Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pytanie do Redakcji - co z tegoroczną licytacją świąteczną?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uważam, że pomysł Zeljki aby w tym roku zrobić licytacje na rzecz Franka jest strzałem w 10! Myślę, że Tomek podpisałby się pod tym dwiema rękami i nogami.

pozdrawiam

maksiu

Tomek nawet jedynie słuszny młoteczek podsyła 8)

http://forum.muratordom.pl/zdjecia/spotkanie_forumowiczow_2008/mini/_MG_5821.jpg

Wieczór dobry, czyli w razie "W" mam się zgłaszać tutaj, tak???

Franio rulez :D :D Buziaki dla Walecznego :D :D

Nie Brazuś.

Myślę, że jakiś dzień dwa prze licytacją powstanie oddzielny wątek na górze, gdzie będą umieszczane fanty, no i w trakcie licytacji też można będzie zglaszać.

Dotąd tak przynajmniej było,

A ja wiedziałam, że tak będzie, a ja wiedziałam że tak będzie...licytacja dla Franusia :D

mój fant też już gotowy i fota trzaśnięta ... choć przez wzgląd na to iż wykonany częściowo własnoręcznie - mam sporo wątpliwości co do wartości jakotakiej oraz użytecznej .... ale niech tam .... raz kozie śmierć - wystawię :wink:

Fotkę ja mam wystawić, czy wcześniej ją przesłać (komu)?

Wybaczcie durnowate pytanie, ale do tej pory kupowałam :)

:D

Myślę, że w odpowiednim czasie na pewno pojawi się informacja w tej sprawie.

pozdrawiam

muszę poprosić Betib żeby przygotowała jakieś fanty....może jej koleżanka Marzena która robi takie świetne rzeczy: ozdobne serduszka, wyszywanki, ozdoby świąteczne da się namówić..podejrzewam że byłoby oblężenie...ale to jutro...bo z domu to ten internet taki wolny....,

ja fantów nie przygotowywuje bo nie mam czasu...będę kupować :lol:

ha.... :) :) :) rozmawiałam z Betib.... przygotuje coś...więc miłośniczki jej domu -uwaga uwaga 8) 8) i tak ja wylicytuje :wink:

aaaaa i Betib napisała że jej zdolniacha Marzena ( to ta która tak pięknie ubrała okna u Betib) też coś przygotuje....więc jest się na co szykować....

ide dalej siać propagandę :wink: :wink:

ma być pospolite ruszenie i koniec...jeszcze tylko trzeba węże z kieszeni wykurzyć...ale tego sie nie podejmuję... :wink: może jakaś czarownica forumkowa lub czarodziej.......