Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pytanie do Redakcji - co z tegoroczną licytacją świąteczną?

Recommended Posts

Mam zaszczyt ogłosić , iż bierę w posiadanie patenta i monopola na ciasteczka piernikowe.

Z racji iżem stara piernikara, nie wypada nic innego na licytację zgłosić. 8)

Próbne ciasteczka zostały testowane domownikami i mogę rzec iż sraczka, swędzonka i ślepowidztwo nie wystąpiło. Znaczy się można między ludków towar rozprowadzić. 8) 8)

ps. ciastka im dłużej leżą tym stają się lepsze.

Na miodzie, gożdzikach i takich tam dobrych rzeczach..( to była reklama :oops: )

Kształty ciasteczek będą grzeczne. :oops:

Chociaż ...kusi jakieś ..dyndadełko na choinkę, oj kusi... :oops: :oops:

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hande made ...jak by nie było :oops: 8) :wink: :oops:

Ziaba, a uturlaj, co by duże było :roll: :oops:

duże nie bo się do buzi nie zmieści .... :roll:

Daga przegiełaś..... :lol: :lol: :lol: tobie już chyba tego kuligu trza...my baby singielki wyjazdowe jak zaszalejemy.....

ziabawiesz tak żeby jednak nie był za duży...zresztą oni nas z tymi rozmiarami tak oszukują...przecie my nie wiemy ile to 20cm :lol: :lol: :lol: :wink:

Daga przegiełaś..... :lol: :lol: :lol: tobie już chyba tego kuligu trza...my baby singielki wyjazdowe jak zaszalejemy.....

no, ba...... :lol:

ziabawiesz tak żeby jednak nie był za duży...zresztą oni nas z tymi rozmiarami tak oszukują...przecie my nie wiemy ile to 20cm :lol: :lol: :lol: :wink:

to mów za siebie .... ja mam miarkę non stop przy sobie - jedna muratorowa w torebce , a 5-ciometrowa na moim osobistym laptokowym stole ... :roll: :D ... nie ma totamto, rozmiar ma znaczenie zasadnicze .....

oczywiście pisze o pierniczkach tudzież materiałach budowlanych ... a wy o czym pomysleliście , hę? :lol:

pozwalam sobie wkleić ramkę którą Betib wystawi na aukcję...wiem wiem że to falstart ale myslę ze warto ją zobaczyc i miłośniczki shabby schic , przecieranek i stylu vintege bedą w niebo wzięte :wink: :) :)

http://img146.imageshack.us/img146/8756/dsc0053r.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/1164/dsc0048t.jpg

pozwalam sobie wkleić ramkę którą Betib wystawi na aukcję...wiem wiem że to falstart ale myslę ze warto ją zobaczyc i miłośniczki shabby schic , przecieranek i stylu vintege bedą w niebo wzięte :wink: :) :)

Proszę jeszcze podać wymiary. :p

spokoloko ..... jeszcze czas ..... bedzie odpowiedni wewontek w odpowiednim czasie to i wymiary bedziemy podawać :wink: :lol:

ja nie podaje

za duże są :wink:

:lol: :lol: :lol:

No dobra, to juz bez tych wymiarow niech bedzie. :D

A tak powaznie, to jak juz bedzie watek to i wymiary i cena poczatkowa towaru ( :lol: :wink: ) sie przydadza.

Kochaneńkie.

Mikołaja się nie da , że tak powiem uzdatnić elementem wypasionym, bo mu się środek ciężkości przesunie i będzie pikował w dół. :roll:

No chyba że go worem wyrównamy 8)

to jest bardzo dobry pomysł .... :lol: