aneta s 15.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kochani ja historię Frania znam dopiero od dziś Agnes strasznie mnie wzruszyła swoją historią, licytacja to swietny pomysł ale trwa krótko i jest tylko jedna...raz w roku...a rehabilitacja i leczenie wcześniaka to proces baaaardzo złożony.Tak sobie myślę, może udało by się zorganizować jakąś dodatkową pomoc, żybyśmy mogli pomóc Malenstwu nie tylko w okresie świąt Co o tym myślicie? Zeljka napisałam do Agnes na priv i wspomnialam o licytacji, o ja głupiaaaa że też nie przemyślałam do końca co robię przepraszam bardzo za ten nietakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Popieram.Dla Franusia jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 przepraszam bardzo za ten nietakt Nie przepraszaj proszę, nie masz za co. Aga w końcu i tak sie dowie. Mam tylko nadzieje, że o pozytywnej odpowiedzi Redakcji. A termin, nam nie gra roli, może być razem z Wielką Orkiestrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja jestem nie przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 jak najbardziej jestem za Agnes i Franiem Walecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Uważam, że pomysł Zeljki aby w tym roku zrobić licytacje na rzecz Franka jest strzałem w 10! Myślę, że Tomek podpisałby się pod tym dwiema rękami i nogami. Jeśli ten pomysł będzie realizowany możecie liczyć na moją pomoc przy organizacji i prowadzeniu. i jeszcze słowo do AgnesK, Agnieszko proszę nie odmawiaj przyjęcia pomocy od przyjaciół, wiem że może być Ci ciężko zaakceptować taką formę pomocy, ale wiedz że tak po prostu musi być i kropka. pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 maksio, lzy mam w oczach. No i Tomek nasz, niech juz wraca. Tak bardzo brakuje mi tutaj Jego dobroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 I ja nieśmiało zabiore głos: jestem ZA pomocą i licytacją dla Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja też zgłaszam swoją gotowość. Rehabilitacja i podejrzewam, że również szczepionka dla wcześniaków Synagis, która nie jest już refundowana, jest Franiowi bardzo potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.11.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja też całym sercem jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.11.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 AgnesK - to co napisze będzie do Ciebie . Chcę, zebyś wiedziała - że my - forumowicze mamy ogromną porzebę w sercach żeby coś zrobić wartościowego dla naszego Franusia i dla Ciebie .Nie zabieraj nam tej możliwości spełnienia się - a sobie i Franusiowi radości z naszych chęci . Wiem, że Ty w swej wrodzonej dobroci myślisz, ze na świecie są bardziej potrzebujący , no pewnie że są - ale to Wy jesteście nasi - więc to dla Was przede wszystkim chcemy zrobić coś dobrego. Proszę ... nie miej żadnych wątpliwości i przyjmij tę pomoc płynącą z naszych serc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 16.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 TAK, TAK, TAK!!! Licytacja jak najbardziej dla Frania bo potrzeb na pewno wiele a choć facet Waleczny jak nikt na świecie to pomóc trzeba. Jak najbardziej jestem za!! Kordzina dzięki za namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Agnes ponieważ wiem ze już wiesz( dziękuję Redakcji za wyczucie )piszę i ja: nie znam Tomka ale myślę ze on ze swoim autorytetem, stanowczością i "dziadostwem" przyszywanym byłby w stanie Cię namówić....... Franio wielki mały człowiek to forumowicz najmniejszy jest i koniec... akcja świąteczna jest potrzebna i chcemy ją dla Frania...masz nie przeszkadzać i tyle... głowę schowaj i dumę pod poduszkę...kochana jesteś kobieta i daj nam zielone światło...... tak stanowczo mówię bo do Frania taki ton docierał jak była akcja oddech..., bo on sportowiec jest...to może do mamy trza zdecydownie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 melduję się, dzięki - Kordzina, i oczywiście głosuję za akcją świąteczną dla Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jeste ZA Dla FRANUSIA - SUPERMENA i MATKI - SIŁACZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Tak naprawdę, jeżeli tylko Redakcja się zgodzi (i Aga też), to aukcja dla Franka osiągnęłaby dużo większy cel, niż tylko pomoc Franusiowi. Jak już pisałam i jestem coraz bardziej o tym przekonana, to Tomek podsunął cały ten pomysł. Edzia pisała, że w rozmowie telefonicznej mówiła mu o Franku. Wierze, że Tomek wyczuł, że pomoc jest potrzebna. Reakcja Tomka, kiedy dowiadywał się, że ktoś jest cierpiący, zawsze była taka sama. Chciał pomoc i pomagał. Nie wiem, w jaki sposób do nas przemówił, nie mówiąc słowa, ale jestem pewna, że to właśnie wczoraj zrobił. Czy teraz, kiedy sam tak mocno walczy, wiadomość o tym, że pomagamy Franusiowi, nie będzie dla Niego budująca? Czy nie ucieszy się, kiedy usłyszy, że Jego słynny młotek znowu jest w ruchu w takiej słusznej sprawie? Jestem pewna, że tak. To także dla Niego będzie pomocne, doda mu sił. Druga sprawa, to o tych ostatnich wydarzeniach na forum, gdzie było trochę czepiania się i przekomarzania. Wiem, że są osoby, bardzo pomocne na forum, bardzo szanowane, które zaczynają się zamykać, bo jak same mówią, strach się odezwać, bo znowu awantura będzie. A taka licytacja dla osoby z Forum, dla Forumowicza, to tak jak nic scala znowu ludzi w jedna całość, zapominamy urazy i jesteśmy znowu wszyscy po tej samej stronie. Ja wiem, że jeszcze nie raz pióra polecą, ale czas aukcji dla Franka był by dla każdego z nas, czasem na wyciszenie się, na zastanowienie się czy warto drzeć koty o byle co, kiedy są ludzie którzy na co dzień muszą walczyć o życie i zdrowie. Może, chociaż przez ten krotki okres zapanuje znowu spokój a my wszyscy w obliczu tego, co malutki Franuś musi znosić spojrzymy na siebie i innych przychylniej. Ja wierze, że tak się stanie, bo już nie raz tak właśnie bywało. Dlatego proszę AgnesK aby dała swoją zgodę, bo jakoś czuję, że Redakcja jak zawsze stanie na wysokości zadania. (no chyba, że na drodze są jakieś sprawy administracyjne o kotnych my nie wiemy) Agnes, proszę pozwól nam wszystkim przez ten krótki okres być lepszymi ludźmi niż jesteśmy tak, na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Tak naprawdę, jeżeli tylko Redakcja się zgodzi (i Aga też), to aukcja dla Franka osiągnęłaby dużo większy cel, niż tylko pomoc Franusiowi. Jak już pisałam i jestem coraz bardziej o tym przekonana, to Tomek podsunął cały ten pomysł. Edzia pisała, że w rozmowie telefonicznej mówiła mu o Franku. Wierze, że Tomek wyczuł, że pomoc jest potrzebna. Reakcja Tomka, kiedy dowiadywał się, że ktoś jest cierpiący, zawsze była taka sama. Chciał pomoc i pomagał. Nie wiem, w jaki sposób do nas przemówił, nie mówiąc słowa, ale jestem pewna, że to właśnie wczoraj zrobił. Czy teraz, kiedy sam tak mocno walczy, wiadomość o tym, że pomagamy Franusiowi, nie będzie dla Niego budująca? Czy nie ucieszy się, kiedy usłyszy, że Jego słynny młotek znowu jest w ruchu w takiej słusznej sprawie? Jestem pewna, że tak. To także dla Niego będzie pomocne, doda mu sił. Druga sprawa, to o tych ostatnich wydarzeniach na forum, gdzie było trochę czepiania się i przekomarzania. Wiem, że są osoby, bardzo pomocne na forum, bardzo szanowane, które zaczynają się zamykać, bo jak same mówią, strach się odezwać, bo znowu awantura będzie. A taka licytacja dla osoby z Forum, dla Forumowicza, to tak jak nic scala znowu ludzi w jedna całość, zapominamy urazy i jesteśmy znowu wszyscy po tej samej stronie. Ja wiem, że jeszcze nie raz pióra polecą, ale czas aukcji dla Franka był by dla każdego z nas, czasem na wyciszenie się, na zastanowienie się czy warto drzeć koty o byle co, kiedy są ludzie którzy na co dzień muszą walczyć o życie i zdrowie. Może, chociaż przez ten krotki okres zapanuje znowu spokój a my wszyscy w obliczu tego, co malutki Franuś musi znosić spojrzymy na siebie i innych przychylniej. Ja wierze, że tak się stanie, bo już nie raz tak właśnie bywało. Dlatego proszę AgnesK aby dała swoją zgodę, bo jakoś czuję, że Redakcja jak zawsze stanie na wysokości zadania. (no chyba, że na drodze są jakieś sprawy administracyjne o kotnych my nie wiemy) Agnes, proszę pozwól nam wszystkim przez ten krótki okres być lepszymi ludźmi niż jesteśmy tak, na co dzień. po prostu brak słów nic więcej nie trzeba dodawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 i ja oczywiście jestem ZA !!!!!! świetny pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 16.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 i ja oczywiście jestem ZA !!!!!! świetny pomysł!! i ja oczywiście jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 popieram z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts