JANINKI-AMORKI82 23.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ha, mam Was! tuście się ukryli!!! a ja od jakiś 3 tygodni zastanawiam się czy będzie w tym roku jakaś licytacja przed świętami ( nawet fanty już obmyślałam i na pewno coś dorzucę) i dopiero dziś tu trafiłam. jeszcze nie doczytałam kiedy licytacja i kiedy koniec - zaraz cały wewontek przerobię i się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Oj widzę że ruszyło z pomysłami. I to we właściwym kierunku Wabić kochani fantami, nęcić, kusić..niech ludki po nocach nie dośpią, nękani myślami " ja, ja muszę to mieć, ja !!!" Coś się widzi, że na ostre złotówki bić się będziemy , krew będzie ściekać po ekranach i tryskać spod klawiszy Kochani, jak byśmy wystawili nawet i kilo kartofli, to wiem, że były by to najdroższe bulwy świata. Ech, nie ma takiego drugiego foruma z takimi cudnymi ludkami..nie ma.. Czy to znaczy, że mam wystawić worek warzyw ekologicznych certyfikowanych, na czele z pyrami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 23.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 DPSi...nie podpuszam Ciebie ale wiesz....co fant to fant.... tylko ze ta przesyłka byłaby pewnie droga....może tak po jednym z odmiany? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ja mam pytanie, czyli fantem może być tylko coś własnoręcznie zrobionego? Pytam, bo chciałabym zaproponować kosiarkę .Myślałam ostatnio o jej sprzedaży ( mam drugą) ,ale gdy przeczytałam o Franku to chicałabym zaproponować swoją pomoc.Chętnie wystawię kosiareczkę do szlachetnej licytacji ? Może być, czy nie uchodzi? Jeśli nie, co postaram się w inny sposób pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Alunek tu można wszystko ( no..umówmy się że nie do końca wszystko) można więc postawić na licytację np.: *naukę jazdy na rowerze * kolację bez widoku na śniadanie *patelnię dobrze wysmażonych placków ziemniaczanych z cukrem/solą *słoik drylowanych wiśni ( zamiennie marynowane grzybki lub ogórki w occie) *spacer w osobistym towarzystwie ( plus plan trasy , czas przewidywany i kilometraż) oraz inne wszelakie atrakcyjne atrakcje. Pyry także . Nie wspominając o worku marchewki ekologicznej. Pod Tomaszkowy młotek może pójść wszystko, prócz używanych majtek i zeschłych myszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 23.11.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a propos drylowanych wiśni... jest ktoś chętny na słoik marynowanych prawdziwków własnego zbioru i obróbki ? jeśli jest, to obok fantów niejadalnych, wystawię słuszny słoiczek takowych na Franusiową licytację Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.11.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a propos drylowanych wiśni... jest ktoś chętny na słoik marynowanych prawdziwków własnego zbioru i obróbki ? jeśli jest, to obok fantów niejadalnych, wystawię słuszny słoiczek takowych na Franusiową licytację Pozdrawiam, Armidia wystaw wystaw, na pewno ktoś chętny na TAAAAKIE grzybki się znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Chcielista, to mata. Będzie worek warzyw ekologicznych! Dziecku wysyłam, wprawę mam. No dobra, nie wysyłam, ale i tak wystawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Chcielista, to mata. Będzie worek warzyw ekologicznych! Dziecku wysyłam, wprawę mam. No dobra, nie wysyłam, ale i tak wystawię. DPSia to jeszcze ten piekielny zakwas co ode mnie masz co ci po lodówce wędrował, a co! a do tego bochen twego chlebka i przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 DPSia jestem za bochenkiem chlebka z zakwasem od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.11.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zakwasu i ja poproszę, duuużo. Beleby sie US nie przyczepił, że ruszyła Depsia z nie rejestrowaną i nie opodatkowaną produkcją Zacieru no..na żurek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 24.11.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 haha DPSia a to Cię wrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 DPSia jestem za bochenkiem chlebka z zakwasem od Ciebie Vox populi, vox dei. Będzie zakwas, chlebek i przepis też. Za łażenie zakwasu po całej lodówce nie odpowiadam, już kilka osób to miało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to ja już nóżkami przebieram w oczekiwaniu na te Wasze fanty i kaskę odkładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ja też się z miłą chęcią przyłącze do licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 DPSia jestem za bochenkiem chlebka z zakwasem od Ciebie Vox populi, vox dei. Będzie zakwas, chlebek i przepis też. Za łażenie zakwasu po całej lodówce nie odpowiadam, już kilka osób to miało! To ja wyrażam zgodę na łażenie zakwasu po mojej lodówce. A Ty się bierz, kochana, za pieczenie chleba, bo chyba chętnych będzie dużo. Ja w każdym razie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 25.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no pięknie będą chleby, aroniówka,cytrynówka, warzywa ekologiczne, pierniki...nic tylko sobie listę zrobię i pierwszy raz zrobię zakupy na święta przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no pięknie będą chleby, aroniówka,cytrynówka, warzywa ekologiczne, pierniki...nic tylko sobie listę zrobię i pierwszy raz zrobię zakupy na święta przez internet To może jeszcze ktoś zdeklaruje się ze świąteczną szynką- tylko koniecznie swojską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja niestety nic jadalnego nie zaoferuję przygotowuję ikonkę Matki Bożej Pięknej Miłości (myślę że to temat taki akurat ) trwa to niestety dość długo(bo tradycyjnie, jak w zamierzchłych czasach: żółtkiem i glinkami ) ale mam nadzieję zdążyć Siedzę jak mniszka pokorna i maluję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 matka dyrektorka gdzie mozna sie tej sztuki nauczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts