Gość 06.01.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Prosze o opinie na temat nastepujacego przypadku: na deskach, ktore dosyc szczelnie pokrywaja dach nowego domu polozylem folie paroprzepuszczalna zamiast papy. Poddasze bedzie uzytkowe i z lazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.01.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Nie widzę sensu takiego postępowania. Albo folia, albo dechy i papa. Do tego trzeba pamiętać o szczelinie wentylacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puchatek 06.01.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 1. Skoro sa produkowane folie na deskowanie znaczy, ze rozwiazanie nie jest jakos super oryginalne2. Sam sie nad tym zastanawialem, bo pod papa musialem zostawic szczeline wentylacyjna, a przy folii moglbym ja sobie darowac (latwiej i szybciej sie ociepla, nie musialbym nabijac lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.01.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Nie słyszałem o folji na deskowanie, czy możesz mi podać jakieś namiary na nią? Może sam skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 06.01.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Na przykład Dorken http://www.ddf.pl/ to się u nich nazywa folia wstępnego krycia do dachów szalowanych i nie jest takie głupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts