ziaba 02.12.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mam zaszczyt ogłosić , iż bierę w posiadanie patenta i monopola na ciasteczka piernikowe. Z racji iżem stara piernikara, nie wypada nic innego na licytację zgłosić. Próbne ciasteczka zostały testowane domownikami i mogę rzec iż sraczka, swędzonka i ślepowidztwo nie wystąpiło. Znaczy się można między ludków towar rozprowadzić. ps. ciastka im dłużej leżą tym stają się lepsze. Na miodzie, gożdzikach i takich tam dobrych rzeczach..( to była reklama ) Kształty ciasteczek będą grzeczne. Chociaż ...kusi jakieś ..dyndadełko na choinkę, oj kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ziaba ... noż nie krępuj się ... mogą być też niegrzeczne .... nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jakies sugestie ? życzenia ?? Ino może na priva, bo Wielki Brat jest czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ziaba ... liczę na Twoją własną inwencję ... a domyślam się , że mam na co liczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hande made ...jak by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 03.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hande made ...jak by nie było Ziaba, a uturlaj, co by duże było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 03.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ziaba czy ja wstępnie pirniki mogę zamówić ... z dyndadełkiem to się jescze zastoanowię bo małe dzieci mam ale już wiedzą co nie ci o tych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hande made ...jak by nie było Ziaba, a uturlaj, co by duże było duże nie bo się do buzi nie zmieści .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 03.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hande made ...jak by nie było Ziaba, a uturlaj, co by duże było duże nie bo się do buzi nie zmieści .... Daga przegiełaś..... tobie już chyba tego kuligu trza...my baby singielki wyjazdowe jak zaszalejemy..... ziabawiesz tak żeby jednak nie był za duży...zresztą oni nas z tymi rozmiarami tak oszukują...przecie my nie wiemy ile to 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Daga przegiełaś..... tobie już chyba tego kuligu trza...my baby singielki wyjazdowe jak zaszalejemy..... no, ba...... ziabawiesz tak żeby jednak nie był za duży...zresztą oni nas z tymi rozmiarami tak oszukują...przecie my nie wiemy ile to 20cm to mów za siebie .... ja mam miarkę non stop przy sobie - jedna muratorowa w torebce , a 5-ciometrowa na moim osobistym laptokowym stole ... ... nie ma totamto, rozmiar ma znaczenie zasadnicze ..... oczywiście pisze o pierniczkach tudzież materiałach budowlanych ... a wy o czym pomysleliście , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 03.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 pozwalam sobie wkleić ramkę którą Betib wystawi na aukcję...wiem wiem że to falstart ale myslę ze warto ją zobaczyc i miłośniczki shabby schic , przecieranek i stylu vintege bedą w niebo wzięte http://img146.imageshack.us/img146/8756/dsc0053r.jpg http://img230.imageshack.us/img230/1164/dsc0048t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kochaneńkie. Mikołaja się nie da , że tak powiem uzdatnić elementem wypasionym, bo mu się środek ciężkości przesunie i będzie pikował w dół. No chyba że go worem wyrównamy [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 pozwalam sobie wkleić ramkę którą Betib wystawi na aukcję...wiem wiem że to falstart ale myslę ze warto ją zobaczyc i miłośniczki shabby schic , przecieranek i stylu vintege bedą w niebo wzięte Proszę jeszcze podać wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 spokoloko ..... jeszcze czas ..... bedzie odpowiedni wewontek w odpowiednim czasie to i wymiary bedziemy podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 spokoloko ..... jeszcze czas ..... bedzie odpowiedni wewontek w odpowiednim czasie to i wymiary bedziemy podawać ja nie podaje za duże są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 03.12.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 pomysł jest przedni!!będę śledzić i licytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 spokoloko ..... jeszcze czas ..... bedzie odpowiedni wewontek w odpowiednim czasie to i wymiary bedziemy podawać ja nie podaje za duże są No dobra, to juz bez tych wymiarow niech bedzie. A tak powaznie, to jak juz bedzie watek to i wymiary i cena poczatkowa towaru ( ) sie przydadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 03.12.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zelijka przekazałam Betib na PW o tych wymiarach...coś mamy z Dag dziś taki "wymiarowy" dzień....a cena coś mi się wydaję ze będzie symboliczna.....ale mam nadzieję że na symbolicznej się nie skończy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kochaneńkie. Mikołaja się nie da , że tak powiem uzdatnić elementem wypasionym, bo mu się środek ciężkości przesunie i będzie pikował w dół. No chyba że go worem wyrównamy to jest bardzo dobry pomysł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Pod Tomaszkowy młotek może pójść wszystko, prócz używanych majtek i zeschłych myszy. a ja bym tam majtami Hendrix'a nie pogardziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts