Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pytanie do Redakcji - co z tegoroczną licytacją świąteczną?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurczę, powtórzę się: niesamowici jesteście.

Rozmawiałam z małżonkiem szanownym o aukcji, ino my tacy nieuzdolnieni.. :oops: Ale małżonek wpadł na pomysł, że może by zrobił to, z czego słynie na spotkaniach towarzyskich, mianowicie cytrynóweczkę. Tak się ino zastanawiam, czy uchodzi, bo to przeca na nieletniego idzie.. :roll: :oops:

ależ w cytrynóweczce nie ma nic zdrożnego, co by nie uchodziło - skoro to cytrynóweczka, to sama wtamina C, więc zażywanie dla zdrowotności wręcz wskazane :wink: cudowne antidotum na wszelkie grypowe paskudztwa jak znalazł

to ja się zapisuję na buteleczkę cytrynóweczki za zdrówko Małego Supermana :D

Pozdrawiam,

Armidia

P.S. Matka Dyrektorka, a jak się miewają Twoje fanty ??? pytam zgodnie z obietnicą poganiania :wink:

To jak już cytrynóweczka zaakceptowana, to ja śmiało dołączę ze swoją aroniówką i ją na licytację wystawię. Szanowny pierwszy raz w życiu zrobił, ale wyszła całkiem, całkiem. Na butelce będzie trwała, farbą do szkła wypisana dedykacja.

A tak w ogóle, to można już zdradzać szczegóły?

Oj widzę że ruszyło z pomysłami. :D I to we właściwym kierunku 8)

Wabić kochani fantami, nęcić, kusić..niech ludki po nocach nie dośpią, nękani myślami " ja, ja muszę to mieć, ja !!!"

Coś się widzi, że na ostre złotówki bić się będziemy , krew będzie ściekać po ekranach i tryskać spod klawiszy :wink:

Kochani, jak byśmy wystawili nawet i kilo kartofli, to wiem, że były by to najdroższe bulwy świata. :oops:

Ech, nie ma takiego drugiego foruma z takimi cudnymi ludkami..nie ma.. :D :D

Chcialam zapytac czy fanty mozna wystawiac tylko w dniu rozpoczecia licytacji, czy mozna kilka dni pozniej?

Pytam, bo chcialabym wystawic pierniczki swiateczne wlasnego wypieku ale bede je piec dopiero 12-13.12. i dopiero wtedy moge pokazac fotke i wystawic je do licytacj.

No a ja się zastanawiam , bo na zlocie Depi wylicytował piękną flaszkę - babuszkę z zawartością "woda ognista" od Selimm'a i z Jego autografem.

No i jakeśmy już ją grupowo wtedy opróżnili :oops: , to zabrałam ją ze sobą bo mi jej zostawiać szkoda było , a Depi zapomniał i mam w domku.

To może ja też bym ją zaś napełniła jakimś trunkiem raczej przezroczystym coby pasował do niebieskiego koloru babuszki :wink: ...i wystawiłabym jeszcze raz :roll:

Oczywiście najlepiej by było coby się na niej drugi właściciel podpisał , czyli Depi obok Selimmowego autografu ... ale do Wawy mam troche za daleko :roll: . To może niech bedzie tak, że ktoś kto ją wylicytuje - autograf odbierze od Depiego na przyszłorocznym zlocie :roll: :wink:

co myślicie? nada się ? :roll:

Oj widzę że ruszyło z pomysłami. :D I to we właściwym kierunku 8)

Wabić kochani fantami, nęcić, kusić..niech ludki po nocach nie dośpią, nękani myślami " ja, ja muszę to mieć, ja !!!"

Coś się widzi, że na ostre złotówki bić się będziemy , krew będzie ściekać po ekranach i tryskać spod klawiszy :wink:

Kochani, jak byśmy wystawili nawet i kilo kartofli, to wiem, że były by to najdroższe bulwy świata. :oops:

Ech, nie ma takiego drugiego foruma z takimi cudnymi ludkami..nie ma.. :D :D

ziaba...mamy małe sprostowanie nie będziemy licytować kartofli jak wystawisz pyrki to inaczej podejdziemy do sprawy :lol: :lol: :wink: