matka dyrektorka 25.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja się sama naumiałam, w zasadzie cały czas się uczę (na własnych błędach, od prawie 10 lat) , ale są organizowane kursy ikonopisarskie (wiem że w tej chwili trwa w Przemyślu) w warszawie jezuici (o jacek wróbel) przy duszpasterstwie akademickim organizuje warsztaty dla młodzieży http://www.jezuici.pl/~jwrobel/druga.htm w bielsku podlaskim jest szkoła ikonopisarska (kilka lat ) jeśli wbijesz w googlu warsztaty ikonopisania lub ikonopisarskie powinno ci wyskoczyć sporo kontaktów tylko ostrożnie bo często biorą dużo kasy a niczego nie uczą (ani od strony praktycznej ani teologicznej) a jeśli będziesz w okolicach sanoka to się odezwij, pokażę ci jakieś podstawy (korespondencyjnie chyba się nie da , ale możemy spróbować ) a może na licytację wystawić szybki kurs ikonopisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dzieki. Na razie ucze sie decoupage. Z Netu, bo na kurs to nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.11.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zelka - wiedziałam, że utalentowana ...ale że Matka Dyrektorka? jakie Wy laski zdolne jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 25.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Z wielką radością i niecierpliwością oczekuję tegorocznej licytacji. To będzie pierwsza w mojej muratorowej "karierze". Cieszę się ogromnie, że to wszystko dla naszego Franusia. Już sobie obmysliłam fanty, mam nadzieję, że się nie wygłupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 DPSia jestem za bochenkiem chlebka z zakwasem od Ciebie Vox populi, vox dei. Będzie zakwas, chlebek i przepis też. Za łażenie zakwasu po całej lodówce nie odpowiadam, już kilka osób to miało! To ja wyrażam zgodę na łażenie zakwasu po mojej lodówce. A Ty się bierz, kochana, za pieczenie chleba, bo chyba chętnych będzie dużo. Ja w każdym razie na pewno. Mam nadzieję, że się nie skompromituję i chleb wyjdzie przyzwoicie. No nic, będę piekła, aż będzie taki, jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mam nadzieję, że się nie skompromituję i chleb wyjdzie przyzwoicie. No nic, będę piekła, aż będzie taki, jak trzeba. czyli chleb będzie krojony i bez jednej kromki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mam nadzieję, że się nie skompromituję i chleb wyjdzie przyzwoicie. No nic, będę piekła, aż będzie taki, jak trzeba. czyli chleb będzie krojony i bez jednej kromki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.11.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzieki. Na razie ucze sie decoupage. Z Netu, bo na kurs to nie mam szans. Zelijko zajrzyj tutaj http://forum.muratordom.pl/pradolina,t94505-120.htm, wlascicielka dziennika sliczne rzeczy stworzyla, a tez dopiero sie uczy, Zrodla podala w komentarzach (skad czerpie wiedze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mam nadzieję, że się nie skompromituję i chleb wyjdzie przyzwoicie. No nic, będę piekła, aż będzie taki, jak trzeba. czyli chleb będzie krojony i bez jednej kromki Będzie sprawdzony organoleptycznie. Nawet bez krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzięki magpie101. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Mam nadzieję, że się nie skompromituję i chleb wyjdzie przyzwoicie. No nic, będę piekła, aż będzie taki, jak trzeba. czyli chleb będzie krojony i bez jednej kromki Będzie sprawdzony organoleptycznie. Nawet bez krojenia. czyli z dziurką po wskazującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 To ja już się na ten chleb piszę!!!!!! Nawet z dziurką po wskazującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dziś 1 grudzień ... już niedługo do licytacji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 01.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 To ja już się na ten chleb piszę!!!!!! Nawet z dziurką po wskazującym DPSiu widzę, że ci narobiłam...będziesz z tydzień piekła tylu chętnych na chlebek...skoro tak namotałam to gdybyś nie dała rady - służę pomocą, też cały czas ten chlebek piekę, zakwas jest, więc jak będzie trzeba to pomogę i też upiekę - tylko daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oooo, no to trzymam Cię za słowo, Janinki! W razie czego będę wołać, a co! Jamles... a co Ty z tą dziurką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.12.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Bardzo podoba mi się pomysł z licytacją dla Frania - byłysmy z Agą w ciąży w tym samym czasie, więc tym bardziej trzymam kciuki za sukcesy zdrowotne Maleństwa Obraz, który nagryzmoliłam na Franiową licytację właśnie schnie - mam nadzieję, że znajdzie się chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 arco ależ se awatarka strzeliła! Gdzie Wy znajdujecie takie ładne fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 arco ależ se awatarka strzeliła! Gdzie Wy znajdujecie takie ładne fotki? Zeljka - Ty dobrze poszukaj to też znajdziesz - pamiętam taką Twoją jedną w szpilkach... awatara by nie starczyło na te nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I tam, to było jak młoda byłam. Ale juz mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I tam, to było jak młoda byłam. Ale juz mi przeszło. blablabla .... nie zapominaj , że widziałam Cie w ubiegłym roku na zlocie .... i naprawdę nie zauważyłam, żeby coś Ci przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts