Armidia 18.11.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 fanty przygotowane? oczywiście oczywiście nie wszyscy muszą dawać ... w końcu ktoś także musi kupować oczywiście wszyscy dają i wszyscy licytują Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Zaczynamy akcję 6 grudnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 18.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 super no to teraz trochę techniki (bo jak wiadomo - trochę techniki i się człowiek gubi, a co dopiero blondynka ) ponieważ jestem laikiem w temacie Muratorowych akcji, bardzo proszę o trzy zdania uświadamiające, jak taka akcja przebiega Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytowalismy-efekt-2480-zl-dla-rafalka-d,t146633.htm tu masz lekturkę na wieczór (więcej niż trzy zdania ) to zeszłoroczna licytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 18.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzięki ruszam z edukacją Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Uważam, że pomysł Zeljki aby w tym roku zrobić licytacje na rzecz Franka jest strzałem w 10! Myślę, że Tomek podpisałby się pod tym dwiema rękami i nogami. pozdrawiam maksiu Tomek nawet jedynie słuszny młoteczek podsyła http://forum.muratordom.pl/zdjecia/spotkanie_forumowiczow_2008/mini/_MG_5821.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Zaczynamy akcję 6 grudnia! troche odległy termin , no ale co roku tak jest i zdanżamy ... więc i tym razem mam nadzieję zdążymy ze wszystkim do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Czyli co, fanty można zacząć zbierać? Rozumiem, że mają być gotowe do 6 grudnia i wtedy wystawiamy tu. W takim razie bierzemy się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wieczór dobry, czyli w razie "W" mam się zgłaszać tutaj, tak??? Franio rulez Buziaki dla Walecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wieczór dobry, czyli w razie "W" mam się zgłaszać tutaj, tak??? Franio rulez Buziaki dla Walecznego Nie Brazuś. Myślę, że jakiś dzień dwa prze licytacją powstanie oddzielny wątek na górze, gdzie będą umieszczane fanty, no i w trakcie licytacji też można będzie zglaszać. Dotąd tak przynajmniej było, A ja wiedziałam, że tak będzie, a ja wiedziałam że tak będzie...licytacja dla Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jeszcze raz dziękuję, kochani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 19.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 chciałam tylko zameldować, że pierwsze fanty zebrane, foty trzaśnięte, czekają na hasło startowe do licytacji reszta fantów "się robi", ale dostałam zapewnienie, że będą na czas Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 mój fant też już gotowy i fota trzaśnięta ... choć przez wzgląd na to iż wykonany częściowo własnoręcznie - mam sporo wątpliwości co do wartości jakotakiej oraz użytecznej .... ale niech tam .... raz kozie śmierć - wystawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 trochę spóźniona ale dotarłam ina licytację dla Franeczka się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.11.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 oj a mój fant w proszku ale zdążę (jakbym za dużo na forum siedziała to mnie gońcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 20.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 poganianie masz jak w banku przesłuchiwać też mogę na okoliczność sporządzenia fantu, jakby co Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Fotkę ja mam wystawić, czy wcześniej ją przesłać (komu)? Wybaczcie durnowate pytanie, ale do tej pory kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Fotkę ja mam wystawić, czy wcześniej ją przesłać (komu)? Wybaczcie durnowate pytanie, ale do tej pory kupowałam Myślę, że w odpowiednim czasie na pewno pojawi się informacja w tej sprawie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 20.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 muszę poprosić Betib żeby przygotowała jakieś fanty....może jej koleżanka Marzena która robi takie świetne rzeczy: ozdobne serduszka, wyszywanki, ozdoby świąteczne da się namówić..podejrzewam że byłoby oblężenie...ale to jutro...bo z domu to ten internet taki wolny...., ja fantów nie przygotowywuje bo nie mam czasu...będę kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 20.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ha.... rozmawiałam z Betib.... przygotuje coś...więc miłośniczki jej domu -uwaga uwaga i tak ja wylicytuje aaaaa i Betib napisała że jej zdolniacha Marzena ( to ta która tak pięknie ubrała okna u Betib) też coś przygotuje....więc jest się na co szykować.... ide dalej siać propagandę ma być pospolite ruszenie i koniec...jeszcze tylko trzeba węże z kieszeni wykurzyć...ale tego sie nie podejmuję... może jakaś czarownica forumkowa lub czarodziej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts