zajrzyj tutaj http://forum.muratordom.pl/pradolina,t94505-120.htm, wlascicielka dziennika sliczne rzeczy stworzyla, a tez dopiero sie uczy, Zrodla podala w komentarzach (skad czerpie wiedze). a mi się nie otwiera http://forum.muratordom.pl/pradolina,t94505-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 [size=18]słuchajcie piszcie do swoich znajomych i nie znajomych na forum i mówcie o licytacji[/size]...zobaczcie napisałam do chefPaul i juz jest odzew....ludziska nie wiedzą....rozpowszechniajcie gdzie się da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ty to jednak bardzo kochana jestes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 żelka a dlaczego jednak ..no co mam robić jak nie umiem takich ładnych rzeczy ja wy...to latam jak głupia i wysyłam info.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts