Ivonesca 21.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 super że się udało przekonac Agnes Franiu Waleczny - będzie licytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ale superrr.oczywiscie wezme udzial.dla Franka buziaki zostawiam.nasza kruszynka kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ja też się szykuje do licytacji moje fanty gotowe- będą baaardzo skandynawskie :wink:niestety bie wykonane przeze mnie bo nie mam takich zdolnosci. no i mój mąż też szykuje małe co nieco na rzecz Małego Rycerza no i kupować też oczywiście będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Kurczę, powtórzę się: niesamowici jesteście. Rozmawiałam z małżonkiem szanownym o aukcji, ino my tacy nieuzdolnieni.. Ale małżonek wpadł na pomysł, że może by zrobił to, z czego słynie na spotkaniach towarzyskich, mianowicie cytrynóweczkę. Tak się ino zastanawiam, czy uchodzi, bo to przeca na nieletniego idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Uchodzi jak NAJBARDZIEJ :) Cytrynóweczka mniam - niech się Chłopak nie ogranicza w kwestii ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.11.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 uchodzi , kochana , uchodzi - bo cel szlachetny ... ja też coś w tym stylu wystawie jako drugi fant - tylko nie od siebie bo to nie moja własność a jeno przechowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 21.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ależ w cytrynóweczce nie ma nic zdrożnego, co by nie uchodziło - skoro to cytrynóweczka, to sama wtamina C, więc zażywanie dla zdrowotności wręcz wskazane cudowne antidotum na wszelkie grypowe paskudztwa jak znalazł to ja się zapisuję na buteleczkę cytrynóweczki za zdrówko Małego Supermana Pozdrawiam, Armidia P.S. Matka Dyrektorka, a jak się miewają Twoje fanty ??? pytam zgodnie z obietnicą poganiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Aż miło tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.11.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ja też z niecierpliwością czekam na licytację. Oj... będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 To jak już cytrynóweczka zaakceptowana, to ja śmiało dołączę ze swoją aroniówką i ją na licytację wystawię. Szanowny pierwszy raz w życiu zrobił, ale wyszła całkiem, całkiem. Na butelce będzie trwała, farbą do szkła wypisana dedykacja.A tak w ogóle, to można już zdradzać szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 22.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 uf, dotarłam i jestem za! zaraz zacznę kombinować z fantami ... będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.11.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no i zaczęły się dylematy aroniówka, czy cytrynówka? cytrynówka, czy aroniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no i zaczęły się dylematy aroniówka, czy cytrynówka? cytrynówka, czy aroniówka? Obie trzeba brać, na zdrowiu sie nie oszczędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Oj widzę że ruszyło z pomysłami. I to we właściwym kierunku Wabić kochani fantami, nęcić, kusić..niech ludki po nocach nie dośpią, nękani myślami " ja, ja muszę to mieć, ja !!!" Coś się widzi, że na ostre złotówki bić się będziemy , krew będzie ściekać po ekranach i tryskać spod klawiszy Kochani, jak byśmy wystawili nawet i kilo kartofli, to wiem, że były by to najdroższe bulwy świata. Ech, nie ma takiego drugiego foruma z takimi cudnymi ludkami..nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 23.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ziaba kartofle to ja i Monah będziemy kupować..bo my tak ten nasz Poznań kochamy na zdrowiu nie można oszczędzać a trunki przez Was wymienione mają ogromne ilości kwasu askorbinowego-więc nic tylko się leczyć...... aaaa Betib juz chyba hurtowo fanty robi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Chcialam zapytac czy fanty mozna wystawiac tylko w dniu rozpoczecia licytacji, czy mozna kilka dni pozniej?Pytam, bo chcialabym wystawic pierniczki swiateczne wlasnego wypieku ale bede je piec dopiero 12-13.12. i dopiero wtedy moge pokazac fotke i wystawic je do licytacj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.11.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mag ... z tego co pamiętam - można było później także dorzucać fanty do licytacji - zdarzały się takie sytuacje ... ja myślę - że na pewno warto na nie poczekać kilka dni dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ziaba kartofle to ja i Monah będziemy kupować..bo my tak ten nasz Poznań kochamy oszywiście, tylko nie kartofle, a pyry.. pyry będziemy kupować, Kordzina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.11.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No a ja się zastanawiam , bo na zlocie Depi wylicytował piękną flaszkę - babuszkę z zawartością "woda ognista" od Selimm'a i z Jego autografem. No i jakeśmy już ją grupowo wtedy opróżnili , to zabrałam ją ze sobą bo mi jej zostawiać szkoda było , a Depi zapomniał i mam w domku. To może ja też bym ją zaś napełniła jakimś trunkiem raczej przezroczystym coby pasował do niebieskiego koloru babuszki ...i wystawiłabym jeszcze raz Oczywiście najlepiej by było coby się na niej drugi właściciel podpisał , czyli Depi obok Selimmowego autografu ... ale do Wawy mam troche za daleko . To może niech bedzie tak, że ktoś kto ją wylicytuje - autograf odbierze od Depiego na przyszłorocznym zlocie co myślicie? nada się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 23.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Oj widzę że ruszyło z pomysłami. I to we właściwym kierunku Wabić kochani fantami, nęcić, kusić..niech ludki po nocach nie dośpią, nękani myślami " ja, ja muszę to mieć, ja !!!" Coś się widzi, że na ostre złotówki bić się będziemy , krew będzie ściekać po ekranach i tryskać spod klawiszy Kochani, jak byśmy wystawili nawet i kilo kartofli, to wiem, że były by to najdroższe bulwy świata. Ech, nie ma takiego drugiego foruma z takimi cudnymi ludkami..nie ma.. ziaba...mamy małe sprostowanie nie będziemy licytować kartofli jak wystawisz pyrki to inaczej podejdziemy do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts